СОФИЯ-Бул.Ал.Стамболииски ,Эона Б5 и района-3

• 10 445
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
Belisima аз утре съм на изпит и използвам последните часове да си донауча  Rolling Eyes Съжалявам, че ще изпусна събирането. Следващия път обещавам  Mr. Green /а може и в нас.../

# 76
Спокойно,тепърва ще се събираме,и аз затова се притесних,4е ще пропусна,ама сега има кой да гледа 2те дива4ета и малко ще излезна да глътна "4ист" въздух и да поклюкарствам Wink
След 1 март ,живи-здрави,може в нас Wink!

# 77
Belisima аз утре съм на изпит и използвам последните часове да си донауча  Rolling Eyes Съжалявам, че ще изпусна събирането. Следващия път обещавам  Mr. Green /а може и в нас.../

И аз съжалявам, но изпитът е по-важен. Както каза Пепеляшка, те първа ще има и други срещи, така че се надявам да се включиш и ти в най-скоро време. Успех утре на изпита!  Peace

# 78
Ето снимка от срещата.Милена дойде но без малчуганите.Другия път дано се съберем повече.

# 79
Ееееех,тази Тони-клюкарка голяма ,зна4и!  smile3505 smile3532 smile3533

А сбирката беше много готина,на мен ли4но адски ми хареса и ,да си призная,искаше ми се още,ама ме досрамя да
си "поискам" !!!   newsm03 smile3502 smile3534
Нека това изцяло дамско парти да е на4алото на още много такива! newsm17
Ели,ти си супер домакиня! Благодаря отново за партито!!!  newsm51 newsm10  bouquet Heart Eyes

# 80
Мишоците изглеждат много доволни и щастливи Simple Smile Другият път ще се постарая и ние да дойдем (ако ни искате Mr. Green), и без това постоянно се оплаквам на мъж ми, че нямам приятелки с бебета, с които да излизам, ама пуста организация Confused Е, днес Киката спа до 17:35, така че добре, че не се "записах" Simple Smile

# 81
Та кога е другата сбирка? Аз вчера бях на работа, последния ден и нямаше как да дойдем  Sad Следващата седмица почивам, та ако се организира нещо, сме първи. Само да не е понеделник, че имаме годишнина със скъпия и съм си записала часове по разни салони - ще се правя на красива  Wink  Може и в нас да се съберем, ако не ви притеснява, че сме далече. Иначе място бол има - ще търчат дребните, а ние ще си пием кафето.

# 82
И аз съм много доволна от събирането и смятам да повторим в най-скоро време. Пепеляшке, благодаря за комплимента, но без вас купона нямаше да е същият  Hug
Ще решим кога пак ще се събираме и ще пишем непременно!
Таня, на теб сега да не ти хареса да си стоиш в къщи и да не ти се ходи на работа другата седмица  Mr. Green Аз си мислех, че работата ужасно ще ми липсва, но за сега си се чувствам много добре и мисля, че постъпих правилно като се върнах.
Беболинчо, как мина изпитът и по какво беше?

# 83
А и на мен ми харесва у дома. Чак ме хваща яд, че си намерих друга работа. Ама нали и парички трябва да се изкарват....  Confused Иначе съм решила повече компромиси да не правя - ако нещо не ми хареса, хич няма да се тормозя и си се връщам у дома.
Скъпия ме ядоса преди малко, та да видим какво ще излезе  Close

Ако се организира някоя среща, бройте ни и нас. Само дето трябва да е тази седмица...

# 84
Беболинчо, как мина изпитът и по какво беше?
уф една математика влача от няколко години. И пак имаше няколко въпроса които не знаех и ми се падна един от тях. Ама следващия път  Grinning
Аз да си призная до сега не бях ходила на този изпит, много страшен ми беше. Сега реших, че щом мога да родя един изпит няма да ме изплаши  Mr. Green И ако това ми се беше случило преди няколко години щях да се депресирам. Сега вече знам, че това е малка грижа. Явно пораствам  Sunglasses
В сряда го дават топло. Хайде на разходка  Laughing

# 85
Беболинчо, много правилна позиция си взела. Няма никакъв смисъл тези неща да се приживяват толкова, ще имаш и друг шанс. Както казваш има далеч по-страшни и важни неща в живота ни, за да позволяваме някакви си изпити да ни плашат. Ама да си призная и аз, доста страх съм брала винаги покрай изпитите, така и не се научих да го преодолявам  Sick А ти всъщност какво учиш?

Таня, май идеална работа няма и винаги ще има поводи за дразнения, но важното е като цяло да си удовлетворена и да не правиш компромиси със съществените неща. Пожелавам ти този път всичко да е както трябва!  Peace

За сега не сме се разбирали за ново събиране, но можем да организираме нещо до края на седмицата, за да се видим и с Таня и Ива. Иначе като се позатопли малко времето и ние ще се включим в разходките.

# 86
Информатка в Софийския - последна година /пак  hahaha /
За тази работа и аз съм се зачудила... имам много хубава работа, само че офиса е чак в Бизнес парк /Младост 4/ и отиват над 10 часа на ден с пътя. И май ще си остана да си гледам детето.  Crossing Arms

# 87
Айде до края на седмицатааааа за среща  Grinning

Сега се връщаме от педиатърката, боцнаха й ваксина - Ива още като видя подготовката и вика:"няма". Откъде се сети какво е това нещо, идея си нямам.

За работата, аз съжалявам, че се върнах. Пропуснах доста от времето, което можеше да отделя на детето си  Confused Надявам се обаче, че всяко зло е за добро. Ако не бях се върнала сега, нямаше да разбера някои неща и щях да си седя заблудена. Дано само новата е по-добра.

Ако ще се виждаме (надявам се!), трябва да се уговорим от предния ден, че да кажа на мъжо да изкара колата от гаража - моя милост не се наема.

Приятен ден на всички  Sunglasses

# 88
Желая ви приятна срещичка Hug Ние пак няма д аможем да се присъединим, че днес заминавам за Пловдив да погостувам малко на сестра ми.

# 89
Аз пак да кажа, че в сряда и четвъртък го дават топло. Може да се видим в парка.

Общи условия

Активация на акаунт