На АПРИЛска мама й писнá от студ, киша и мъгла

• 11 085
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
Нуни, аз като го взимам Кало няма никаква миризма - нито на манджа, нито на дизинфектанти, ...

# 286
Привет.
Аз гласувах за всички сезони, защото не мога да избера някой конкретно. Много зависи от моето настроение. Като ми е хубаво всеки сезон ми харесва, а като ми е тъпо няма значение какъв сезон е Simple Smile
Пипилота, я си вземи малко болнични и си леж у вас. Хем ще се предпазиш и от грипа да не прихванеш.
Нуни, на нищо не ми миришат децата като го вземам от домчетата. Сигурно във вашата ползват някакви препарати или ароматизатори  newsm78

# 287
Момичета,пуснете-моля-ви-тема Praynig
(нямам-спейс,някъде-из-стаята-е Close Twisted Evil)

# 288
  • 2 етажа над тавана
Някой прави ли тема или да пусна аз?

# 289
пускай  Wink

аз започвам да се чудя с тия миризми - казвам ви, ужасно е, сега баща й я къпе, търка я, но утре пак ще се е вмирисала Sick
а да правя забележки и фасони не става, тамън си намерихме място в ясла, а и на яна й харесва там....абе въобще..

# 290
Дано някой работи за тема. Аз междувременно ще си задам въпроса тук.

Хидрасека дето го говорите за децата специално детски ли е или е един за възрастни и деца?

Вчера ядох навън и явно нещо не е било наред, защото ми стана толкова лошо, цяла нощ бях дежурна в тоалета. Зачудих се дали ще окаже влияние на малкия в този случай newsm78. Трябва ли да спра да го кърмя докато отшуми или да си карам по план? Да не му довлека и на него някой разстройство, че после да се чудя какво да го правя. И хидрасек нямам Mr. Green.

И последно Laughing. Малкия е с едни червени петна по лицето, хем като обрив, хем като лишей ( надявам се правилно го описвам), някой да има на идея какво е? При двама лекари го водих. Първият каза акне, втория каза не било акне, нещо си друго, ама не било нищо особено. Питах за мазило, не трябвало да го мажа само щяло да се оправи ама незнайно кога. И други бебета го имали. Обтривам лицето с памук напоен в чай от лайка и има ефект, но в момента в който спра и пак става като обгорен. Чудех се дали не е този дерматит дето сте го обсъждали тук толкова пъти. Той в какво се изразява?

Ще ме извините за многото въпроси. Надявам се някой да се включи с акъл Praynig. Ако има някакъв безобиден крем за лицето на дребния, който мога да ползвам без лекарско предписание, моля кажете го. Да поръчам на мъжо докато си е там. Знам че не може да се кара на сляпо с такива неща, ама от тук нищо няма да направят по въпроса, пък той горкия е имало моменти, в които ще кажеш с горелката сме го обгорили Sad.

# 291
  • 2 етажа над тавана
Айде на новата тема

# 292
  • 2 етажа над тавана
Мисче, не мога да помогна, за съжаление Sad
Маги такива проблеми с кожата не е имала. Дано наистина не е нещо сериозно и мине бързо.
За хидрасек-а другите се надявам да ти помогнат, аз до него май не съм прибягвала или е било само веднъж, та нямам много ярък спомен Rolling Eyes

Хич не ти помогнах Tired

# 293
Мисче, възможно е да е Атопичен дерматит, да. Все едно описваш на Вени проблемите преди дасе изчисти. Но само по описание никой не може да каже, а и за толкова малко дете е рано да се каже това ли е и от какво е. Щом лайката му понася, добре, а според мен добре е също да му мажеш емолиент ("emollient") крем, а не обикновен хидратант или бебешко олио - и на лицето, и по тялото (всички емолиенти представляват "емулсия масло с вода") т.е. омекотяват кожата по-добре от само маслен или само хидратантен продукт.При дечица с проблемна кожа тук това се маже. Става въпрос не цза лекарство, а за ежедневната козметика, не знам дали добре обясних. Но най-вече - каквото чичо доктор каже.

Нуни в нашата ясла не мирише нанищо, и детето не мирише. Но ако само миризмата е проблема а всичко друго е ок може би просто трябва да стискате зъби  Rolling Eyes

Гласувах за лятото - нека да е жега! Ако нося нещо повече от една рокля на гърба си исандали на босо, все едно не съм аз...

Искам да ви питам, колко дечица са в самостоятерлни стаи вече (чужбинските предполагам повечето, но от тукашните?) Добре ли спят отделени, откога са така? И дали им оставяте нощем нещо да свети или спят на тъмно?

# 294
Искам да ви питам, колко дечица са в самостоятерлни стаи вече (чужбинските предполагам повечето, но от тукашните?) Добре ли спят отделени, откога са така? И дали им оставяте нощем нещо да свети или спят на тъмно?

Милена от една година спи в нейна си стая, беz проблем, докато я кърмих оба4е спеШе при мен когато си легнах, от като я отбих си спи сама. Имам една малка ноЩна лампа, която се слага в контакта, с нарисувана бяла ме4ка, и 4аст от наШия ритуал преди лягане е да й кажем, 4е той Ще я паzи  Wink  Светлината е мнооооого малка от таzи лампа тъмни4ко си е, но ако отида при нея мога поне малко да се ориентирам  Wink

# 295
Обърках темите

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 19:53 от Мирела

Общи условия

Активация на акаунт