Lumene-мнения

• 60 663
  • 165
  •   1
Отговори
# 75
Да, това е много досадно - почти на никоя марка не се предлага цялата серия продукти на едно място. Даже понякога се оказва, че нещо не се и внася! Много странна търговска политика  newsm78

# 76
  • по пътя на светлината
Никой ли не е ползвал крема с витамин С....?

# 77
В София няма фирмен магазин. Най-голям избор има в Драка.

# 78
Миналата седмица посетих фирмения магазин в Пловдив и си накупих няколко неща:
База за грим - супер доволна съм. Дори мога да не слагам после ФДТ или пудра. Ефектът който се постига с него ми е достатъчен.
Сенки 3 цвята - страхотни...имат лек блясък и стоят цял ден
Серума за около очи с витамин С - добре хидратира, за друго не мога още да кажа, ползвам го едва от няколко дни.
За тези 3 неща ми подариха четчица за червило и няколко мострички от различни кремове.
Освен тези неща имам двуфазния дегримьор, крема за лице и за очи от серията Витанектар.
От цялата им козметика съм много доволна. До сега не съм ползвала толкова добри продукти на толкова добра цена.
А и другото....моят съвет е да си купувате продуктите директно от Олком. Сега като гледах цените в линковете които сте сложили ....излиза доста по-скъпо отколкото от тях.

Незнаех, че в Пловдив имат фирмен магазин. Я сподели къде се намира.
Иначе вчера и аз се снабдих с ФТД, пудра и руж. Доволна съм Grinning

# 79
  • Варна
Фирменият магазин се намира в Пловдив на ул. Родопи. Цените са значително по ниски от тези  в парфюми-маркет. Аз си взех рол-ончето за очи, сенки и база за грим за 45лв. от фирмения магазин, а в парфюми- маркет само рол-она и базата са 40лв.  Peace

# 80
  • варна
Аз съм ползвала редиант- С-мисля че така се казваше и за мен не беше нещо особено.Другите кремове на марката по ми харесват

# 81
  • варна
janiz след свалянето на грима,тена остава ли?това май не е бронзант,а тониращ крем или греша? newsm78
Не остава тена.То е с лек бронзиращ ефект и след измиване се отмива.Но аз съм много бледа и ми върши идеална работа до лятото докато почернея.Лично на мен много ми допада и си го купувам сега около май месец заедно с серума с витамин С.Кожата след това е направо преродена.

# 82
  • Sofia
В София ги има и на щанд в ЦУМ - има декоративна и бяла козметика.

# 83
Ето тук можете да видите къде се предлагат:
http://www.olcombg.com/lumene/lumenenet.php

# 84
  • по пътя на светлината
Аз съм ползвала редиант- С-мисля че така се казваше и за мен не беше нещо особено.Другите кремове на марката по ми харесват
Благодаря!  bouquetЖалко .....,от една година му се чудя....

# 85
аз ползвам компактната пудра и съм много доволна имах и спирала но от нея не жстанах доволна

# 86
janiz мерси, със сигурност ще ги посетя  Grinning

# 87
  • варна
 Laughing Няма защо!

# 88
# 89

от два дена съм с околоочния,но не мога да дам кой знае какви отзиви,защото нямам големи впечатления все още Grinning

Общи условия

Активация на акаунт