На АПРИЛска мама й писнá от студ, киша и мъгла

• 11 085
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
А забравих и голяма борба, пада с рязането на ноктите.

# 31
МАМЧЕТА, ИСКАЩИ ДА МАХАТ БИБИТЕ-ОТРЕЖЕТЕ ГИ НАПОЛОВИНА И ОБЯСНЕТЕ ЧЕ КУЧЕТО Я Е ОТХАПАЛО НАПРИМЕР.АЗ ТАКА НАПРАВИХ/ВЕЧЕ СЪМ СПОДЕЛЯЛА ЗА МОЯ БИБОМАН, ДА МЕ ПРОЩАВАТ ДРУГИТЕ ЧЕ СЕ ПОВТАРЯМ/ И ДЕТЕТО САМО СИ Я ЗАХВЪРЛИ И НЕ Я ИСКА.тАКА ПОСТЪПИ И СНАХА МИ С ДЪЩЕРЯ СИ И ПРИ НЕЯ ИМАШЕ МИГНОВЕН ЕФЕКТ.Е заспиването е по-бавно, но целта оправдава средствата Peace
[/quote]Тя Вени се измайтапи за прането..., ама вие си отговаряте... Joy Joy Joy
[/quote]
 hahaha rotfImao rotfImbo smile3532

# 32
 Joy
За прането, за прането - да кажа! Mr. Green
Най-любимо от домакинстването ми е простирането на открито - това абсолютно сериозно! Crazy
Затова така ме е яд на мъглага!
Close

# 33
  • София
Здравейте момичета от нас с Емо. Все още сме на крайморска територия, но живот и здраве скоро се завръщаме в София.
Влизам само да поздравя днешните именици и специално Тонката Бонбонката на Аги!
  ura
Като се върна ще ви чета и ще се включвам по темите, че сега няма време.
Целувки и успешна Нова 2008 година на всички!

# 34
  • 2 етажа над тавана
Хайде, Раче, идвайте си, страшно липсваш!!!!!

# 35
Честит Имен Ден, да са живи и здрави именниците.
Зъбите  мием вечер, но иска той сам.
А от какви шишета пият малките, Росен през деня пие от чаша, но вечер заспива със шише.
За яслите не ми се мисли, че каквато е истерия с тези електронни молби.

# 36
  • Варна
Енви, дори в сутрешният блок на БТВ, министър Гагаузов подтвърди. Чака се разваляне на времето от 21. Аз беснея още от сега, тока спира още, колата ще остане в преспита..Мани затворници пак!

# 37
Ние сме едните които не си мият зъбите.
Честито на именниците!  bouquet

# 38
Венианд, нещо с теб не можем да се засечем в градинката  newsm78 днес май те видях с количката като взе кухнята, ама не дойде при нас, ние бяхме под тополата.
Дани, какво става с изпитите?
Мимка, бибата и аз я махнах така, ортязах я и той сам я хвърли.
Дея, снимката ти е супер, нали си ти това на аватара  newsm78
Стенли пие от обикновена чаша със сламка или от тия шишетата със сламка.

# 39
  • София
Честит имен ден на Тонковците!

Боже, дошла е поръчката от Кидо - чудо! Аз точно днес на отиване към работата си мислех, че ей така потънаха 50 лева!

За подаръци за РД - пак ли от Кидо Shocked?Аз мисля да оставя сегашната си пратка за тогава - хем повече ще разбира!

Иленка, майтап, а? Но нищо - разбрах, че не съм единствената перяща! Чакам да се стопли, че да съхне поне по-бързо!

Снощи моя синковец започна да ни пробутва номера "с пишка ми се", ама във вариант - "ака ми се"! Три пъти го дига мъжа ми, единия наистина ака, но после само се открехна, че викне ли " у" и го дигаме и така до безкрайност може да си караме! До 10 не беше заспал! Сутринта климал рано-рано!

Правят ли вашите такива номера?

Няма опция - мием зъби когато си поска и маркирах вечер, защото най-често е така!

# 40
Иленка, бррр, страшно звучи, дано всичко да е наред  Hug
Енви и аз обожавам да простирам, е на терасата де, но си играя с еднакви щипки да е всяка отделна дреха, ако са бели дрехите - бели щипки, ако са зелени - в никакъв случай червени да кажем, бе луда работа  Crazy Mr. Green

Пие от чаша само, не може от сламка  Crazy

Моят ученик днес се е представил супер, а и като го взехме не беше толкова тъжен, играл е, пързалял се е  Hug Педагожката каза, че танцува като пеят и бързо се успокоява ако заплаче, доволна съм  Mr. Green

Красе, сестрата на мен ми каза, че ще станат максимум 20-25 деца  Peace

Мимка спомена рязането на ноктите - мислех това да цъкна като анкетка - колко пъти режете ноктите, ами много бързо растат бе  ooooh! 2 пъти в седмица ги режем  Rolling Eyes

Дано се стопи напълно, че ако завали да е на чистичко  Praynig Големи реки, голяма киша  Close Twisted Evil

Вени, готовос, има и такава опцийка  Peace

Как можах д забравя  ooooh!   Mr. Green Алекс спа 2ра поредна вечер без да се събуди, "чудо ли е станало кажи..."

# 41
Наде, не съм ви видяла. Аз бързах, че той заспа по пътя. Аз вече кухня не взимам, но минавам от там да видим, ако има някой познат, и какво съм гледала пак съм изтървала.

# 42
Боже, дошла е поръчката от Кидо - чудо! Аз точно днес на отиване към работата си мислех, че ей така потънаха 50 лева!

За подаръци за РД - пак ли от Кидо Shocked?Аз мисля да оставя сегашната си пратка за тогава - хем повече ще разбира!

Е ти пък  ooooh!  Как ЩеШе да zагубиШ парите? Няма такива работи, аz нали ти каzах 4е от БГ поЩите бавят пратките, и ето 4е бях права (както винаги  Joy

А не, от там пове4е не   Naughty  Има други, по коректни магаzини с богат иzбор, мани ги тия  Stop

Красе, това ми е естествения цвят на косата  Wink

Сминс, вярно ли така простираШ?  Shocked  Наистина луда работа  Crazy  И после ела ми кажи 4е нямаШ време zа ниЩо  hahaha
Ина4е аz май пера най много, имам 4 или 5 перални всяка седмица, при все, 4е мъжът ми преz седмицата обли4а костюми и риzи които носим на хими4еско  Crazy А най големия проблем е гладенето, имам 3 коШа негладени дрехи, ТРИ КОША  Rolling Eyes

# 43
... Иначе, Диди се оказа с ново гадже днес. Laughing Тази сутрин един от "батковците" обяви на всеослушание пред 5-6 деца и майки, че "обича Дилянка"......

ААААА, НЕ!  Naughty Такива да ги нямаме  Crossing Arms  Тогава тръгваме възможно по-бързо за Русе, преди да са ни я откраднали под носа  Mr. Green

# 44
  • София
Честит Тончов ден на всички именници и техните мами!

Тук пак здраво сватовничество се заформя  Mr. Green

От няколко дена не мога да сколасам да напиша няколко реда, та сега ще се поолея сигурно, ама много неща сте обсъждали...
С малчо сме сами до утре, Пепи е в Дюселдорф на семинар. Само ме е яд, че забравих да му кажа да ми купи подарък, той иначе няма да се сети.  ooooh!

За отчета:
  Mr. Green
За прането, значи, да си поговорим...  Laughing
Зъбите мием вечер; предимно гризе четката, напоследък се пробва и да плюе.
Гъбки е опитвал на пица, не им е фен.
Пържено е пробвал всичко, което сме яли и ние. Вкъщи много рядко пържим нещо, но навън лятото омиташе доволни количества пържени картофи, паниран кашкавал и сирене, дробчета.
Нокти не гризе, дано да не вземе пример от баща си, че той все ги дъвче като е нервен. Иначе, ги режем веднъж седмично, само като е заспал.
В банята излочва водата от коритото и ако не му стигне си навира душчето да му пръска в устата.  ooooh!
Пазаруване с него - АБСУРД! Wink Получава се единствено в Била, и то само, ако е в количка с кормило и вързан с коланите. Готвенето и гладенето само докато спи или Пепи го занимава. Само чистенето с него ни се получава, малко по-бавно и не толкова добре изчистено, но поне е възможно мероприятие.
Гърнето е станало дом за един паяк в банята, нека поне някой да го ползва.  Whistling
Играем си много с Вальо. Постоянно се опитвам да измислям нови игри, че нали си се гледаме в нас и ако не се разнообразяваме с нещо интересно, ще изперкаме и двамата от скука. Гледаме и поне 2 пъти в седмицата да се събираме по домашному с другите мами и деца от квартала, а уикендите, ако не ходим някъде извън София, задължително се качваме на Витоша.
Страхове мисля, че няма. Имаше някакъв период от 1-2 седмици, в който не искаше да спи на изгасена лампа, ама и това отмина.
След баня от около месец започнах пак да мажа с лосион за тяло, че кожичката му ми се стори доста суха?
Бибата сега ми е на дневен ред. От около месец се каня да я махам и нещо все не мога да си кажа "Днес е денят!". Лошото е, че си е изгризал почти всичките биби и пак не се отказва от тях, само си ги придържа с ръка, за да не му изпадат от устата.  Shocked
Пие от чаши със и без сламки, със всякакви видове накрайници - няма никакви претенции в това отношение. Най-много обича от чашите за вино със столче, но ни останаха само 2 и му секвестирахме това удоволствие.

Упс, айде стига вече, че се олях много!  Embarassed

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 23:30 от Renkata

Общи условия

Активация на акаунт