От местопрестъплението...

• 54 228
  • 684
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ъъъъ...абе той си е главно действащо лице колкото и веки друг от екипа.....който все повече намалява........

# 196
Моля ви, кажете ми коя серия от 6-ти (мисля) сезон беше онази, в която заровиха Ник жив?  Praynig
Искам да пусна тази серия на една приятелка, според която сериала бива, ама бил посредствен!!  Confused  #Cussing out

# 197
  • UK
Последната.

# 198
Благодаря ти, мърморанке,   bouquet
Сега ще я дръпна!  Peace

# 199
  • UK
Ама развръзката е в следващата. Ако си ок с английския, влизаш в IMDB, търсиш сериала, сезона, епизод гайд-а и търсиш според представяето това, което ти трябва. Нещо от типа на "Целия отдел е изправен на нокти когато Ник се оказва заложник на еди какво си". Simple Smile

# 200
да, ОК съм  Peace
Ще се оправя, благодаря още веднъж! Важно ми беше някой да ме насочи кога точно бяха събитията!  Hug

Спокойна вечер!   bouquet

# 201
  • ул. "Мечтание"
Опаааа! Ето я моята тема!  Laughing
Обожавам го тоя сериал!  Mr. Green

# 202
Опаааа! Ето я моята тема!  Laughing
Обожавам го тоя сериал!  Mr. Green
И аз се присъединявам в темата за един от любимите ми сериали.
Аз съм фенка главно на CSI Las Vegas, гледам с кеф и Маями, а Ню Йорк нещо не може така да ми влезе в сърцето. Не можах да изгледам последния сезон и сега ще наваксвам. Колкото и хладнокръвно да приемам всичко, което се случва и най-вече близките екстремни кадри на трупове, рани и т.н., оказа се, че докато бях бременна, просто не се получаваше гледането на такива сцени.

# 203
Между другото брутални кадри има само в Лас Вегас. В Маями са сведени до минимум, а в НЮ Йорк направо липсват, там нещата са по -елегантно поднесени. Един дружески съвет от мен - истинския фен на CSI гледа всичките варианти. Аз не пропускам серия от нито един град и смело мога да кажа, че съм изгледала абсолютно всичко, излязло от първия епизод на първия сезон до сега.

# 204
  • UK
Аз харесвам най много Лас Вегас най вече заради това че се обръща внимание най вече на случаите, връзките между героите са някак на заден план. Маями залага твърде много на тях и малко заприличва на сапунка, а в Ню Йорк практиката е цял епизод не се случва почти нищо, а накрая от нищото излиза някаква улика и разкриват убиеца. Примерно в епизода с убития на моста там, където намериха снимки на сградата, силуета на снимката, разпознаха силуета, та намериха убиеца. В Лас Вегас нещата следват едно след друго, което ти помага да си правиш собствени заключения и така нататък. В Маями пък разследват само по един случай на епизод. Плюс това от горните два поста, че в Лас Вегас дават супер детайлно труповете и всякакви такива гадости, което е супер според мен, така трябва, ако искат да са достоверни. Не като в повечето сериали от този тип "Гадост, Еди (от Еди-Кой-Си), виж това" и дават Еди как гледа към "това" и се възмущава, но ние нищо не виждаме.

# 205
  • ул. "Мечтание"
Според мен Лас Вегас е най-сполучлив!

Не мога да кажа, че съм изгледала всичко възможно, сега наваксвам. И даже се чудя дали не направих грешка като започнах с Лас Вегас, а не първо с другите... Мани, голяма зарибявка! Naughty Мъж ми вече полудява с мен и се бъзика, че ще го зарежа заради Грисъм!  hahaha Joy

# 206
Help!  Cry
В замундата няма 18,19 и 20 серии от Лас Вегас!
Моля за помощ, че няма какво да гледам!  newsm45 newsm17

Оп. Пуснаха ми ги! Тегля вече! Grinning

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 17:55 от kafe

# 207
  • София
За 8-ми сезон ли говориш....
Той е само 17 епизода Wink
няма повече, чакаме нов сезон на есен....

# 208
Аз харесвам най много Лас Вегас най вече заради това че се обръща внимание най вече на случаите, връзките между героите са някак на заден план.

Абсолютно подкрепям. Харесва ми това, че загатват за някакви отношения, но спестяват излишните любовни драми, изневери, сълзи, рози и прочее...
Някой да знае на коя дата излиза първи епизод на девети сезон? Аз изгледах и всички сезони на "Анатомията на Грей" за отрицателно време и сега като няма какво да гледам ми е глупаво Crazy

# 209
Обожавам този сериал , всичките му варианти ми харесват  Peace

Общи условия

Активация на акаунт