На АПРИЛска мама й писнá от студ, киша и мъгла

• 11 171
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Кате, тази ли тортичка приготви на детето  Wink
Енви, аватара ти много ми допада  Mr. Green

# 106
Ами, реших, да спра, да се вайкам и да дам своя принос по разкарването й Mr. Green, че близо месец не сме го видяли слънцето по нашия край! Sad

# 107
Енви, ела у немско, тук днес са 11°С  Shocked  (но има буря)

4естит рожден ден на Митко, да расте палав и умен, да е винаги zдрав и усмихнат  Hug  Кате, тортата иzглежда супер, браво на теб   bouquet  Добре,4е сте си вкъЩи, и дано никой от семейството ти да не стъпва пове4ев болницата таzи година  Naughty

Енви и вие да се оправяте  Hug

Снеж, 4естито, да е лека и беzпроблемна   bouquet  Дълго не си писала наистина, но май няма нужда да питаме как иzкарахте Коледните праzници  Mr. Green  Да пиШеШ по 4есто сега  Peace  А zа коремен ехограф не ли е рано? Мен до 3ти месец ме гледаха на вагинален  Thinking 

# 108
Честит Рожден Ден на Митко! Кате да ти е жив и здрав  bouquet

Честито радостна новина, Снеж  bouquet. Лека и успешна бременност. Страхотна новина!

Момичета, Новогодишният бебе сезон е официално открит Mr. Green, ха да видим коя ще е следващата похвалила се.

При нас пък миналата седмица беше стигнало до 21 градуса, ама онзи ден видяхме и първи сняг от две години насам. Е, вече няма и помен от него, но поне Лекса успя да види и... хич не се впечатли. А аз така чаках с нетърпение да стане да го види.

# 109
Кате, честит ти рожденник!Да е здрав и умен! Да слуша и много да играе!

Тони е на гости на баба си и дядо си, пак сме млади гаджета със Саш.
Сега като проста прането и пусна отново пералнята, може да отидем на кино, да ядем пуканки и да смучем кола Mr. Green Само където ако попитате мъжа в къщата найдобре ще е да лежи, да се подрапва и да не прави нищо 2 дни. Thinking
Пране - на ръка не ме търсете да пера.
Простиране - по принуда, понякога прането започва да се скапва в пералнята и отново го пера, после се хващам за ушите и простирам, за да не го пера след ден 3ти път.
Мен ме търсете само да готвя, всички други домакински дейности са ми омразни! Whistling
Зъбите ги мием най-често по настояване на Тони. Той си иска, но целта му е да яде пастата. Бях купила детка без флуор, но за съжаление опита Бленди/на Блендамед/ и отказа полезната паста, сега си търси ягодовата и туй то.
А бибата е дежурна в устата му, най-често я крия и давам само като ляга, но ако си я види започва да се сърди докато не я докопа. ooooh!

Пипилота, честита ти нова лентичка. Дано всичко мине безпроблемно и нека има успешен край!

# 110
Снежиииииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Страшно много се радвам за теб  Heart Eyes
Искам да се видим,бре моме,на 26-ти сега в събота ще сме в Арбанаси за два дни,дано си свободна.
Не се притеснявай,силно момиче си,ще се справиш  Heart Eyes Много се радвам за теб,много  Heart EyesДа цункаш Екатерина  Heart Eyes

Честит рожден ден на Митко! Hug

# 111
  • софия
ЧРД на Митето и от нас newsm67

пране - случвало ми се е да пускам по 2 перални на ден...обаче не гладя....нищо! Naughty само баба свекърва като дойде хваща ютията Grinning
простираме се на сушилка или в банята или в кухнята...

зъбите мием по 1 път на ден...ползвам Ненедент баз флуор /разбира се Laughing/

биберона и ние няма да махаме скоро...заспива с нея и си я търси упорито и през деня...

днес беше старотно времето....само за разходки

# 112
Деяяяяя, чакам те мила! Hug Непременно да ми се обадиш! Grinning

# 113
Кате, честит рожден ден на момчето ти  Party

На Снежи - лека бременност, много хубава новина е това  Hug

Яна тръгна на ясла от вторник....Шашна цялата рода. Всички я знаят каква е глезла и мрънкаща, е този път изненада всички. Първия ден много добре, втория (когато ме предупредиха, че може да плаче много) беше доволна, че отива и така до петък. Отива с усмивка, на обяд я прибирам, не плаче...всичко върви по вода  Flutter
Затова и нямах време да пиша, аз бях толкова притеснена, че чак се разболях Confused

Толкова въпроси, анкети, обсъждани теми - не знам дали ще имам време да се включа. Утре сме на питката на племенникът ми - кога станаха 40 дни, времето лети. Тази мисъл напоследък ме побърква - времето лети, дните минават, остарявам, Яна расте толкова бързо, а и сега с тази ясла, още от първия ден ми се стори променена - започна да бърбори много, правеше всички неща, които лелките са й показали там, все едно порастна за изведнъж.

Crazy ей такива неща ме вълнуват мен тези дни.

# 114
Нуни, ти ли говориш за старост!?  Shocked Недей така - какво да кажа аз например!?  Blush Браво на Яна! Peace

Децата са прегледани - нищо сериозно - изписаха сиропи, капки и осцилококцинум, който бил добре за всички, предвид идващия грип.

Спокойна нощ!
Hug

# 115
  • Boston, MA
Кате, да ти е живо и здраво голямото момченце! Много хубава торта си му направила!

Снежи, честита бременност! Леко да я изкараш и едно хубаво и здраво бебче на финала!

# 116
  • Варна
Честит Рожден Ден на Митето  Heart Eyes
Честита бременност и на Пипилота, лека и безпроблемна   bouquet

Ники днес поспа малко повечко, не много де до 7.30. Поне спа цялата нощ. Днес е малко неспокоен, да видим какво ни чака Thinking
Нашите синоптици на работа хич ги няма, само дето изпооплаших форума  Mr. Green Сега ще се радваме на малко топличко, пък после ще видим.
Имаме напредък, оправихме една малка част от колата. Така поне като откача акумулатора ще си имам ток после. Във вторник тръгвам да си я правя. То явно на мъж ми не може да се разчита  ooooh!
Айде лека нощ, момичета!

# 117
Честит Рожден Ден на Митето!  bouquet Heart Eyes (то май вече стана на патерица, ама чак сега сядам днес ...)
Нека има най-прекрасното детство на света и много да радва мама и тате Wink

Снеж, честито! Лека, презпроблемна и най-прекрасния подарък на финала Hug

Нуни, браво на Яна, героиня е тя! Heart Eyes

Енви, бързо оздравяване ви желая Hug а и на всички други болнички!
То и аз от няколко дни съм с хрема и кашлям, а и гърлото ме боли, ама не се давам засега Wink
Хайде лека и спокойна на всички smile3524

# 118
  • София
Добрутро!

Честит Рожден Ден на Митко!
Да е жив и здрав, много да се гордеят мама и тати с голямото си момче!
   bouquet

Кате, чудно ми е, ако това е торта спретната набързо какво ли е набавно  newsm78  bouquet

Снеж, Честито! МНого хубаво ме изненада и мен, също от сърце ти желая лека бременност и кротко бебче!   bouquet

# 119
  • София
Пипилота, страхотноооооооооо! Лека и красива бременност от нас!  Hug

Кате, със закъснение, честит празник!  Hug

Нуни, браво на Яна, геройче!   Hug  Не остаряваме, а влизаме в друг етап от живота ни!  Simple Smile

Ние вчера се разходихме до Солун, изкарахме си страхотно! Времето беше просто прекрасно! Трябваше да пазаруваме от Икеа и разгледахме още няколко магазина, разходихме се, хапнахме, и се прибрахме. Много весел ден! Дано и вашите да са били такива! Заредихме се с много слънчице и топлина!
ето и малко снимчици  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54397&photo=39

Весел ден!

Общи условия

Активация на акаунт