От местопрестъплението...

• 54 240
  • 684
  •   1
Отговори
# 210
Help!  Cry
В замундата няма 18,19 и 20 серии от Лас Вегас!
Моля за помощ, че няма какво да гледам!  newsm45 newsm17

Оп. Пуснаха ми ги! Тегля вече! Grinning
От Лас Вегас ли ти ги пратиха директно ?  Joy Сезонът е 17 епизода, незнам какво теглиш ....

# 211
Последни пресни новини от днес  Simple Smile

http://www.msnbc.msn.com/id/25702348/

# 212
  • София
Това е мн гадно...значи ще му е последния сезон това Sad че то и Грисъм ако го няма, къв Лас Вегас е това...

# 213
Наистина жалко за Гил, но не смятам да драматизирам силно. Сигурна съм, че ще изберат достоен заместник - все пак продуцентите и сценаристите на сериала са доказали, че ги бива много  Wink Наистина биваше си го много Грисъм, но зная че могат да ни извадят някакъв супер интересен нов образ, с който да ни ударят в земята.

# 214
  • ул. "Мечтание"
Това ми загложди сега любопитството! Колкото и да харесвам Грисъм много ми е интересно какъв ще е заместника му.

# 215
Help!  Cry
В замундата няма 18,19 и 20 серии от Лас Вегас!
Моля за помощ, че няма какво да гледам!  newsm45 newsm17

Оп. Пуснаха ми ги! Тегля вече! Grinning
От Лас Вегас ли ти ги пратиха директно ?  Joy Сезонът е 17 епизода, незнам какво теглиш ....

Е, по времето на този постинг бях в стрес и учих за дипломиране. Не съм отбелязала, че търся сериите от 7-ми сезон. Все още ги търся...  Confused

# 216
  • София
http://97qw0g3bf97bweg973rv9.filesocean.com/1/xepa/Movies/CSI%20 … Vegas/Season%207/

ако можеш да отвориш това - там го има...но зависи кой ти е доставчика....

# 217
Клюкари се, че са водени разговори с Лорънс Фишбърн да замести Уилям Питърсен след изтичане на договора му догодина  Simple Smile
Споменават и Джон Малкович и Кърт Ръсел.

# 218
Е, кой според вас от тримата ще пасне най -добре на подобен герой?

# 219
  • Разпиляна във въображението
Според мен нито един от тримата. Сегашния артист си е супер. В него се усеща някаква съпричастност, не знам, някак си, абе той е най-подходящ Wink

# 220
Усмивките им са някак си лукави  Tired  newsm78 Не мога да го определя точно, но ако беше друга снимка или поне да влязат в ролята, тогава може да се види как се справят. Но то вече има изграден образ и ще е по-трудно да се приеме нов.

# 221
  • София
Simple Smile))
аз от тримата се надявам да е Лорънс Фишбърн, много ми е симпатичен и готин като актьор...

# 222
Аз и тримата ги харесвам, големи актьори са, особено Малкович, но не си ги представям в поредицата....  newsm78

# 223
Много любим сериал Hug преди години, за съжаление не мога да кажа, че съм изгледала всички серии от всички сезони. Започнах да го следя по Нова, но смея да твърдя, че яко се изгавриха със зрителите #2gunfire вкл. по отношение последния сезон на Маями. Започват да дават серии, спират до към 10-та, ти се дразниш, че не са го откупили целия Crossing Arms Така ми спряха "сериозното и последователно" гледане Crazy, ако не се лъжа на 6 сезон Thinking на Лас Вегас, когато дадоха до към 9-та серия и спряха Tired Сега с Маями започнаха да го дават от 20.00, стигнаха до към 10-та, аз реших, че само толкова са снимани заради стачката, след 1 месец започнаха да го повтарят от 22.30 h и установих, че има и след 10-та серия, които не гледах последователно ooooh! Изобщо тези "експерименти" са ужасни, като ще дават филм, да го дават целия, а не да го цъцкат.
Иначе в момента най-любим ми е Маями Hug, докато в началото беше Лас Вегас. Това, което считам като недостатък, е че и двете версии започнаха като чисто криминални сериали, сериите не бяха свързани, нямаше любовни истории, семейни драми и изобщо "свързаност" на емоционално ниво. С преминаването към следващи сезони обаче включиха и тази нишка и на мен лично това много ми допадна. Но после пак сгафиха, защото не бяха последователни и между отделните сериали стана една голяма gap Naughty Напр. флиртът между Гари Д. и Мардж Х. в Лас Вегас...можеха да се погрижат да го развият, а не да оженят чаровника Heart Eyes ни в клин, ни в ръкав още в първи епизод на следващия сезон Crossing Arms. Да не говорим колко тягостни станаха сериите в последния сезон, напр. серията с филмите на ужасите. А Маями колкото не ми беше интересен в началото, толкова сега ми харесва, вероятно заради чисто "човешките" сюжетните линии, които сценаристите развиват Peace New York никога не съм следила, гледала съм отделни серии по AXN. Актьорите са ми странни, филмът е особен , а и някак си представят града като ужасно скучен и мрачен Whistling
И понеже стана много дълго, да попитам накрая, нали Хорейшио не е мъртъв, защото ако е така, ще ми е мъчно за него Confused Изобщо не мисля, че "замяната" на главния герой е добра идея, нито един от изброените по горе актьори ми се струва достоен заместник на Грисъм. Нещо не ми се връзват в ролята baby_neutral

# 224
Аз лично предпочитат новия шеф на екипа да бъде ново лице, неексплоатиран актьор.

Общи условия

Активация на акаунт