Lumene-мнения

• 60 645
  • 165
  •   1
Отговори
# 120
А тези намаления дали ги има и в парфюмерии "Драка"?

Драка и Лумене са така да се каже, партньори. Само в Драка се провеждат т. нар. Дни на Лумене, така че 100% и там ще има намаленията!

# 121
Търсих тези продукти в Санита и още една аптека, където ми бяха казали да проверя, но уви не предлагат тази козметика. Отвреме на време като мина покрай някоя аптека и проверявам, но уви досега не съм я намерила. Къде във Варна се предлага?   bouquet
Ето тук http://olcombg.com/lumene/lumenenet.php можеш да видиш магазините и аптеки, в които се продават продуктите на Лумене.

# 122
Мелиса,  в кои аптеки има наламелия на Лумене и на кои продукти?? Смятам да си купя тяхна спирала и фон дьо тен, по принцип...  Thinking

# 123
  • София
Миналата седмица имаше намаления в ДРАКА...слушах рекламата по радиото.

А иначе и аз съм мн. доволна от LUMENE-течното червило( блясък) е мн. плътно и трайно.
Околоочният серум- също е о.к.
Не се сещам за нещо тяхно, което да ме е разочаровало, като качество. А и консултанткитие, там където аз пазрувам са мн. любезни...дори и да не искам, ме карат да пробвам. И обикновенно като съм отишла за 1 си купувам 2....и си тръгвам с идеята за  3 Heart Eyes

# 124
  • варна
Миналата седмица имаше намаления в ДРАКА...слушах рекламата по радиото.

А иначе и аз съм мн. доволна от LUMENE-течното червило( блясък) е мн. плътно и трайно.
Околоочният серум- също е о.к.
Не се сещам за нещо тяхно, което да ме е разочаровало, като качество. А и консултанткитие, там където аз пазрувам са мн. любезни...дори и да не искам, ме карат да пробвам. И обикновенно като съм отишла за 1 си купувам 2....и си тръгвам с идеята за  3 Heart Eyes
Laughing

# 125
Хубава тема ще разгледам  и ще обсъждаме Hug

# 126
  • София
Ето това мен много ме съблазнява:

Трио палитра за блясък LUMENE BEAUTY BASE HIGHLIGHTER TRIO

В тази удобна опаковка ще намерите три свежи светлоотразяващи нюанса, които подчертават макиажа и придават на лицето Ви омайно сияние. Нанесете продукта на устните, скулите, под дъгата на веждите и на вътрешните ъгли на очите, като използвате пръстите си.

# 127
Пуснали са много добра промоция на Лумене - купуваш си спирала за 14.70 и ти подаряват гланц за 13 . Видях я в сайта

http://www.parfumi-market.net/product_info.php?cPath=102&products_id=3028

но не знам дали промоцията я има и в магазините, защото съм много изкушена. Някой ползвал ли е точно тези продукти на Лумене?
Досега каквото съм си купила на Лумене съм била винаги доволна, но точно тези не съм ползвала.

# 128
  • София
Гланца е хубав,ама спиралата не си струва  Peace

# 129
  • София
Има един двоен ФДТ, дали е хубав?

# 130
  • Бургас

Хубав е, даже много!  Peace

# 131
Чувала съм,че не бил  покривен

# 132
  • Бургас
Чувала съм,че не бил  покривен

Зависи как смесиш двете части, по-точно зависи от тяхното съотношение. Иначе, определено не стои като маска на лицето.

# 133
Двойният фдт на Лумене се казва Mix It Up. Както Виктори каза, покривността му е в зависимост от съотношението, в което се смесват двете части. Когато се смесват 50:50 фдт-ът е супер покривен  Peace

# 134
  • София
Какво мислите за този ФДТ - Lumene Matt Touch ?Покривен ли е?Аз съм с комбинирана кожа, и това описание звучи повече от перфектно - "хидратира сухите зони, матира мазните, а светлоотразяващите частици придават блясък"  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт