На АПРИЛска мама й писнá от студ, киша и мъгла

• 11 171
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ние вчера се разходихме до Солун...
Ето още едно момиче, което не е спало като се е омъжвало!

Имам 2 предложения -

1во - да празнуваме по кръчмарски 14 февруари /четвъртък/
Доводи - повод
             - крайно време е!

2ро - да празнуваме по женски 8 март /събота !!!/
Доводи - повод
             - и Хасан човек!

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 09:55 от Данче-Калпазанче

# 121
  • София
Ха ха, Данче ние живеем заедно, но сме без брак. Аз още не мога да се реша!  Laughing

# 122
Добро утро, мацки  Hug
Данче, идеята ти е страхотна  Mr. Green
Рали, много сте хубави и сте много готина гледка заедно, изглеждате страшно щастливи   Heart Eyes
Идеята за разходка до там и на мен много ми допада.
Нуни, от твоя пост ми стана много приятно, почти нямам търпение да го пускам на ясла вече   Grinning

# 123
  • София
Добро утро!

Нуни, уби ме! Браво на Яна - наистина като тръгнат на ясла много дръпват - научават много неща, някои деца проговарят много бързо!

Данче, супер идея, за 14 с мъже, нали? Само незнам къде ще се съберем толкова хора! В Ники има такива големи маси, но трябва да побързаме!

Рали, браво на вас, завидях ви!/ благородно Wink/

Енви, браво че сте добре! Ти пък кога престаря? Wink

Аз май съм най-дъртата тука! Cry

# 124
  • София

Данче, супер идея, за 14 с мъже, нали? 

С мъжете разбира се! Те са големи мераклии за среща! Аз не бих отказала и на нещо ново и чуждо, но незнам къде ги раздават  Mr. Green Дайте кой каквото има предложение за кръчма, аз съм без никакви претенции (само да е топло, чисто, с 2 wc-та, цените да са ниски, обслужването - усмихнато, кухнята - на ниво, музиката не много силна, но не и тиха, да има танци... шегувам се де). Тук ли да се уговаряме или в отделна тема?

Нунче, я сглобете още едно Янче щом вървиш към престаряване!

Аз в списъка на 1стр. съм си на 26 год. и не смятам в близките 5 години да променям цифрата.

# 125
  • Варна
Ех, Вени, ако знаеш аз пък колко дърта се чувствам.... И с тез кила направо бече самочувствието ми отиде под нулата.
Рали, супер сте.
Почвам да си мисля, че като оцели правилната възраст за даване в ДЯ, просто няма проблеми с адаптацията на децата.

# 126
Здравейте, аз съм една новоизлюпена мама и сега се мъчим с коликите ooooh!
Предстоят ни и зъбки след няколко месеца и искам да попитам вие с какво мазахте венците, за да облекчите малките човечета.
Знам, че е рано за зъбки, но не искам да се окажа неподготвена като при коликите сега
Предварително ви благодаря  Hug

# 127
  • София
Ха ха, Данче ние живеем заедно, но сме без брак. Аз още не мога да се реша!  Laughing
Като гледам и да се решиш няма сбъркаш  Thinking

Аз днес ще досаждам много, защото имам свободен ден! ! !  newsm35

tedsan много се радвам, че някой се сети за нас!  Hug Тук много акъли за колики и зъби можем да дадем  bowuu Спеца по растящи венци е Бабълчето, която надявам се да се включи със съвети, аз мазах с Дентинокс и Калгел, но и при моето момченце зъбите не са проблем. Коликите с Еспумизан, но сега чета, че има много по нови и модерни лекаства, най-важното за мен беше диетата, която спазвах докато кърмех.

# 128
tedsan, аз мажех с Калгел, но нямаше голям ефект. За коликите - Саб Симплес , и той не беше особено полезен. Както е написала Данчето, ако кърмиш диетата е най-важна.

# 129
  • 2 етажа над тавана
Само набързо ще се включа, щото Данчето ме е изтипосала за спец по зъбите Mr. Green
tedsan, мажа с Генгигел бебе, с дентинокса нямах никакъв успех. Генгигела на неговия фон върши чудеса Peace Иначе като цяло търпение му е майката.
Иначе за коликите при нас най-много помагаше топло на корема на беба, капки много-много не съм ползвала, а и сигурно наистина вече има доста нови неща.

Бягам, че какво ме чака ooooh!

# 130
Ние сме женени с мъжа, аз съм малко консервативна в това отношение.
За 8ми март няма да съм в БГ, ако е на 14 ще мога да дойда.
За коликите Инфакол давах, а за зъбите прахчета от Англия.
Децата ви спят ли вече по цяла нощ , без да се будят?

# 131
Охооо, Тедсън, добре доШла при бивШата банда на годината  Mr. Green  и 4естита рожба   bouquet  За zъбите до сега полzвам едни хомеопати4ни глобули Osanit които ги няма оба4е в БГ. Тук са беz рецепта и струват към 6 ? някъде. Тя Катя Ще пътува zа София сега на 29ти, питай я дали не може да ти донесе  Wink За маzане не се препоръ4ват раzните там мехлеми, zаЩото упояват венеца, не било хубаво. Аz съм полzвала Дентинокс но само в краен слу4ай. Аааа, и ако искаШ помоли Катя да ти донесе и книгата Oje, ich wachse, мнооого ми беШе полеzна преz първата година, zа раzните криzи на растежа.  Hug
Коликите....ужас, и при нас бяха силни. Най добре действаШе и при нас топлина на корем4ето (КирШкернкисен  Peace ) или масаж с Виндеьол  Peace ...ина4е мноооого търпение до 3 месеца  ooooh!

Като се отвори дума zа zъбите, вие zаЩо миете с паста беz флуор?  newsm78  Флуорни таблетки ли давате оЩе, или zаЩо? Аz мия с паста с флуор, обикновено Ненедент, но сега имаме и Бленди. Вени, аz отраснах с Бленди, колко съм я яла само аz си zнам, но до 25 год. въzраст нямах дори една пломба в устата си  Peace 

Мирела, Милена от годинка си спи непробудно всяка ноЩ по 12 4аса   bowuu  Преди това, докато я кърмех оЩе, не ме питай какъв коШмар беШе  ooooh!  Но Щом като я отбих, да видиШ как можело да се спи по цяла ноЩ  Laughing
Я кажи, де Ще ходиШ?  Flutter

Роди, много неприятно  Sad  Лекарите сигурно са ти каzали, но като има пристъп на ПсевдоКрупп, отвори Широко проzореца и сядайте пред проzореца да диШа 4истия, студен въzдух. Тук дори препоръ4ват да се спи на отворен проzорец (да, преz zимата). Друга въzможност е да стоите в банята и да пуснете топлата вода в дуШа/ваната zа да стане като парна баня  Peace

Браво на Яна  Hug  Голяма героиня наистина, а Нуни, пове4е zа старост да не съм 4увала, какво да кажем ние каките?  Crazy

Рали, браво zа хубавата раzходка. Я се похвали с покупките  Wink

# 132
Привет и от мен Hug
tedsan, аз венците не съм мазала с нищо, нито съм давала каквото и да било ... за коликите топло на коремчето сякаш най-много помагаше или топъл чай против колики, пробвала съм и капки какви ли не, но ефект нулев ... и пазех строга диета когато кърмех.
Аз мия с паста с флуор на Аквафреш детската ...

Калоян напоследък спи по-спокойно, но все още се буди нощем, рядко спи непробудно.

# 133
Ние сме женени с мъжа, аз съм малко консервативна в това отношение.

И при нас така  Grinning Консервативна съм и аз в някой отношения.

За възрастта-ами още съм в началната страница на 21  Mr. Green,ама и аз на моменти се чувствам много по

Децата ви спят ли вече по цяла нощ , без да се будят?

Да,от 5 или 6 месечна възраст.Ляга в 21-21:30 и става в 9-9:30

# 134
  • София
Спи, да! Особено, откакто не ев една стая с мен!

Ние се оттървахме от коликите благодарение на Хамомила 30, а зъбите - всеки по различен начин излиза - температури, разстройсто, мрънкане, какво ли не!

Ники е подходяш ресторант, намира се на Неофит Рилски!

Общи условия

Активация на акаунт