Засега сме стройни дами, но през АВГУСТ ще сме мами

• 12 583
  • 298
  •   1
Отговори
# 75

Бланш..изгуби ми се.... Hugи на теб ли не ти се пише,аз взех да си мисля че се оправям вече ,намяля броя на гаденето и на повръщанията..Ха дано боже да е скоро!
Цвети-моето гадене е почти непрекъснато, през целия ден, като вечер е най-тежко и немога нищо да ям и обикновено и повръщам вечер, даже мъжа ми е взел билети за театър тази вечер и аз отсега съм се размислила, че това съвпада с най-кофтия период от деня и да не направя някой сеир в театъра Laughing

# 76
  • Все на втория етаж
Момичета, има ли пушачки сред вас? Спряхте ли цигарите?

Четох една друга тема свързана с това и ми стана любопитно.

# 77
  • софия
Иренка аз съм пушачка и то от доста години.Не съм ги спряла,но пуша примерно по 1-2 цигари на ден.През първата ми бременност също пушех,спрях ги за около 6 месеца,докато кърмех,после пак пропуших.

# 78
спрях цигарите още преди да си направя тест, защото усещах, че нещо вече не е както преди. съвестно ми беше да пуша Simple Smile всяка нощ сънувам, че пуша  Crazy , но наяве не смея!  Naughty

# 79
  • Лондон
Момичета, има ли пушачки сред вас? Спряхте ли цигарите?

Аз ги спрях напълно - 100%. Миришат ми гадно и не ми се и пушеше.
 Outta Joint Днес обаче много странно ми се допуши много с кафето и си изпуших една.  Интересно - докато пуших не ми се стори гадно.

Алкохол също не ми се пие, което пак е необичайно защото аз по принцип го обичам.
По-здравословен начин на живот досега не сьм водила!

# 80
Здравейте отново от мен.

Моля, да ме извадите от списъка.
Днес бях на преглед и съм с миссед.
Утре съм на Кюртаж, ако някой знае какво ме очаква, моля да ми пише на лични. Благодаря.

До нови срещи Hug

# 81
ioli -ужасно съжалявам миличка Hug

# 82
ioli, съжалявам, че ти се налага да преминеш през всичко това. Не се страхувай от кюртажа. Ще мине и замине. Няма да имаш физическа болка. След няколко часа ще си бъдеш в къщи.
Бъди силна и заедно с хората, които са до теб и те обичат ще преодолеете психическата травма. Бъди позитивно настроена и вярвай в бъдещето и ще видиш колко скоро ще си пак бременна и щастлива. Прегръщам те! Hug

# 83
Ioli, много съжалявам, миличка! Не е болезнено и наистина след половин час ще си бъдеш вкъщи. Не питай много доктора за подробности, колкото по-малко знаеш и се интересуваш, толкова по-добре! Мисли позитивно и след някой месец пак да ни се похвалиш. Стискам палци всичко да мине добре.

# 84
  • Все на втория етаж
ioli , много съжалявам наистина.
Може би е било за добро, знае ли човек.

Стискам ти палци всичко да мине най- безболезнено и съвсем скоро да ни се похвалиш отново. Heart Eyes

# 85
ioli, кураж миличка, всичко добро те чака в бъдеще!

# 86
Ох, Йоли...

# 87
Ioli, много съжалявам,че трябва да преминеш през това! Hug

# 88
Ioli  Cry
Много съжялявам, бъди силна!!

# 89
Добро утро!
Ioli съжалявам за това което ти се е случило!
Как сте днес момичета?Прочетох,че се е подхванала темата и за зъбите,добре,че всички си ги оправих 1месец преди да забременея,и дано да няма мното пострадали от бременноста,с миналата ми се развали само един зъб!Иначе април ще ходя на профилактичен преглеглед,така ме посъветва моята зъболекарка,че е хубаво на 6м да се прави такъв!
Лек и успешен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт