Волейбол - за всички фенове!

• 7 786
  • 194
  •   1
Отговори
# 15
  • The point of no return
Доколкото разбрах, Плачи остава като помощник треньор.  newsm78

Дали Найден ще се справи тепърва предстои да разберем, но този дух който видях у момчетата в Аржентина, много ми хареса! Въпреки цялата помия, която ги засипа, играха много освободено, с настроение и усмивка.

Вече ми е до гуша от разразилия се скандал. Сега пък и Спонсорът е решил да налива масло в огъня и да поставя условия...Чудно как въпросното дружество досега така и не е било наясно какво точно става с парите му...Да не подхващам и призивите за бойкот... Sad

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 17:32 от Roya

# 16
Това за спонсора го мернах някъде, но тези дни бях засипан със задачи, та не огрях до тази новина.
Линкче нещо може ли Praynig

# 17
  • The point of no return
http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=370979

И не спираме дотук - още 6 спонсора се оттеглят

http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=371047

# 18
Мдааа, съвсем не весело става..........

# 19

Президентът на Българската федерация по волейбол Данчо Лазаров е имал изключително неприятна среща с премиера Бойко Борисов днес, научи Topsport.bg от отлично информиран източник.

Инженерът е забелязан да напуска кабинета на Министър-председателя днес още в 7:30 часа сутринта. Според очевидец, Лазаров е бил във видимо ужасно настроение.

Припомняме, че това далеч не е първата визита на Лазаров при Борисов. За последно двамата се срещнаха след загубата от Германия в олимпийската квалификация в София. Тогава БФВ уволни треньора Радо Стойчев, но решението бе анулирано, след като Лазаров бе привикан в кабинета на премиера.

Самият Борисов  неведнъж е проявявал голям интерес към ставащото в българския волейбол. Двете олимпийски квалификации в „Арена Армеец" бяха платени именно с държавни пари.

Последните седмици пък са изключително напрегнат и за Лазаров и цялата БФВолейбол. Наскоро се състоя Общото събрание на УС на Федерацията, на което инженерът не пожела да подаде оставката си, въпреки ултиматума, поставен му от Стойчев. В крайна сметка треньорът напусна, а за селекционер на волейболните национали бе утвърден Найден Найденов.

Като се обърка политика и спорт става мазало, те с политиката не могат да се оправят, отидоха да се месят в спорта.............в тая държава всеки се занимава с това, което не му е работата.

# 20
  • The point of no return
Ами май по този повод е била срещата между Бойко и Лазаров....

България може да остане без престижното си домакинство на финалите на Световната лига   Shocked

http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=371170

Думи нямам! Пълен резил....Дано да е просто спекулация

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 15:53 от Roya

# 21
Да, домакинството сме на път да го загубим, Данчо ще го издухат, това е ясно, а и време му беше.Само че не беше това пътя, този път според мен  носи повече негативи от позитиви.

# 22
  • В полите на Пирин планина
Да, домакинството сме на път да го загубим, Данчо ще го издухат, това е ясно, а и време му беше.Само че не беше това пътя, този път според мен  носи повече негативи от позитиви.

Голям резил  ooooh!, ако наистина загубим домакинството на св. лига.

# 23
  • The point of no return
Мачът почна! Успех Лъвчета  Peace

И слава богу си запазваме домакинството  Grinning

# 24
Харесва ми настроението в тима, а това да обърнеш мач от 16 на 10 до 26 на 24 говори за устойчива психика, много съм доволен от мача.

# 25
Аман от простотия! Точно сега, когато е толкова важно да са спокойни и уверени преди олимпиадата, да има такива скандали ... И на Матей не му прави чест това поведение..

# 26
  • The point of no return
Iseult така е!

Нито една от страните не е права в случая, но за съжаление циркът продължава с пълна сила.

Матей е велик състезател, но това, че си позволи да каже, че Стоев е слаб треньор в национален ефир, е меко казано недостойно! Той също е избран за FIVB Hero и ако смята че постъпката му е добър пример е много жалко....
Очаквам да се осъзнае и да се извини на Стоев, както и да се върне в отбора.

# 27
БФВ: Матей Казийски разпространява подвеждащи информации

Във връзка с разпространените от доскорошния национален състезател Матей Казийски твърдения, че заплаща по 10 000 евро за трансферен сертификат всяка година, бе направена справка в архивите на Българска федерация волейбол и ви поднасяме следната информация:

За периода 2005 – 2011 година, Казийски е заплатил само веднъж сумата от 10 000 евро за правата си. Тя е покрита от президента на Тренто Диего Мосна през 2008 година, когато като играч на Динамо Москва Матей премина в италианския тим, по изричното си настояване и въпреки нежеланието на руския тим играчът да бъде освободен.

За предходния сезон също е начислена такава трансферна сума, но тя не е заплащата, тъй като БФВ е преценила да я компенсира, отпускайки на Казийски премия за добро представяне в същия размер. Сумата през 2009 година е 5000 евро, а за всички останали години е 1500 евро.

БФВ изказва острото си възмущение от продължаващото разпространение на манипулативно подбрана информация от бившия треньор на държавния тим Радостин Стойчев и състезателя Матей Казийски, с цел да бъде дискредитирана Федерацията. Липсата на реални аргументи прави подобни изказвания несъстоятелни. Те обаче вредят на БФВ и ръководството на централата обмисля да вземе всички необходими мерки да защити репутацията си пред съответните институции.

A това как ви се струва, ако бръква в медеца мълчи, а сега лае.

# 28
Ми как няма да си мълчи.. А и изказването за Стоев наистина, едно време като ги направи 3ти в света  беше много добър, а сега не ставал за нищо. Тоя Радо Стойчев ли му промива толкова мозъка, не мога да разбера как може да се оставя така да го манипулира. Вместо да е заедно с отбора, той се прави на разбирач за неща, дето не са му работа. А и Стойчев какъв треньор е, изкараха го велик, мен лично ми е страшно антипатичен.

# 29
  • The point of no return
Радо го гледах на запис в предаване от Нова Телевизия, странно защо въртеше очи като му зададоха въпрос каква оценка си слага той за неговата работа. Отговори с недомлъвки, че явно е можел и по-добре и дотам.

Каза обаче, че щял да ходи на мачовете и не призовава за бойкот. Както и, че уж не бил той причината Матей да тръгне с него...

Ще вземе да се окаже, че май на Матей не му се играе в Лондон, не знам....дано не съм права....

Общи условия

Активация на акаунт