В Разград със шейни,падат весели игри!

• 11 129
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Ха ха,и вие успяхте да ме разсмеете,а напоследък рядко ми се случва.... Sad

# 91
Ха ха,и вие успяхте да ме разсмеете,а напоследък рядко ми се случва.... Sad

Мирка, защо така Sad ?

# 92
Добър вечер!Ако ви кажа докато ви изчитах , какви черни картофи наготвих може да ям бой. а относно майчинството януари изплащат за декември

Ще кажеш, че си наготвила "Картофи по въглищарски" и ще се размине боя Simple Smile
hahaha hahahaискам рецептата  hahaha

# 93
хайде наздраве от мен да пием за това,че сте успяли да разсмеете Mирка и дано по-често се смеем всички тук   love001   

# 94
  • там нейде .............
Добър вечер!Ако ви кажа докато ви изчитах , какви черни картофи наготвих може да ям бой. а относно майчинството януари изплащат за декември

Ще кажеш, че си наготвила "Картофи по въглищарски" и ще се размине боя Simple Smile
hahaha hahahaискам рецептата  hahaha
и аз и аз  Hug пък аз ще ви дам рецепта за "Боб по въглищарски" Mr. Green

Мирка що бе жена? Я ела  HugГУШ Hug

# 95
Мирка смях ли искаш:Ето смях.....направо легнах от смях,стомах ме боля......3дни когато се сетя за Торочо ли беше Топорчо ли беше незнам ама смях голям  Joy  rotfImbo
Аре лека ви от мен, на дребчо пак му се спи   1crib че днес много премеждия имаше  newsm32

# 96

Мога да ви дам рецепта за варени яйца по пиротехнически.
Като станат готови, се стържат с шпакла от тавана на терасата.

# 97
От мен имате рецептата за кекс по въглищарски, изпитана е, миналата седмица го правих. Уж за мъжете вкъщи, но като доброто прасе си го изядох сама Animal Pig

# 98
Поли, два пъти сме ходили там на ски преди да се роди Дани, на мен лично много ми хареса, спахме в хотел "Импулс", ако искаш ще ти дам координати, мисля,че имам брошурка някъде. Става и с деца да се ходи.

# 99
абе момичета някои чатка ли я тая антивирусна нод32 защото аз не се справям с нея и не знам как да проверя за вирус     smile3511

# 100
абе момичета някои чатка ли я тая антивирусна нод32 защото аз не се справям с нея и не знам как да проверя за вирус     smile3511
и пак ми пише за някъкви бисквитки.....

# 101
  • там нейде .............
в къщи сме с аваст

# 102
Запазихме стаи в Еделвайс ,че  в Импулс места няма....Много хубав детски кът видях там /в сайта им /
Но разглеждайки сайтовете ми прилича много на Беклемето,а там хижите/ ох грешка  ooooh! хотелите - много се обиждат когато им кажеш хижа/ не са много подходящи за деца-студени коридори,студени ресторанти-та от това се опасявам .....Но уж за 3дни отивахме /2 нощувки/ а те накрая станаха 4 нощувки .
ivi-tedi аз съм с НОД 32 ако мога ще помагам какъв е проблема?

# 103
В Импулс винаги е фраш, топличко, детския кът е страхотен, кухнята -чудесна, на 30 м от хотела има  една лесна писта,бе хубаво е, и много добре се грижат за гостите си. Обаче не искат да пазят места по телефона, поне преди така беше, последния път мъжо ходи до там да пази места #Crazy, добре,че имаше няква работа в района. В Еделвайс  цените им как са ? Вие кога ще ходите и с малкото ли ?

# 104
С Мони да ,тръгваме в петък ,до понеделник включително сме там .Аз се опасявам и че на Милен пистите няма да му харесат ама за това той да си бере гайлето....аз на ски се не качвам.
Цените -  56 на стая
Хайде лека ,че Милен бучи тука .

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 22:30 от polly

Общи условия

Активация на акаунт