Удължаване на косата- 4

• 18 194
  • 287
  •   1
Отговори
# 210

КОСА НА СНИМКИ НЕ СЕ ГЛЕДА- ОКО ДА ВИДИ, РЪКА ДА ПИПНЕ!!!
В четвъртък ще я пипна въпросната Laughing. Някакви съвети? Признавам си, че съм лаик. Славче ме консултира, но още едно мнение ще ми дойде добре  bouquet

# 211
Най-добрият тест е миене,но сигурно няма да ти дадат да я мокрите. (Не трябва да се заплита и да става на топка като я търкаш)
Така че я разроши,вместо да прокараш пръсти в нея по дължината на косъма, го направи наобратно-нагоре (това което би и се случило ако се облегнеш на седалка с нея или пък както ще я повдига яката на зимно яке),май не се разбира така като го обяснявам,
но я поразроши и после се опитай да я разрешиш с пръсти. Хубаво е да се разреши от първия път.
И гледай като я решиш да не пада коса от редовете.
Но честно казано щом е такъв метраж няма да е много хубава Cry

# 212
ShockedВоайорки ньедни Mr. Green 
....мене ме нема у целата схема.... Whistling Joy

# 213
Здравейте,
малко ни нямаше,бяхме на Боженци

много приятно беше!!
Това за поръчките дето съм ви писала, някой говореше тогава за "марки" коси, и аз ви казах,че тези марки (extend..и др. подобни) в щатски и английски сайтове са по 20 до 50 $ пакета и който иска мога да поръчвам,вместо да си ги купувате тук по 200,300,400 лв от квартални салончета.
Какво стана с конкурса?? Да си подам ли пак документите или изпуснах вече??

izvinqvam se purvo za latinicata
macka az proqvqvam interes poneje ne sledq postoqnno temata kak moga da se svurja s teb i da polu4a malko pove4e info

Аз мога да ти дам телефона на Весито обаче не знам дали може.Нека я изчакам да дойде, най-добре.

може,може- 0888723366

надявам се 4е правилно съм разбрала 4е това е номера на моми4ето
ще звънна тези дни по обяд казвам се Мира да не се 4удиш кой те търси

# 214
надявам се 4е правилно съм разбрала 4е това е номера на моми4ето
ще звънна тези дни по обяд казвам се Мира да не се 4удиш кой те търси

# 215
Ето я и моята косичка  Grinning
Цвета на снимката не е хубав, но в момента съм в процес на изсветляване на косата. Crazy

http://images23.snimka.bg/005059065.jpg

Tony_in_love благодаря   bouquet
Ще опитам да го направя, да видим какво ще се получи.

# 216
ShockedВоайорки ньедни Mr. Green 
....мене ме нема у целата схема.... Whistling Joy

Ще ядеш балтаците,видя ли колко време те викахме? Crossing Arms

Момичета дайте си отзивите за тази коса.Една съфорумка ми поиска мнението,аз го дадох,сега искам да чуя и вашето.

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/397/99005_822.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/397/99006_833.JPG

КОСА НА СНИМКИ НЕ СЕ ГЛЕДА- ОКО ДА ВИДИ, РЪКА ДА ПИПНЕ!!!

Знам,знам,аз това го казах вече,ама на момичето по снимки му я предлагат. Rolling Eyes
Между другото аз дадох същите съвети почти,каквито и ти. bowuuБраво на мене,трябва да ме вземете на работа да се доуча. Laughing Знаеш ли,на тая коса пишеше да се мие със студена вода. Shocked

# 217
  • София
Ето я и моята косичка  Grinning
Цвета на снимката не е хубав, но в момента съм в процес на изсветляване на косата. Crazy

http://images23.snimka.bg/005059065.jpg

dimi, честито косичка, харесва ми.  Peace

Цветът на косата не се вижда добре на снимката, но като постигнеш желания цвят, ще чакам снимка с карайния резултат.  Grinning

# 218
Иля, мерси  Hug
като направя цвета, задължително ще кача снимки

# 219
В петък ще ходя да си поръчвам коса на щипки и имам няколко въпроса. Не искам да ми е напълно равна косата отзад и ме интерисува ако фризьорката я подстриже, дали после няма да е трудно наместването? Спите ли със щипките или винаги я махате? 500 лева за 3 реда около 45 см нормална цена ли е?

# 220
В петък ще ходя да си поръчвам коса на щипки и имам няколко въпроса. Не искам да ми е напълно равна косата отзад и ме интерисува ако фризьорката я подстриже, дали после няма да е трудно наместването? Спите ли със щипките или винаги я махате? 500 лева за 3 реда около 45 см нормална цена ли е?

Зависи от косата,за някои е много скъпа,за други е добре.
А тресите най-добре си е да се оформят.Поне аз не харесвам просто дълга равна коса. Rolling Eyes
Моя приятелка спи с щипките много често,но гледам тука момичетата не го правят.

# 221

От къде я купуваш?
Това е що годе прилична цена за качествена коса, имайки предвид, че е и 45см и е много възможно да е качествена.

Аз понякога спя с щипките, когато не съм си в къщи например Simple Smile

# 222
Мерси за отговорите.
Моята фризьорка ще я поръчва, виждала съм готови треси при нея и изглеждат много добре, но аз съм не съм в час в тази материя и не знам дали наистина са качествени.

# 223
  • София
Леле, къде чак ни е отишла темичката.  ooooh!

Момичета, как сте, успяхте ли да си спретнете нови прически ?

# 224
Аз пак съм с права и вафлички в корените и тук-там по дължините.Все едно и също напоследък. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт