Aspettando i carnevali - 76та италианска тема

• 20 963
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Сон4е,4естит рожден ден,Много щастие и лЮбов Heart Eyes

Миликс,и твоята е една сладкишка,страхотна Peace

# 196
Благодаря ви за поздравите момичета. Изключително приятно ме изненадахте  Hug

# 197
Лени,честит рожден ден сьс закьснение!Много здраве и щастие!Тьй като този ден е празник и на майката,родила празнуващия,а аз след като видях и се вьзхитих на твоята Сиси в гобленарския форум,поздравявам майка ти и й желая да ушие и подари "Die klavierstunde" на сватбата на внучка.Що реших,че ще е внучка не знам ooooh!Ти-с девер/ако не греша/и брат-май нямаш голям шанс за девойка,ама много ми харесва гобленьт,та го предлагам на майка ти-за момци не знам подходящ.  bouquet

Сонита,ЧРД/без закьснение,при нас е тькмо време за тоста/!И за теб здраве и щастие.На майка ти дали да пожелая  скоро още внуци? newsm12 smile3533  bouquet

# 198
Сонче, Честит Рожден Ден! Да си здрава, щастлива и обичана!
Ех, много Водолеи.. Laughing

Нероли, мерси ще предам на майсторката, тя идва на 24ти.
А да си призная и аз си мечтая за една девойчица, но май ще съм по-добра мъжка майка. Знам ли. Да дойде, пък каквото ще да е. Напоследък около мен все момчета....

Момичета, ние вдругиден сутринта летим, ще се появя сигурно по някое време да ви кажа как сме, в хотела има нет- и сигурно ще правя кратки включвания. Вече нямам търпение, имам да оправя багажа, да си подредя къщата, че не искам да заминавам и да оставям хаос и да се погрижа за себе си , все пак.

Хубав ден на всички!

# 199
4естито на мама Дани.Да и е жива и здрава малката принцеса   bouquet

4естит РД на Лени и Сон4ето със закъснение   bouquet

Под секрет...на Сон4ето и 4еститих ли4но  Mr. Green

Heart Eyes

# 200
Аз пък да ви кажа, пак под секрет  Mr. Green, Алето каква хубавица е станала  Heart Eyes

Лени, лек път и пожелание за една чудесна ваканция!

# 201
Аз пък да ви кажа, пак под секрет  Mr. Green, Алето каква хубавица е станалаааа, прекрасно момиченце  Heart Eyes

Лени, лек път и пожелание за една чудесна ваканция!

# 202
Mersi, Соня.

Аз току що разбрах че Майеър закриват линията с Болоня след 30 март.
т.е пак прекачвания , 2 самолета, тройно по-дълъг път и тройно по-скъп.  Cry

# 203
Mersi, Соня.

Аз току що разбрах че Майеър закриват линията с Болоня след 30 март.
т.е пак прекачвания , 2 самолета, тройно по-дълъг път и тройно по-скъп.  Cry
Лени сигурно ли е.....от къде разбра?

# 204
то с тия какво сигурно има.
ами първо, не се продават билети от 1 април, второ, в орарио не са обявени  до 10 октомври болоня-софия и трето се обадих да питам, мацката каза ' ами не, няма полети', но не даде никакво смислено обясненение, според мен провери това, което и аз в сайта. Rolling Eyes

# 205
Аз ще им пиша сега да видим дали ще ми отговорят Rolling Eyes

# 206
4естит Рожден ден на Сон4ето със закъснение и от мен   bouquet Много здраве, Щастие и късмет, и да си напълни новата кола с детски стол4ета (или поне с оЩе едно Wink)

Майеърите закриха преди време и полета Рим София окон4ателно..за Щастие си имаме уизъер (летим с Раи в края на април) Дано поне тази линия се задържи, 4е ве4е бях забравила какви цифри се плаЩат с "нормалните" полети  Mr. Green

# 207
Ехо, новини от южния фронт - нашето бебе си има пишка!  stork-boy

# 208
Хихи Simple Smile Да честитиш на Бобо братчето. Hug
Той сигурно си умира от кеф!
Деске, а наваксахте ли седмиците? Нали в началото малко по_малко изглеждаше бебчето? Грешен термин може би?

А Май Еър тотално ли се скапват или ... ?

# 209
Деси, честито ви момченце! Hug
Ех , че хубавоооо......

Ани, не знам, странни са ми. Тука има, тука нема... сега отварят линия с Бари.

Общи условия

Активация на акаунт