Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са проблемите с имоти, споделени във форума?
Кои са препоръчителните места за закупуване на памперси в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми като търсене на имоти, опит с брокер, преживявания с деца, здравословни проблеми и лични предизвикателства. Основните теми в дискусиите на форума включват споделяне на лични преживявания, обсъждане на въпроси, свързани с децата, работата, ясли и училища както и предизвикателствата пред майчинството.
-
Какви са проблемите с имоти, споделени във форума?
-
Кои са препоръчителните места за закупуване на памперси в София?
-
Кои са препоръчителните марки пелени?
-
Какви са преживяванията с децата, споделени във форума?

Не успях да дам цитат и сега трябва всички линкове наново. Ама бавно и славно ги добавям.
. то не само че прозорците липсваха, ами на едно място липсваше и стената, на която трябва да се закрепи прозореца
. Явно видяха ужаса в очите ми и ме заведаха на друго място - супер лукс, ляти подове, изолация, чудесна фасада и цена като в бизнес парка
Тепърва ми предстои ходенето по институции и удоволствието да побъбря с някоя заспала блондинка. 
,кукли - от време на време,през останалото време-книжки,песнички и филмчета. Добре,че Таня,жената,която я гледа е детска учителка,та е неизчерпаем източник на песни и приказки. Принузихме се да й пускаме бебешка ТВ през нета.Направоооооооо
Не е мое дете. И от Димо не е ,само са го сменили.

, но нищо де така ще е до април 

Мноооого ми се спи, та отивам да изпия поредното кафе