Отговори
# 75
Сладка мама, с теб сме в този изключително труден момент. И се молим за теб и твоето бебче  Praynig  Praynig  Praynig.

# 76
Сладка мамаHug надявам се, че всичко да мине безпроблемно, ти и бебка да сте добре. Вярвам, че лекарите ще се погрижат много добре за вас и скоро ще чуем хубави новини от теб  Hug

# 77
Сладка мама молим се всичко с теб и бебчето да е наред  Praynig Praynig Praynig

# 78
Сладка мама,моля се от все сърце и душа всичко да се оправи ,бебчето да е добре и ти също  Praynig Praynig Praynig Дано да се погрижат за вас както трябва и да има щастлив край,макар и с повече стоене по болниците,аз знам какво е да загубиш бебе макар и в по-ранен стадии на бременноста и знам как боли,  Praynig Praynig Praynig Дано всичко да се оправи  Praynig

# 79
  • Пловдив
Сладка мама, от все сърце се моля всичко да е наред с теб и бебчето ти! Praynig

# 80
Господи, помогни на Сладка мама и бебенцето й!  Praynig  Praynig  Praynig
Надявам се, че всичко ще бъде наред. Все пак става дума за седмия месец - бебчето трябва да е жизнеспособно. Вярвам, че дори в България лекарите могат да се справят с това. Вижте февруарките - една мама роди близнаци още през ноември, да са й живи и здрави! Пък и бебенцето на Сладка мама все още си е вътре. Сигурно има начин да го позадържат още малко.

# 81
На моя приятелка й изтекоха част от водите в 26та седмица и го износи още месец  Peace
Така, че Сладка мама може да роди и в 9тия, дай Боже!
Ако не, пак не е супер рано, има голям шанс  Hug

# 82
 Лелееее, само като ви четях и сълзите сами почнаха да текът.

Момичета, днес е празник - Антоновден, от лат. озн. "безценен". Казват, че Св. Антоний е първият отшелник съградил манастир. Така, че предлагам всеки, който има излизане днес нека да отиде до божия храм и запали по една свещичка и за СЛАДКА МАМА. НИщо не ни коства...

И не на последно място... Честит празник на всички именници!!!

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 11:11 от anilinda

# 83
честит празник на всички именници,моят свекър се казва андон и също е именник   bouquet

# 84
и аз си мисля че всичко със сладка мама и бебчето ще е ок,все пак е 7 месец,шансовете са много по-големи,нека които има новини за малката душичка да каже,за да се успокоим всички

# 85
Сладка мама  Praynig Praynig Praynig

Ох, така се моля всичко да е наред с теб и бебчето  Praynig

# 86
Момичета, предизвикали са й раждане на Сладката мама. Моля ви да мислите положителни неща за нея и нейната малечка.   Praynig
На вас пожелавам да започнете да раждате поне след средата на март и всичко да мине безпроблемно.   bouquet

# 87
Момичета, предизвикали са й раждане на Сладката мама. Моля ви да мислите положителни неща за нея и нейната малечка.   Praynig
На вас пожелавам да започнете да раждате поне след средата на март и всичко да мине безпроблемно.   bouquet
Sad Sad Sad Praynig Praynig Praynig

# 88
# 89
SLADKA MAMA,  бъди силна и вярвай, че всичко ще бъде наред и с теб и с твоето малко съкровище! Моля се от все сърце за вас!  Praynig  Praynig  Praynig

Ще чакаме добри новини, дай Боже!

Общи условия

Активация на акаунт