Примерна схема за захранване 4

• 49 234
  • 583
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Днес бяхме на консултация и педи ми каза да започна да давам жълтък една четвърт през ден и се замислих не се ли въвежда чак след месните или няма значение,чудя се какво да правя newsm78 Thinking

# 181
  • Варна
Днес бяхме на консултация и педи ми каза да започна да давам жълтък една четвърт през ден и се замислих не се ли въвежда чак след месните или няма значение,чудя се какво да правя newsm78 Thinking
Да бе, мойта педка ме караше да въведа жълтък на 4 м и половина. Мисля да дам едва тези дни, и то защото ми донесоха много пресни домашни яйца.

За готовите супи на Маги - ми те са пълни с какви ли не стабилизатори, оцветители и овкусители, едва ли са подходяща храна за бебета...

# 182
Косе Босе  bouquet

# 183
и според мен са чиста химия Маги-то

# 184
И според мен в тези супи не само, че няма нищо полезно но и са неподходящи за малки деца. Те по скоро съдържат само консерванти, оцветители, ароматизатори и т.н.т.

# 185
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Аз лично вкарах първо месо, после жълтък, месото след 7,5 месеца, а жълтък след 8-ми месец. Но ти си захранваш по-раничко, може да изчакаш ако искаш до 6 месеца, тъкмо ще видиш на изследванията на кръвта колко ще е хемоглобина.

# 186
Аз лично вкарах първо месо, после жълтък, месото след 7,5 месеца, а жълтък след 8-ми месец. Но ти си захранваш по-раничко, може да изчакаш ако искаш до 6 месеца, тъкмо ще видиш на изследванията на кръвта колко ще е хемоглобина.
И аз захраних по-рано и жълтък дадох 6 месец.2 седмици след въвеждането на месото.

# 187
  • София
Значи да почакам ли newsm78

# 188
Да,определено изчакай.

# 189
# 190
  • Бургас
По-добре направи на детенцето една домашна супичка

# 191
По-добре направи на детенцето една домашна супичка
Simple Smile Правя му домашни супички Simple Smile Просто исках да видя дали съмненията ми са верни и да агитирам приятелките ми да спират да им ги дават.

# 192
Здравейте,момичета!
Доста време не съм писала.Имам един въпрос:днес за пръв път ще приготвя домашно пюре от тиква на Лора.Та се чудя,като сваря тиквата на пара,само с вилица ли да намачкам после?Освен това,мъжът ми е нарязал големи парчета,та което остане от готовото пюре,може ли да го замразя отново в бурканчета на Хипп?

# 193
  • под дъгата
С вилица е достатъчно, тиквата става доста мека и лесно се пюрира. Аз я пекох, намачквах, слагах в бурканчета на Хипп и във фризера. Като се размрази е като току що приготвена.

# 194
Дори ще ти бъде по-лесно с лъжица. Не бих замразила отново - веднъж размразено и обработенно топлинно, после не е добра идея пак да се замрази. Но можеш да прибереш в хладилника за следващия ден. А мъжо ще знае от тук нататък на по-малки парчета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт