На АПРИЛска мама й писнá от студ, киша и мъгла

• 11 171
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Паста за зъби-ми май Аквафреш е нейната,само че детска  Rolling Eyes

За храната и дъвкането-да дъвче

Любима храна-маслинки,кисели краставички,пържени картофки и естествено сладко,което аз ограничавам,но иде ли при баба си е ад....

Привързаност-ами понякога много,понякога по малко различно  Rolling Eyes Но има ли чужди хора,ходи да ги оопознава,обича много какичките  Mr. Green

Катя,дано се оправите бързо  Praynig

СмиНсЧо,не се притеснявай толкова,ще свикне Али много бързичко  Hug

# 91
  • Boston, MA
И аз в новата тема - благодарим на всички почитатели, фенове и кандидатки!  Laughing Дилянката ще разбива сърца, така ли стана?  Laughing

Честито на патерица на всички именици от вчера и днес!

По въпросите набързо - Дани мие зъби 2 пъти на ден, иска на всяко миене на ръце, но се мокри страшно. Изял е поне 5-6 четки вече. Детските пасти са без флуор, Татянче, няма притеснение... на нас и водата ни е флуорирана де.
Но така или иначе все още става въпрос за изграждане на навик, не за истинско миене.

Любимите храни са му салата, или каквито и да е нарязани зеленчуци и месо (пиле, кренвирш, салам), разлюби манджите. Супа яде от време на време. Много обича сутрин попара (то и аз де).

Делник, уикенд, детето не знае - събота и неделя ми се реве сутрин като кукне в 7, но няма как. Единият ден ставам аз с него, другият баща му. Това е единственият начин да се спи до по-късно.

Привързан е към мен ужасно много, още реве на оставяне в градината. Спи там без проблеми (те спят на земята на едни дюшечета, с все дрехи и обувки), въпреки моите притеснения, как ще заспива без мляко. Обаче не яде. Те ги слагат там на ниски маси и столчета и кой каквото изял-изял, помагат им малко, но не ги тъпчат.

В тази връзка, Данче, хич не си лоша мама, а правилно правиш, защото Дани се разсейва, става от стола, и аз все му бутам в устата, а ето, че сам не се справя...

# 92
  • София
Боже, какво сме направили, че не пише Фил? Много мъчно ми стана!

# 93
Здравейте, момичета!
От много време не съм писала, но ви чета Wink Бързам да се похваля с нещото, което вече е долу в подписа ми на линийка Grinning Неочаквано стана, но няма значение - важното е всичк ода е наред. Доста съм ошашавена още, мнооого притеснена....ама няма как.

# 94
  • София
Пипилота, честито!
Лека и безпроблемна!

# 95
Оооо, много благодаря! Hug Дано всичко да е наред, че съм изплашена малко. На лекар още не съм ходила, чакам да мине поне още една седмица за да се види нещо на коремния ехограф. Не вярвам теста да е сбъркал де Wink

# 96
  • 2 етажа над тавана
Ех, че хубав завършек на деня и начало на новия Grinning
Снеж_7 (съвсем изключих, че си си сменила ника на Пипилота), честито и ти желая една лека, безпроблемна бременност и на финала й едно страхотно бебче!!! Hug

Честит рожден ден и на Митето на Катето(Сливен)! Да е здрав, щастлив и безгрижен, много да слушка и да радва мама, да я дарява непрекъснато с целувки и прегръдки!!!  bouquet

А аз вече отивам да лягам, че то утре станало Laughing

# 97
Честит рожден ден на Митко на Катето! Да е здраво и щастливо дете, безгрижно детство и много усмивки!

Пипилота, честита бременност! Дано да е лека и да нямаш проблеми! Влизай по-често при нас.

И сега, добро утро, момичета   food010

Вени, може и да не сме ние виновни, че не влиза при нас. Просто хората си имат предпочитания, а и сега може да и е по-напрегнато с малкото бебе.

Прогнозата за другата седмица многооооооо ме зарадва  smile3521

# 98
Честит рожден ден на Митко, да е жив и здрав!
Честито на Пипилота- лека и безпроблемна бременност.

# 99
Кате да ти честит рожденника!!!Много да ви радва и само усмивки!!!!

Пипилота, желая ти лека бременност! Hug

На мен Фил много ми допадаше/виртуално/ дано пак реши да пише. Peace

Смини, мисля по-добре просто недей и се обажда.
Госпожата като ни прие и ни взе данните и телефоните за връзка.
Никога не съм звъняла-направо се уговаряме за час,а ако има нещо те звънят на родителите.
Информирам се като го взимам дали е ял, спал и какво е правил.
За плакането-5 дена нищо и тогава почна.Плака около десетина дена и това беше/за авторитет няколко пъти се муси.
Сега даже не се обръща като влиза-докато отвори някой вратата и е вече вътре.

Именници, ако е имало вчера-честито!

Теди лепна вирусен ларингит комбинирано + конюнктивит. Оня ден през ноща направи "псевдо круп"-така каза доки и ни изкара акъла..... Но днес е вече доста по-добре.
Все се надявам да се пооправи, но явно така ще е - вси4ко лепва каквото се зададе.

Любими храни  Joy бяха почти всички допреди диетата. Дъвче си вече, но месото му го режа на ситно.

Режим- все едно и също няма събота, неделя. Заспива най късно в 21 и става в 7-8ч.

Привързаност-никога не е имало проблеми не ме търси особено.Радва се като ме види просто и това е Mr. Green
Е има разни настроения понякога. Ама като види баба си и не ми дава да го пипам-да го обличам и бърза да заминават.

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 10:13 от rody

# 100
Честит рожден ден на Митко! Да е жив и здрав и много послушен!  bouquet Grinning

# 101
  • София
Честито на Митко! Да е жив и здрав, за радост на мама и татко!

Пипилота, радвам се, че пак пишеш - доста момичета вече не го правят!

Наде, дано да си права, ама от това, което написа Танчето, не ми изглежда така!
Днес имаме оферта за Витоша, но май времето там не е слънчево като мин.седмица и няма да отидем! Още повече, че имахме други планове за днес и трябваше да ги променяме! Щяхме за слънце, но сега...

# 102
Благодаря на всички за пожеланията. Нещо настроението ми хич го няма, ама то и без това няма да празнуваме днес. Все пак направих една торта на бързо, че да се радва детето. Ето и да ви почерпя макар и виртуално
Пипилота, много хубава новина. Недей се притеснява изобщо. Като гледам, живот и здраве, разликата на дечицата ти ще е като на моите. Първата година не усетих някаква трудност, но като проходи малкото, е, тогава вече усетих, че имам две деца  Laughing Лека бременност ти пожелавам.

# 103
Благодаря ти, Кате! И аз се притеснявам от това как ще се справям с двете деца, тъкмо се върнах на работа и сега айде пак обратно вкъщи всичко отначало, но...няма как. Това са хубави неща, само да сме живи и здрави Hug

# 104
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТЕТО! Hug
ДА Е ЗДРАВО, УМНО И МНОГО ОБИЧАНО ДЕТЕ!
МНОГО ПОДАРЪЦИ!

Hug Party Hug

Пипилота, поздравления!   bouquet Прекрасно е, да имаш две деца и си струва всяко едно усилие и трудност! Peace /Май се повтарям!/

Велина кашля ужасно, а Петър - малко.  Confused Снощи почти не сме спали двете. Като се наспят, ще ги водим на доки, който по щастлива случайност е дежурен днес. То и аз не съм съвсем наред, но идващата седмица е изключено, да боледувам. Naughty

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 13:29 от envia

Общи условия

Активация на акаунт