Работещи майки 2006 г. - тема 12

• 18 730
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Ето малко снимки и от кратката среща на Кайо и Ясмин. Сори за червените очи ама явно на свеки на апарата не сме направили някаква настройка.

# 136
  • на правилното място, в точното време
МММММ!Бебчовци са страхотни! Hug Hug HugГергана вади страхотен поглед - любопитен  Peace А Ясмин и Кайо- хахахах,се държат като на първа среща.Кайо хич не му дреме ,че мацка има до него  hahaha hahaha
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177686 - малко снимки от нас.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=254213.0 Герчо каза,че скоро не съм пускала нещо смехориесто.Ето ви,аз просто се заливам в смях  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 09:00 от RAVIA

# 137
Аз да се похваля,че днес сутринта сюрпризирах шефа ми с новината. Той самия има 2 деца и много се зарадва. Е малко му обърках плановете, че ме беше планирал за един проект за Q2 и като му казах, че без мен там - много се шашна и почна ама защо, как ....

Дадох и отчета за София - много е доволен, как съм била организирала сама всичко и подобни хвалби. Фук фук фук. Ще видим само през март как ще ми се отрази на заплатата (тук следва онова зеленото човече - ама заради тъпата Виста и ИЕ 7.0 нямам емотикони)

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 17:45 от Майра

# 138

БРаво майра! Simple Smile
а на свеки каза ли? Joy

добре са станали снимките. Като се сетя каква всъщност беше срещата, МНОГО добре са станали. Simple Smile

Рави, тъкмо да кажа колко е пораснала Йо, и гледам, че снимките са от лятото... тя вече сигурно за женене е станала момата!

аз днес не ходих на работа.
калоян се държа много странно, много се разстрои, като му казах, че ще ходя на работа. отказа да яде (дори и вафли) нищо не пи цял ден ( и кола даже). много необичайно реагира,и целия ден се държа леко неадекватно, та реших да жертвам няколко часа. а и на мен не ми беше добре.

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 01:48 от kalina na kayo

# 139

Казахме, казахме - в съботата преди да си заминем имаше семейно събиране и изненадахме и двете двойки баби и дядовци. Свекито те е чула оная вечер и уж и присветнало ама си била затраяла .....бреййй като не трябва - чува, като трябва - все недоразбрала. И естествено веднага почнаха да правят планове кога да идват да "помагат" Sad

# 140
леле Майра, тия хора пак ли ще ти дофтасат #Crazy
и не им ли е неудобно с 2 малки деца да вдигаш и да слагаш?
Гер4о чакаме включване с някоя интересна история! как е хотела? топло ли е? искам слънцеееееееееееееееее #Cussing out
аз да ви са пофала че сефте ви пиша от новото лаптопче http://www.bloodys.com/?p=981 моето е черно и много му се кефя щото никак не е трудно да се размъква насам-натам
досега мъкнехме на шефа едно вайо ама то милото 5 инча и с клечка - хем не може да четеш хем не може да пишеш  #Crazy та сега това ми се струва като 19 инчово  Mr. Green
какъв майтап имам да ви казвам - тая вечер Али приспива лапето и ме екстрадира в кухнята да пържа яйца
хубу ма аз си замъкнах лаптопчето и си чета форумчето докато се пържат яйцата и ХОП някой пише на скайпа
гледам аз и не вервам на очите си
мъжото милото приспало лапето, гладно и скъпия вместо да дойде да провери ко става с яйцата ми пише да пита готова ли съм
паднах
аз съм на 3 метра от него буквално
ей тва като моя мъж мързел няма такъв ша знаите
засега толкоз че от лиготия ще ми падне батерията
вече се надявам по-често да се отчитам
ПС да живеят кафетата с вай фай Peace

# 141
  • на правилното място, в точното време
Хахахахахахах  hahaha hahaha hahaha Цачи пак утрепа рибата  rotfImbo Добре,че някое яйце не ти е метнало смс-че,щото работата щеше да е пълна побърквация. Хей,радвам се,че си побъбрихме снощи,ама ще се радвам и ако ударим по кафе др седмица.Еееееее,ама кеф ще стане-първо Цачето в Бс, после и тия китни убавици у Софето  Hugмммммммм,направо си завиждам Embarassed Аз бягам, че много работа напоследък.Хубав последедн ден и не забравяйте да се разпишете!  bouquet

# 142
hajde utre na razhodka / gosti / klub4e s bebetata.

# 143
Я да драсна два-три реда, че се забравихме Embarassed
В офиса ми е супер, ама наистина супер натоварено напоследък. Чак не мога да излизам за обед. Влезнах в една голяма кампания, не си е работа. След три седмици ще ми видите банерите и тука.
И тъй като работа-в къщи-ясла ми се намират на 50-тина метра радиус, напоследък много съм се обездвижила. Станала съм тюфлек Close
Тази седмица от трудовата медицина ми откриха много нисък хемоглобин в кръвта. Под референтните стойности. След 2 седмици ще трябва пак да повторим изследванията. За сега коментара е - срив на имунната система. Кофти! По тази причина доктора не ми препоръчва бременеене в близките 6 месеца Sad
Иначе Ники е станал един бърборко. Повтаря най-различни двусричкови думички - и имена, и други. Храни се вече абсолютно самостоятелно. Отваря си сам вратите. Опитва се и сам да се съблича.
Кали, сега ти виждам предложението. Аз съм твърдо За. Ще ти звънна утре сутрин да се уговорим. Наталка, хайде с нас. Този път не е в последния момент Embarassed Герчо, не знам върна ли се.... Ще се радвам да ви вида всички

# 144
Здравейте,мами! wavey
От известно време надниквам във вашта темичка Blush и докато  се чудех редно ли е или не, ми станахте толкова симпатични,че вече редовно ви чета Blush Blush Blush А,се чудех дали е редно,защото не съм работеща мама и...да не се бутам в А група Naughty
Както и да е,любопитството си е почти порок Twisted Evil...и ако не ви е приятно обещавам да не влизам вече Sad....Само да си кажа - Цачи и аз искрено се посмях  Joy Честит ти нов лаптоп!
RAVIA ,страхотни снимки другите нещо не ми се отвориха  и много сладко хлапе! Heart Eyes
Хайде да не ви досаждам! Много сте готини и ме кефи това,че се справяте с всичките дини,които ни стоварва живота,под една мишница! Hug

# 145
здрасти Микииии !!!

споко бе, ние само лаем не хапем... даже  и не лаем.. само кучетата разлайваме Joy

Мики, каня те утре на разходка с бебетата, ако е лошо времето на гости у нас. Ето, Кабив ще дойде, ще звънна на Миньон и Вили. Катето М? и нея... да направим по един пробен купон за рождените дни на мартенските юнаци.

# 146
гер4о мисля, че още й е рано... само за 5 дни... колко може да купи... Wink

гери, а ти боледуваш ли? много ли ти беше по-нисък хемоглобина. нали пиеше силни АБ, може от това да е? хайде утре ще разкажеш. на мен пък вчера ми казаха, че поне 2-3 години трябва д изчакам с второто, че нещо не било добре в зарастването ми.

ей, ако утре се виждаме, да взема да лягам, а?

гледам си лентичката и си спомних как след първия рожден ден ме попитахте кайо цял месец ли ще е в рожден ден, изобщо не се бях сетила да я сменя.... а сега е почти към края... колко неусетно измина.... искам по-малко да работя...

снощи бяхме на среща със Сара, снахата. ето малко снимки.

Венци каза, че всъщност щял да се съгласи и на дъщеря, при условие !! обаче , да е точно същата като Сара... на друга не се навивал.
а преди малко заяви !!!! че всъщност по-добре да нямал повече синове, за да е спокоен, че нямало да страдат в живота и да ги тормозят разни жени (респективно аз и снахата).ей като почне да се жалва за мойте чехли... а аз дори боса ходя...

http://kalikayo.multiply.com/photos/album/159

# 147
miki m добре дошла  bouquet

Kabiv радвам се че намина, браво на Ники, Здравчо още не може да разбере как да хване прибора за да си вкара нещо в устата.
Аз да ви кажа сега съм в офиса но на обед тръгваме за  с.Стойките.По добре щеше да е да бяхме тръгнали снощи ама нали всички сме много работни не става.
Хайде да почвам да работя.

# 148
Слънчице kalina   ...аз съм за разходката днес , въпреки че е студ , но ... брат ми пристига от Пловдив на гости и няма а мога ...
А утре  newsm78
Аз не смогнах да ви прочета , простете, но съм тръгнала по едни изследвания ...уф ще ви разправям като свършат и дано е по скоро че вече се умопобърках  Sad да не ви започвам деня с тези ми ти работи  Naughty
Целувам ви !
защото не съм работеща мама и...да не се бутам в А група Naughty
е , Мики много ми стопли сърцето да знаеш ! Hug А група добре звучи  Blush
Добре дошла при нас и споко ! Наистина не хапем  Wink HugЩе се радвам да се видим ....
Аиде че трябва да се чисти у дома ....уфф не ще сама да се свърши тази работа  бе ! Rolling Eyes

# 149
Добро утро,

аз да ви кажа последната веселба - откакто се върнахме от София сме свалили на Ясмин на леглото две пръчки от решетката и като се наспи слиза сама - ееее няма по-голям кеф от това в събота сутрин да чуеш как 2 боси крачета шляпат към теб Heart Eyes Heart Eyes

Кабив, а ако пиеш желязо няма ли да се оправиш? На мен сега във вторник ще ми правят пак изследването за хемоглобин и се надявам да е в норми.

Завиждам за срещичката - искам и ааааз Sad

Мики, добре дошла - нищо че не си работеща Peace

Аз съм се намислила да пробвам с тая бременост Мустела и днес следеобед ще ходим към Франция да си купувам. Четох бая отзиви, че са добри..да видим. Хайде отивам да се стягам и аз, че тук е пролет направо и само за разходки. Дано и в Страсбург е такова временцето Wink

Общи условия

Активация на акаунт