СОФИЯ-Бул.Ал.Стамболииски ,Эона Б5 и района-3

• 10 423
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
Ехееее личи си че са почивни дни.Никакви ви няма. С Belisima мислихме да ви предложим среща са събота ама се провалиха плановете. Иначе аз с мъж ми се разходихме до градинката с малката ама беше доста студ и се завряхме с едно приятелско семейство в OMWто на кафе и така.....Другия път ще сме по сериозни.

# 46
Ехееее личи си че са почивни дни.Никакви ви няма. С Belisima мислихме да ви предложим среща са събота ама се провалиха плановете. Иначе аз с мъж ми се разходихме до градинката с малката ама беше доста студ и се завряхме с едно приятелско семейство в OMWто на кафе и така.....Другия път ще сме по сериозни.

Всъщност аз бях несериозната в този случай, но взех много да кашлям тези дни и реших, че е по-добре да си стоя вкъщи... Надявам се другата седмица наистина да успеем да се организираме. 

# 47
Надявам се другата седмица наистина да успеем да се организираме. 

Оправяй се бързо! Ще се радвам да се видим  Hug То сега и като са пораснали децата ще е по-забавно даже  Wink
На мен идеята за клубче най-много ми допада, но какви са клубовете в района? Ние водим Ива в Скай сити в детския кът, но трябва да има придружител - ако я оставя и ида на кафе, няма как да я наблюдавам). Иначе ще е хубаво те да си играят, а ние да си полафим.

# 48
На мен идеята за клубче най-много ми допада, но какви са клубовете в района? Ние водим Ива в Скай сити в детския кът, но трябва да има придружител - ако я оставя и ида на кафе, няма как да я наблюдавам). Иначе ще е хубаво те да си играят, а ние да си полафим.

То и в този на Пиротска, в който мислихме да се събираме не могат малки деца да се оставят без придружител, но поне кафенето за родителите е приятно направено и е точно до залата с децата, така че можем да ги държим изкъсо, докато си бърборим и пийваме по нещо  Mr. Green

# 49
За утре нещо? Или е късно за уговорки вече....

Вчера шефката пак ме ядоса и това определено ще й е за последно. В понеделник им казвам, че се връщам да си гледам детето и толкоз. Писна ми да се ядосвам за без пари  Crossing Arms

# 50
Малиии днес що нерви потроших докато се регистрирах в сайта за градините не е истина. Успях час и пол след старта и дано имаме късмет. Момичета вие  успяхте ли? Оххх в тази държава кво ли е наред та аз за един евтин здухал се сървър се жалвам. #Cussing out
Танче спокойно. Винаги ще има за какво да се ядосваш на шефовете си.Хубаво решение си взела да погледаш Ива ти,защото още малко време ти остана отпуск...,после щеш не щеш пак работа те чака. Пиши какво решение взе или си се отказала в последният момент.

# 51
За утре нещо? Или е късно за уговорки вече....

Вчера шефката пак ме ядоса и това определено ще й е за последно. В понеделник им казвам, че се връщам да си гледам детето и толкоз. Писна ми да се ядосвам за без пари  Crossing Arms

Таня, права е Тони, че с всички шефове е така и винаги има за какво да се ядосваме... Каквото и да решиш ти желая успех!

И аз днес бях пред нервна криза с тази регистрация за детските градини. Направо на бях на себе си по едно време, а резултатът е, че явно тази година няма да я записвам на градина  Crossing Arms (поне не в държавна). След толкова мъки в подължение на близо три часа успях да се вредя с номера някъде между 80 и 140 като борбата е за 5-10 места места  #Cussing out

# 52
Ох и аз почти изпаднах в нервна криза днеска. От 7.30 съм в тъпия сайт и малко преди 9 заби. Мъжо чакаше в офиса в готовност, имаше частичен успех, шефката и тя се опита от офиса да го отвори, ама тцък. Та накрая колега на мъжо успял да регистрира неговата щерка, та после и нашата. Иначе аз тръгнах за работа и си мислех за частна... Чак на обяд разбрах, че сме успели, номерата ни са малки, та да видим.

На работа след обяд им съобщих, че се прибирам да си довърша майчинството. Добре мина, казаха, че това си е мое право и аз си решавам.

Поздрави!

# 53
# 54
                                                                                   ПОКАНА

Вси4ки ,които имате желание и възможност , в градинката днес,около 16ч.! Аз ли4но ще кръжа там..нямам друг избор!  Joy hahaha

# 55
Еййй, за малко!
То за днес изпуснахме, но все пак за коя градинка става дума?

# 56
Ида ида. Става въпрос за градинката на ул.Опълченска и Пиритска.

# 57

Бе браво, ама си намерих друга работа... Та ще си седя у дома 1 седмица и айде пак.
Аз малко без да искам, пуснах само 3 CV-та, ходих на 2 интервюта и на двете ме харесаха, та даже и си избирах  Grinning Засега ми предложиха доста по-добри условия, да видим дали ще е по-добре. А и са ми тука в квартала, та си спестявам от времето за път.

# 58
Ее Танче ти си знаеш.в крайна сметка щом работата е наблизо до вас и ти харесва най добре е да не се изпуска.То е ясно,че не ти се седи в къщи. Laughing
Ние днес с Милена се разходиме.Децата поиграха и така......Малкия Руслан е станал голям сладур и до края на месеца го виждам вече крачеш самостоятелно Wink.Другия път като решим ще пишем пак.Гадното е ,че решенията стават от ден за ден и няма предварителна уговорка...та кой прочел прочел и да идва в градинката. Hug

# 59
Другия път като решим ще пишем пак.Гадното е ,че решенията стават от ден за ден и няма предварителна уговорка...та кой прочел прочел и да идва в градинката. Hug

Ми гадно е, ние как да дойдем, а? Третата седмица на февруари съм почивка, ако нещо се реши за тогава и ако времето е готино, може и ние да дойдем. Ще ми е интересно да видя колко са пораснали мъниците  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт