На АПРИЛска мама й писнá от студ, киша и мъгла

• 11 171
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Смини,
не разпитвай толкова! Сериозно! Колкото повече знаеш-толкова повече ще се притесняваш. Ако има нещо извънредно естествено, че ще те потърсят. Просто понякога се правят на интересни лелките. Затова аз лично я оставях, уговаряхме час на вземане и тръгвах уверена, че ако има нещо, което трябва да знам - ще намерят начин, да ме уведомят. Въобще не помня случай, да съм звъняла по ДЯ или ДГ, да питам, как са децата. Наобратно - мен са търсели, ако Пепи е бил болен, или паднал напр. За Вили още не са ме търсили. И естествено се ръководех по детето, че ако е имало врапираща ситуация - просто ще си личи!

Hug

# 76
Енви, абсолютно си права  Peace Но сестрата ме кара да й се обаждам на мобилния към 10.30, за да се разберем кога да го взема  Rolling Eyes

# 77
А, не, защо ще те прави зависима от нея!?  Naughty Та, да си имаш и още едно притеснение за през деня! Казваш й - ще го взема еди-кога си, т.к. съм ангажирана, вие ми знаете телефона - и толкова. Crossing Arms

Приключвам отвратителния си работен ден Close, а в понеделник какво ме чака - не ми се мисли. Rolling Eyes

Релаксиращ уикенд ви желая!
Hug

# 78
  • София
Смини, тая сестра нещо те дйства май!

По питанките:
Любим му е хляба, но яде почти всичко! Сладко давам много малко!
Пастата ни е на Ненодент - други не му харесват! Той си ги похапва - нали разбирате
За спането - за съжаление и през почивните дни се буди рано, както и през работните. През ваканцията по Коледа и Нова година беше се научил да спи до по-късно - 8-8.30, но бързо отвикна като кака му тръгна на училище и се буди в почивните дни миналата седмица пак рано. Днес епри свекитете - та се надявам да поспим!

Привързаност
- голяма - беше разказал играта на свекитата предния път като спа у тях! Сега щи видим тоя път как ще е!

Какво друго?

# 79
  • София
Толкова ми е щастливо, че идва уйкенда, а и на Пепи самолета е кацнал вече, добре, че се беше пораздигнала мъглата.  Grinning

Много момичета не пишат, наистина. И Филипа не се е вясвала отдавна при Априлки, да вземе да покаже снимки на малката Дарена.

Зъбите мием с Ненедент без флуор.
Адски е привързан към мен и Пепи, като излезе някой от двама ни е голям рев. Освен мен, никой друг не го е гледал, та си представям какъв зор ще е с яслата по-натам, ако въобще го приемат, де.  ooooh!
Любима храна - манджите с месо, мезенцата ни за вино,  обожава и сок от кайсии. На сладко не налита много, харесва само шоколадови вафли и бисквити, но рядко го огрява, много мрази кремове и всякакъв вид други десерти.
Храната я дъвче нармално мисля - не се престарава, ама и не гълта като гъсенце.
За форума ми каза една приятелка, като разбра, че съм бременна. Веднага се регистрирах и прописах при Априлки. (сега погледнах в профила - септември 2005-та е било)

# 80
  • Русе
Пастите за зъби - най-различни марки, щото  имаме поне 4-5 - за най-разни вкусове и претенции  Whistling, и за да има поне една налична в банята като дойде време за миене.

Диди уж дъвче добре, ама съм намирала цели грахчета в акото... Thinking

Смини, Али хич няма вид като да не му понася яслата! Peace Не и се връзвай на тая!

И аз ги помня липсващите момичета - Даниславкова, щото имаше батко колкото Преслав, Шанс беше с моя термин... Засичала съм salina да чете, но и тя не пише, dibo... абе, много липсващи има от бременските времена. Филипка много ми липсва... Cry
Ей я Цветииииииииииии.... Grinning Hug

# 81
  • София
Цветиииииииииии, как сте?

И месо много тачи - забравих а пиша!

# 82
  • София
  animal037  animal037  Mr. Green

Привързаност - 0
Никога не е била привързана, ако има чужди хора им се радва и ни забравя напълно, На морето не й видяхме очите, все беше при разни лелки с пораснали деца, които неможеха да й се нарадват. Бяга от нас ако се опитаме да я повикаме.

Същото е и в магазини и ресторанти. Лошото е като си затръгваме, настава един рев и гушкане на всички сервитъорки не ги пуска, все едно ще я водим на заколение, голям срам берем, какво ли си мислят, че я правим в къщи Embarassed

Затова си мисля, че с градината няма да имаме грам проблем.

От месеци е много злояда, почти нищо не повтаря и нищо не обича, като изключим ментолови бонбони и лукчета. Шоколада не го тачи. Забелязах, че ако не почне деня със солена храна после за цял ден губи апетит.

# 83
И Филипа не се е вясвала отдавна при Априлки

Няма и да пиШе скоро  Sad  И на мен много ми липсва, голяма zагуба е. И Мецанка.....

# 84
  • София
Танче, какво се е случило?

# 85
И Филипа не се е вясвала отдавна при Априлки

Няма и да пиШе скоро  Sad  И на мен много ми липсва, голяма zагуба е. И Мецанка.....

Какво се е случило?

# 86
А защо бе Танче? Да не е станал гаф, аз нали на последък не съм редовна.

Честито на всички именници и от нас, да са живи и здрави.

Рязането на бибата наистина било най-добрият вариянт за отказване. И аз така ще правя, но сега не е момента при нас. Лекса е изключително привързана към бибата си в момента, или по-скоро от как се роди малкия. Иска всичко, което е негово, иска и в неговите неща (люлка, столче и т.н.) Той пък завалията не ще биба, пък аз все го тикам да я взима. Заради синдрома на внезапната детска смърт, де, не за друго. Нали уж намалявал риска ако имат биба.

Зъби при нас се мият 2 пъти на ден все още без паста. Чакам и долните кътници, ама няма изгледи за сега.

Ха, гледам всички сме в чуденка за Фил.

# 87
Привет.
Не съм се вясвала скоро, но тази седмица изкарахме с Митко в болницата. Като почна в неделя с разстройство, повръщане и висока температура, та едва вчера се освести малко, а днес сутринта ни изписаха. Той утре има рожден ден и днес ходихме да уредим едно детско заведение. Обаче пък като взехме да търсим гостите да ги каним и се оказа, че почти всички са болни. Та отложихме партито за близкото бъдеще.
Отивам да почета назад в темата, че май доста съм изтървала.

# 88
Сега погледнах, че Филипа е писала в другата тема днес към 17 ч и не мисля, че има нещо притеснително.

# 89
Не бе Наде, вси4ко е наред с нея, просто не пиШе пове4е при Априлките, това е.

Общи условия

Активация на акаунт