Aspettando i carnevali - 76та италианска тема

• 20 746
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Много хубави новини днес
Честито на Дани и бебчо да са живи и здрави,Лени ЧРД,пак да си жива и здрава,
Ренка88 нищо не знам за карнавала  във Венеция,карай бавно,

# 166
Ники каква е тази пъпчица,нещо преукопанте ли е.
Елиза виждам те на линия.Да не носиш от баницата на Буйтони.Това за корите-добре,но ако ги пуснат и с вграден готвач,ще си ги купя веднага

# 167
Честито трето бебче на Дани! Да е живо и здраво и леко възстановяване! newsm51 newsm51 newsm51

Ренка, карнавала във Венеция е едно огромно море от хора, маскирани и не, много глъч и музика. Много е красиво. В самата Венеция с кола не можеш стигна, тя е свързана със сушата с един дълъг път, но стигнеш ли, има едно малко площадче - Пиаццале Рома, и място за колата няма никога. Така че се оставя някъде в Местре и околностите и от там - или с автобус, или с влак до въпросното пиаццале. Оттам - пеша. Не се лъжи да седнеш да пиеш кафе или даже да хапнеш на пиацца Сан Марко или около Канале Гранде, или Понте ди Риалто - мимимално 20-тина евро ще ти искат за кафе и бутилка вода. Така че прави си сметката.

# 168
ЧЕСТИТОООООООООО НА ДАНИЕЛА И КО;)

Ей,хубав ден днес:)

Ник, дано нещата се оправят...аз за тоз Майер съм чувала все положителни неща!Дано разрешат проблема  Praynig  И аз като Овчева се чудя каква е таз пъпчица?!Червена ли е?Топче ли е?

Нямамеее  Crazy

# 169
Честито беб4е на Даниела! Да е здравичко и да радва цялото семейство   newsm30

Лени, честит рожден ден! Желая ти пълно щастие   bouquet

# 170
  • Italia, Palermo
Зравейте! Минус един колограм хихихии се чувствам великолепно!
Честит рожден ден, Лени! Много здраве и сбъднати мечти!
 Дани, да ти е жива и здрава малката сладурка! Бързо възстановяване!
Ох дава ми грешка във визуализацията на страницата и не мога да ви сложа едни картинки празнични, които си бях набелязала! ЖАлко!
Овчева, недей така песимистично, от години тоя лекар топи мазнини, от втората седмица камбия диетата и с други неща, а и различните капсулки и черотти стимулират отделянето на токсинитеи някои пък перлички държат сит стомаха, няма страшно, не е самозван билкар, продуктие са на Бойрон, човекът си смята и пише нещо на компа и дава индивидуални схеми и илачи. Моята дружка, от която научих за него бе с проблеми на щитовидната жлеза от години и я държи под контрол доктора, носят му се резултати от изследвания на кръв и урина. та- анестезист и работещ в реанимация е също. Аз имам вяра, това е последната ми спияджа както се казва, нека пробвам!
Мерси на даващите ми кураж!

# 171
Кала като напише "няма мееее"разбирайте че е отишла да яде.Тайно.
Не. Тя го пише слято "Нямамеее" и при това прибавя този емотикон: Crazy
Според мен има предвид "Нямаме нищо за ядене" и й се завива главата от глад. Grinning

Честита трета щерка на Дани!
Marsy, как се казва девойката? Предай на Дани много поздрави от всички нас. Hug

# 172
  • София
Здравейте. Извинявам се, че така нахлувам в темата ви, но нямам към кого другиго да се обърна.Става въпрос за едни капки против колики изпратени ми от Италия- MYLICON simeticone. Не знам дума на италиански и не мога да си преведа нищо от листовката на капките. Ще съм ви БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРНА ако ми преведете дозировката и нежеланите реакции.  Praynig
http://images23.snimka.bg/005074570-big.jpg

# 173
Здравейте. Извинявам се, че така нахлувам в темата ви, но нямам към кого другиго да се обърна.Става въпрос за едни капки против колики изпратени ми от Италия- MYLICON simeticone. Не знам дума на италиански и не мога да си преведа нищо от листовката на капките. Ще съм ви БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРНА ако ми преведете дозировката и нежеланите реакции.  Praynig
http://images23.snimka.bg/005074570-big.jpg

Накратко- по 20 капки, 2-4 пъти дневно, за предпочитане след ядене.
Ние сме ги ползвали няколко пъти / нямахме колики/ и мога да ти кажа, че са абсолютно безобидни. Няма данни за особени проблеми при предозиране, но все пак не е препоръчително да надхърляш посочената дозировка.

# 174
Еййй, ма хубав ден е избрало бебето на Даниела да се роди!!!
Да е живо и здраво , а на Даниелка бързичко да се възстанови!

Благодаря за пожеланията на всички от сърце!

# 175
Тъкмо да отговоря, и Сонита ме изпреварила.....
Дани ми беше казала, че ще кръсти малката Жасмин - та ако не е променила решението си, това трябва да е името.
Ани, в Черноббио ще сме 18-20 февруари, точно след 2 седмици  Sad

# 176
Ани, в Черноббио ще сме 18-20 февруари, точно след 2 седмици  Sad
Ние заминаваме на 16. Жалко. Confused Не за първи път се разминаваме с теб.

# 177
Да е 4естита щерката на Дани,да се живи и здрави,да расте без проблеми Peace Heart Eyes  bouquet
Много щастие и на Ленката HugИ на нея беб4е,таз година PeaceДа попитам,какжо стана с луковиците които зася???

# 178
Ей ама много хубав форумски ден днес.   bouquet  bouquet  bouquetНа Лени желая усмивки, спокойствие и здраве,  а на мама Дани да и е честита дъщеричката, ей много и се възхищавам с трите мадами Simple Smile

Ний сме малко по болници на мъжо му правиха едно леко интервенто ..... болничната среда е гадна, дано да не я помирисваме скоро.

На мен  ми е трудно да пазя диета , обезумявам и никакви разумни доводи не мога да приложа пред една тава с еклери, Blush много ми е слаб ангела май, че за туй се мъчa със спорт да наваксвам..ехх Party

# 179
Много здраве, Щастие и сбъднати ме4ти за Лени, 4естит рожден ден и от мен  bouquet и беб4еееее скоро Heart Eyes

На Дани да и е 4естито малкото моми4енце, да и е здраво и много да радва цялото семейство, 4акаме май4ето скоро тук  Hug ( аз надникнах в тема на арабските мами...ииии беб4ето май има много красиво име  Heart Eyes Wink

Хубав уикенд на вси4ки

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт