Отговори
# 90
  • Някъде на път....
Здравейте момичета!
Моля се Господ да помогне на Сладка мама!
Аз днес също имам именик - съпругът ми е Антон!
Да са ни живи и здрави всички именици!  Hug

Почерпка:

# 91
Честит празник на всички празнуващи   bouquet
 newsm17 newsm17 newsm17 Господи моля те бъди с тях  newsm17 newsm17 newsm17

# 92
 Дано, дано... всичко да е наред....  newsm17 newsm17 newsm17

Аз все пак излизам сега и ще се отбия и до черквата да запаля една свещичка и за двете / СЛАДКА МАМА и бебка/.

# 93
От вчера вечерта непрестанно следя новините за Сладка мама в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=253373.280

До вчера през нощта водите й не бяха изтекли напълно, беше останала малко течност. Тоест - бебето можеше да се задържи още, поне докато има и малко води. Но тази сутрин тоновете на бебчето се влошили и й били инжекция за предизвикване на раждане. Хубавото е, че инжекцията за разгръщане на белите дробове е бита отдавна. това е много важно.
Преди малко се помолих отново за нея! Помагайте й Господи и Богородице, и всички Светци! Днес е Антоновден, дано я закриля!

# 94
О ГОСПОДИ, помогни на малкото бебенце - МОЛЯ ТЕ!!!
Всички мами - молете се за малкото същество!
Толкова ми е жал - дано всичко да е наред!
Кураж, Сладка мама! Твоята любов е достатъчно силна, за да помогнеш на малкото бебче!!!
Вярвам в доброто!!!

newsm17 newsm17 newsm17

# 95
Нека първото ни бебе априлче да бъде живо и здраво  Praynig Praynig Praynig

# 96
  • Варна
Дано бебенцето на Сладка мама да се роди живо и здраво и нека се бори с всички сили! Добре, че е била в болницата и под наблюдение. Нека и Богородица и всички светии я закрилят.

Praynig  Praynig  Praynig

Има случаи и на по-ранно родени бебета, които оцеляват и се развиват добре. Вярвам, че нашата сладка бебка ще е от тях!

Щом са се влошили тоновете, защо не го извадят бързо със секцио?

# 97
Сладка мама, с цялото си сърце се моля за твоето детенце  Praynig Praynig Praynig
Моля те, Господи не допускай да се случи нещо лошо с една невинна душичка.
С теб сме Сладка мама! Бъди силна! newsm17 и нека Господ бъде с вас newsm17

# 98
I se molq za Mamata
Дано да ги спасят и двамата с бебо.
Горката
Мами пазете се много  newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 99
I se molq za Mamata
Дано да ги спасят и двамата с бебо.
Горката
Мами пазете се много  newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 100
Момичета, недейте да роните сълзи за Сладка мама!
Тя сега има нужда от ПОЛОЖИТЕЛНА енергия!  Hug

Аз вярва, че всичко ще е наред с нея и бебка!
Сладка мама,    bouquet Hug

# 101
Mоля се за Сладка мама и дано нейното бебче да бъде от тези благословени седмачета,които оцеляват и после се радват на добро здраве и късмет !!!

# 102
И аз се моля от снощи за сладка мама и малката и бебка. И вярвам че ще си имаме едно хубаво чнуарче, да му се радваме всичките тука!
Просто имам чувството че всичко ще е наред, дано  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 103
Имам шестото чувство, че бебчето на Сладка мама ще бъде добре и ще преживее. Някакво вътрешно убеждение! Дано не ме лъже и този път, както винаги досега.
Дано скоро да си честитим първото бебче в отбора, пък макар и януарче!

# 104
Имам шестото чувство, че бебчето на Сладка мама ще бъде добре и ще преживее. Някакво вътрешно убеждение! Дано не ме лъже и този път, както винаги досега.
Дано скоро да си честитим първото бебче в отбора, пък макар и януарче!

И аз така...
Стискам палци да се развият добре нещата, дори и сега да се роди има шансове милото...дано, дано

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 11:40 от Awake

Общи условия

Активация на акаунт