Aspettando i carnevali - 76та италианска тема

• 20 749
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Лени 4естит рожден ден,пожелавам ти вси4ко най....най хубаво да ти се слу4и в живота

Дани,да ти е жива и здрава бебката и да ви носи много радост в семейството Heart Eyes

Моми4ета,ние се върнахме преди малко от Флоренция.Потвърдиха диагнозата.Това било масто4итома солитарио.Би трябвало да се риасорбе с времето,но можело и години да минат Confused
Нямало нужда от хирурги4на намеса,защото имало риск да му остане белег ooooh!.Абе кошмар.Добре,4е поне не е нищо за притиснение и проблемът всъщност е от естети4на гледна то4ка,но пак си е гадно мамка му Sad
Буона нотте

# 181
 Ники, ще се оправи с времето  Hug Heart Eyes

# 182
Добро утрооооо  Crazy

Ник, стискам палци скоро да мине  Praynig Praynig Praynig

Овчеваааа, за да не се тормозиш какво ли имам предвид с НЯМАМЕЕЕ  Crazy Нямаме пред компа  Wink

Лалка, и аз съм ги позвала...дано ви помогнат!

Наоколо съм  Crazy

# 183
Ники, успокой се сега, Щом не е ниЩо сериозно...Ще мине, стискам палци след не много време Hug А и не се вижда на снимките, явно не е много голямо, та сте си много естети4но сладки Heart Eyes

# 184
  • по пътеката
ще й предам поздравленията, благодаря!когато говорихме за последно беше за  ясмин!

# 185
Благодаря ви моми4ета Hug,по спокойна съм, но дано скоро да из4езне това нещо от бузката на Гъб4ето

# 186
дано скоро да из4езне това нещо от бузката на Гъб4ето

Ник, един малко 'мой' въпрос.....ти Габи на снимките фон дьо тен ли си му сложила на пъпчицата?!И аз като Овчева не виждам нищо  newsm78 
Май сме за нови очилца,а?

# 187
Най-после и аз да имам някоя свободна минутка да прочета, добре че не сте писали много. Wink

Честито на Дани и добре дошла на малката принцеса Ясмин- да са живи и здрави!  bouquet

Лени ЧРД, на патерица , но от сърце, пожелавам да ти се сбъднат всичките желания!! Heart Eyes  bouquet

ЧРД и на мама Соня, да е много здрава и щастлива!  bouquet

Ники, не се притеснявай ще мине на Габи .Hug

Приятен уикенд на всички! Hug

# 188
Кала ти добре ли си бе жена какъв фон дьо тен  Crazy фронтално не се вижда,около половин см е оба4е .

# 189
Ето неща,мисля, във връзка с темата ни:

http://www.phototravels.net/venice/index.html

# 190
Честит Рожден Ден и на Сонита  bouquet    bouquet   bouquet
Здраве и Много да те Радват Домашните Любимци  Mr. Green

Ник, ами знам ли или пък може и с Фотошоп да е пипнато.....аз си представях кой знае какво  Rolling Eyes

Цугуми, страхотно еWink
Аз понякога си раглеждам стари снимки,но тез от Венеция са ми на хартия и в София ...всеки път се каня да ги преснимам с дигиталния и все се подмотавам   Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 18:02 от Kaлa

# 191
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СОНИТА

# 192
Сонче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
smile3525  smile3525 smile3525

# 193
  • Italia, Palermo
Честит рожден ден, Сонче! С най-добри пожелания се присъединявам към поздравяващите те приятелки!

# 194

Общи условия

Активация на акаунт