Терминът ми е на 22.01. и ако дотогава не родя ме вика всеки ден на запис. Еми това е от мен - сега мисля да си почивам и ще чакаме решението на малчо

Ханна: водолея започва от 21.01. - може и ние да го дочакаме
Терминът ми е на 22.01. и ако дотогава не родя ме вика всеки ден на запис. 

Моята свекърва скоро каза, че всяко нормално семейство давало детето си да учи някакъв музикален инструмент... от което стана ясно, че моето семейство не е от нормалните
ама като е далече и прощавам, защото знам, че не е лоша просто е нетактична. Виж като е наблизо почвам да рия с копита.

Отидох без никакво разкритие,без болки,ама без нищичко и като ме вклЮчи чичо доктор на система и след 2 часа ми шибна и два Спазмалгона ли,Бускулизина ли-ела да видиш как всичко си дойде на място
Лошото на този метод е че лежиш в кревата и гледаш много да не шаваш,за да може и системата да тече като хората,а и да не спукаш вената...А иначе аз си повиках
,уж се опитвах да държа,ама на края пак се ядосах и ги нареждах...та може би затова сега и Емката извива глас
и ми устройва неверотни нощни серенади...
,ама пак рева..Така че Усмивка да е спокойна,ако Мария не плачи,когато носи на ръце-моята беба все си реве-и в леглото,и в столчето,и на ръце,и яла,и суха....