От местопрестъплението...

• 54 233
  • 684
  •   1
Отговори
# 180
  • Разпиляна във въображението
На мацката в Ню Йорк косата й е убиец направо

# 181
Грег е много сладък Crazy
В онзи епизод като го пребиха горкия беше много тъжно... Ама и той беше хвърлил око на Сара Laughing

# 182
  • на пясъка при черупките от миди
дааааааааааа, кога пък Грег е хвърлял око на Сара???

# 183
  • UK
Е, още в началото.

# 184
Ама тя го резна  Crazy

# 185
Не помня по кой канал беше хванах че Грег предлага брак на Сара.
ако това сте го коментирали съжалявам Hug

# 186
  • София
на мен и NY и  Miami и  Las Vegas ми харесват, много любим сериал. тук мернах по-напред че Хорейшо щял да мре- е това не е честно, още повече след като изпуснах предния сезон по НТВ Sad надявам се да го "съживят"....

# 187
  • София
Много гадно завършиха последните сезони и на трите CSI Cry Много мразя такъв отворен край Crossing Arms Според мен CSI Las Vegas и Miami ще продължат с хепи енд, но не и Лас Вегас. Там разкараха актьора, защото е хванат с наркотици след скандал Peace

# 188
кога ще има нови серии на който и да е от трите (NY, LA, Miami), някой знае ли?

# 189
CSI: Las Vegas: 9.01 - For Warrick - 25-ти септ. или 9-ти окт.
CSI: Miami: 7.01 No Tile Yet - 22-ри септ.
CSI: New York: 5.01 Veritas - 24-ти септ.

# 190
ейййй, верно ли, чак септември  ooooh!
значи да търся нещо да запълвам времето...

Кейси, мерси за инфото  Hug

# 191
Наистина добър филм. Интригуващ сценарий, който те държи в плен пред екрана. Дори понякога буди размишления....само ми идва малко в повечко планирането му в прайм - тайма,точно когато си със семейството пред тв, на масата ..след работния ден,напрежението и новините...имам чувството,че  програмния директор на "Нова" не съобразява и факта,че го редува  с още поне два такива сериала ,струва ми се....
Всички тези кадри с жертви, отчаяни гласове на изгубили близък  малко ми идват в повече вечер, при това всяка вечер...НО хубавото е че има дистанционно ,а правото на избор е в мои ръце Grinning
Филмът е хубав,но  нека остане за по-късните часове.

В малкото часове съссемейството си бих се радвала на неангажиращи, леки и приятни тв продукти. Стигат ми новинити заопочващи с криминалната хроника за деня

# 192
Много гадно завършиха последните сезони и на трите CSI Cry Много мразя такъв отворен край Crossing Arms Според мен CSI Las Vegas и Miami ще продължат с хепи енд, но не и Лас Вегас. Там разкараха актьора, защото е хванат с наркотици след скандал Peace
Ауууууууу Гил Грисъм ли това ??

# 193
  • София
Ауууууууу Гил Грисъм ли това ??

Не...Уорик....нали за това го застреляха.

# 194
Е, Уорик не е главното действащо лице, така или иначе сериала спокойно може да продължи и без него. Но, ще бъде жалко   Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт