Aspettando i carnevali - 76та италианска тема

• 20 719
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Тенкю, тенкю  Hug
Бобо естествено е най-щастлив за братчето, той това си искаше. Обеща, че ще му даде да спи в неговата стая  Joy.
Моя доктор още си ме води с две седмици назад, но днешната гинеколожка, която ми потвърди за пола, го изчисли на точно една седмица. Та знам ли? Важното е, че всичко си му е наред, развива се чудесно.

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 00:18 от moia kukla

# 211
Деска 4естито ти мом4енце HugДа ти е живо и здраво

# 212
Деска, честито ви момченце  Heart Eyes

dune, благодаря за пожеланието  Hug и да ти се връща  Mr. Green

# 213
Сонче, жива и здрава и много щастлива! 

(Ние вчера ходихме на контролен преглед, според педиатърката може да започнем с 2 лъжички плодови пюрета на гладно, без никакви млечни съставки. ако ги приеме добре - зеленчукови от другата седмица. За заместване на храната - от следсващия месец.)

Лени, лек път и прекрасна ваканция със/без слоновете и всичко останало  Peace

# 214
Благодаря, Tsugumi!
И ние досега сме опитвали само плодово ябълка и круша, всичко останало е кърма и ам. Днес ставаме на 5 месеца и мисля тези дни да започваме с минестрата. Снабдила съм се с лиофилидзато, остана да взема био-зеленчуци.
Снощи Сами падна за пръв път  Confused Оставих го на дивана, докато му взема биберона и докато се обърна той се претърколил на земята. Изживях някакъв ужас! Плака малко, после си беше добре, успокои се, заспа си нормално. Вече не знам как да го опазвам, само вързан в шезлонга трябва да го оставям и на килимчето му на земята, ще му купя и бокс- да го затварям на сигурно  Crazy

# 215
-

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 20:18 от Sonita

# 216
  • Italia, Palermo
Здравейте!
Аз геройски държа фронта и сам минус две кила.
Лени, виж дали няма на уиндджет от Форли за София, нали има до Букурещ знаеш ли, може и до нашенско да има.
Деска, честито момченце! Я да видим другата българка тук, де е бреми на твоите седмици какво ще има, миналата ехография не се видяло.
Едни наши приятели чакат трето мъжко! А моята дружка де е във Франция е с 4 момченца! То май доста често става като поточна линия все същ " Артикул" Joy

# 217
  • Italia, Palermo
Хехе, Сонче, виждам " бирено"тумбаче Hug

Познайте къде бяхме вчера на пазар...

http://family.webshots.com/photo/2028079090100816441NDqoCe?vhost=family

# 218
С колко кг се бориш, Миленче?

# 219
  • Italia, Palermo
С 82! Срам! Поне 20 да смакна!

# 220
Ти ще се стопиш, ако свалиш 20 бе Миликсче. Аз изглеждам ужасно клъощава и въобще не се харесвам, ако падна под 64-5!
Иначе, и аз не съм далеч от твоята печална истина   Twisted Evil Mr. Green

И беба и таткото са готини  Wink

# 221
  • Italia, Palermo
Сонче, няма да се стопя, само ще се намеря в голяма локва от мас топена Mr. Green Аз съм сигурно половин метър по-ниска от теб, та си представям колко си пълна, не се слагай в група А на баш- майсторките по дебелеене! Дори от снимките след раждането си супер!
Виж разликата от 62 и 82
http://family.webshots.com/photo/2135654970100816441avcBqF?vhost=family

После ще сложа на сканера снимки от когато бях 52 кила.

Лени, ако се вклучиш и ни четеш- желая ти лек път и емоции в екзотичните средморски земи! Hug

# 222
Здравейте моми4ета Hug
Лени приятен път и весела ваканция Peace.Във кой хотел ще отседнете?
Соня много е пораснал Сами и е голям сладур Heart Eyes.Кофти слу4ка сте имали в4ера,но важното е,4е нищо му няма на Сами.
И моя е един швъкел,но аз го връзвам с коланите,4е ина4е е периколозо Confused
Напоследък и не спи Sad и се събужда по сто пъти през ноща.
В4ера писах на Майер и ето какъв отговор ми дадоха Twisted Evil
С две думи нищо съществено Rolling Eyes и те не знаят дали ще имат полети или не

Gentile Cliente,

Al momento non siamo in grado di prevedere quando verrà inserita la programmazione futura dei nostri voli. Possiamo suggerirLe di iscriverSi alla nostra newsletter direttamente sul nostro sito www.MyAir.com: avrà così la certezza di essere sempre al corrente di tutte le novità riguardanti MyAir.com.

I nostri migliori saluti,

MyAir.com

oldema

# 223
Да! прочетох ви  Mr. Green

Ники, все пак надеждата умира последна...знам ли, може да има. Но засега няма нищо в разписанията им до Окт.

Багажът ми е готов, къщата подредена и изчистена, утре сутрин летим.
Ники, хотелът не е от известна верига... нищо особено, но важното е, че е баш в центъра на острова и важните неща са в  радиус от 200ина метра.  Мислим да наемем и скутери, за да се движим напред-назад.
Аз засега съм стресната от дългия полет. На толкова дълъг път откакто бях в Япония не съм пътувала. Но съм си взела книжка, списание.. аипод...ще устискам някак. Ех, ако можеше от самолета някак да влизам в бг-мамма, времето щеше
да мине бързо Laughing

Мерси на всички за хубавите пожелания, ако можех след половин час да излетя... ама трябва да изчакам.
Да сте здрави, да гледате бебоците, който отслабва да се похвали след 2 седмици ( вкл. и аз, хаха). Аз от утре минавам на морски храни, пък да видим.

bouquet

# 224
Лек път и от мен. Enjoy! Simple Smile

Според вас от каква възраст нанатък може да се прибавя по малко сол в храната на бебетата? newsm78
Аз за сега слагам само настъргано пармиджано, за да овкусявам храната, но за БГ се чудя как да постъпя?
Мнения по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт