На АПРИЛска мама й писнá от студ, киша и мъгла

• 11 171
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
Режимът от ДЯ и ДГ го спазват сами в почивните дни - стават рано, лягат най-късно към 13,30 ч, но спят повече - до към 17 ч., вечер пак си ги слагам към 21,30 ч., но заспиват след 22 часа.

Любима храна - на Велина всичко й е любимо, като прахосмукачка е, и започнахме, да я поограничаваме.  Blush Вкусът й се попромени от ДЯ.
Сладкото - силно ги ограничавам и двамата, но т.к. след вечеря брат й започва, да скандира "Десерт! Десерт!" - Велина и тя започна, та им давам нещичко. Rolling Eyes

Hug Hug Hug на мамите с плачещи ясленчета! Ще отмине! Peace

# 61
Добро утро и от нас,

Милена най оби4а да яде кренвирШи, баница със сирене и спанак и рибени пръ4ици  Laughing Сладко не давам, ям пред нея но тя не иска (като не zнае какво е, не zнае какво пропуска  Whistling )

Сминс, аz не бих му променила режимът, колкото и да не ти става сутрин рано. Или го остави да спи по до късно, но в неделя идете на раzходка в морската, да ти4а на воля та да е иzморен ве4ерта  Peace  Милена си ляга всеки ден в един и съЩи 4ас, и става в един и съЩи 4ас. Преz уикенда оба4е я вzимаме при нас и тя там си гледа списаниета  Laughing  и 4ак след 4ас се катери върху СаШо и вика "Тате, ставай, ядене"  Mr. Green

# 62
здравеите, както знаете ви 4ета редовно а сегаа и да се включа:
Мади няма режим,ляга когато я сложа и става лесно като я будя.Естествено за сабота и неделя я слагаме доста касно за да може да поспим поне до 9.30-10.00
За храните какво да ви кажа,яде абсолютно всичко но гледам да я ограничавам.Сладко давам но от бонбоните най обича тези давчащите дето се продават на грамаж.
Забите ги мием и сутрин и вечер и по този  повод искам да питам:с каква пасста миете забите?
За прането:пера но не гладя,никога!Най големия ми кошмар беше  когато триябваше да гладя на Мади абсолютно всичко когато беше нновородена,а мъжа ми се глади сам.
Нокти режем безпроблем.
Искам да питам още нещо:децата трудно ли се отделят от вас,можете лида ги оставите някаде че Мади не иска да ходи никаде без мен,дори при майка ми и баща ми.

# 63
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС! Много целувки!  Hug

Ние мием зъбките с паста чико.

Реа беше от децата, които са залепени за майките. Общо да и се събират 20 часа престой по баби, лели и тн от както е родена. Яслата, обаче я понесе супер! Като я взимам ми разказва, раздава целувки на лелките, маха им за чао, с други думи  се държи сякаш много и харесва. Казват ми, че рядко плаче и като я гушнат веднага и се оправяло настроението. А също и че си хапвала много добре, моята злоядка.
Притеснявам се само как ще спи там. Тя е свикнала да се събужда с целувки. Ще трябва да си хване гадже, иначе май няма кой... Laughing

# 64
  • София
Мойто ясленче излезна от яслата днес с усмивка. особено се зарадва, защото бяхме с татко й двамата.Била си изяла и супата и яденето- нещо май са объркали детето.  Grinning Имаме и някаква рисунка камбанка и апликация на снежен човек, но ги е правила лелката. Чудя се да ги пазя ли тези неща, ама като не ги е правила тя. newsm78

Събота/неделя няма да я будя сутринта, защото през седмицата едвам става в 7:30 и ми е много жал като я будя. Но пък като е събота най-късно в 8 ще се събуди.

Пастата ни за зъби е някаква куче-марка без флуор, детска, с плодов аромат. За Коледа някой й подари Ненедент и ще я ползваме и нея.

И Соня много обича кренвирши. Ама сега любими са й супите и кус-кус. Peace

# 65
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС! Много целувки!  Hug

Притеснявам се само как ще спи там. Тя е свикнала да се събужда с целувки. Ще трябва да си хване гадже, иначе май няма кой... Laughing

Това бързо ще се уреди, кажи в коя ясла сте и в коя група, ей сега ще доведа Стенли  Mr. Green той много обича да гушка и да целува момичетата  Whistling

# 66
Честит имен ден на Насето. Да расте безгрижно.

Ех, много се радвам на адаптацията на новите ясленчета. Браво.

Зъби мием с ненедент без флуор.
Залепена - вече не е. С радост остава при баба си, сутрин пак радостно посреща Мими.
Сладкото - шоколад или нищо. Не яде кремове, торти, вафли.
Други любими храни - всичко, но набляга на месото и маслините.
Странно че от няколко дни вика на пилешкото - пильок. Владо каза че е на руски. Трябва да питам Мими дали от нея го е научила.

За форума - Черепаха е запален по форумите. Още като забременях той го изнамери и даже май първи той прописа в "Татковци". Пусна тема за една моя депресия малко след като разбрах, че съм бременна(не моаг да я намеря, иначе би ми било интересно да я прочета). После се включих в априлките, но в началото повече четях.

# 67
За форума се запалих като забременях. Бях на работа и в офиса си скучая по цял ден  и пуснах в Гугъл думата мама и това излезе и почнах да се бърникам и попаднах тук. Малко ме сядоха някои хора като влезнах в началото, но аз тъпо и упорито продължавам  Mr. Green
Стенли трудно се отделя от мен, дори и с баща си. Тук може би има влияние отсъствието му от 6 месеца. Последния път само като го оставих на мама тук вкъщи и той спокойно и каза чао и ми даде целувка и не е ревал, но това е изключение.

# 68
Вярно, zа форума се питаШе  ooooh!

Преди да zабременея намерих форума, когато търсих неЩо с Гугъл, не помня какво, но между реzултатите имаШе и страница от тук. И по4нах да 4ета, доста дълго. После имаШе иzбори в Германия и една потребителка се иzкаzа толкова компетентно по немската политика, 4е не можах да не отговарям  Laughing И така, регистрирах се. Първо писах пове4ко в родители в 4ужбина, от есента 2005 год. и при вас.

Някой помни ли Дани Славкова? Какво ли става с нея?  Sad

И Галя несе е вклю4ила скоро, Цвети и тя не пиШе.....  Sad

# 69
Точно и аз сега щях да питам за Цвети  newsm78 Много липсва и ми е любопитно какво става с начинанието й  Thinking

Гледате ли Танцувай с мен?

# 70
Дани Славкова я помня, т.к. беше една от малкото, очакващи второ детенце. Но след като роди, наистина не е писала.
Галето каза, че неочаквано бързо е започнала работа и затова липсва.
За Цвети - Смини казва.
И Бюти зачезна? Thinking
За Зарка пак, да питам, та да се разпише! Wink

"Мием" зъбите с Ненедент.

Привързаност към мама - относително преодоляна е - сутрин си знае за ДЯ и няма проблем, но в къщи на моменти ме търси и иска само мен, както и Пепи м/увпрочем. Rolling Eyes

За форума е ясно - открит случайно, четен дълго, след което регистрация, и досаждане на Априлките!
Mr. Green

Трифонов не го гледам под никаква форма! Naughty

# 71
  • 2 етажа над тавана
Докопах се и аз до компютъра ooooh!

Честит имен ден на всички празнуващи днес!!!  bouquet

Даже вече не помня какво щях да пиша. Rolling Eyes
Я да видя сега какво пише в предните постингииииии Whistling

Значи - зъбите мием с Ненедент. Любима храна - ами май почти всичко яде с еднакъв апетит, пада си по зеленяши и грах, както и по картофи и месо, с кеф яде кисело зеле(не я насърчавам, естествено) - явно с него доста добре си чеше венците, защото доста усърдно го дъвче, което по принцип не е присъщо за нея.
В тази връзка има ли други мисирки като нея - въобще не дъвче или преметне 2-3 пъти из устата и гълта цели парчета?
Привързаност към мен - има известна, но вече не е като по-рано, обикновено като дойдат свекитата да я водят на разходка тя бързо-бързо ми вика чао и се насочва към вратата.
За сладките неща - яд ме е, че я научиха свекитата да й купуват шок.яйца и тя само търси, но аз отказвам да давам. Кремчета хапва рядко, примерно крем-карамел или Оле на Д-р Йоткер, но хапва по 2-3 лъжички и другото не го иска. Не е от любителките на сладкото, като изключим шоколада, който аз упорито продължавам да крия и да не предлагам. Но ми развалят дисциплината някои хора Crossing Arms

По повод отсъстващите и непишещи съфорумки - и Мецанка скоро не се е мяркала насам Tired

Не гледам Танцувай с мен, нито Слави, нито нищо - напоследък ТВ ми живот се е ограничил до новините и прогнозата за времето. Най-много някое детско в неделя да гледаме с Маги сутринта, щото й баща й ги гледа.

# 72
Помня я и аз Даниславкова, и Шанс, Фурор , Шуши и Мисти спряха да пишат също, Мецанка и нея нещо я няма  Sad надявам се всички да са ОК  Hug
С Цвети последно снощи се чухме, добре са  Hug

Моето ясленче като го вземах беше леко разплакан, но сякаш току що се беше разплакал, беше спокоен и много усмихнат. ТЪпата сестра ми казва, че само седял в ъгъла на столчето и плачел (при което аз се разревах по телефона), за да се успокоя звъннах на другата сестра и тя ми каза, че е спокоен, а и като го вземах разпитах - играл си е с децата в къщичката, с играчките, та другата седмицаако продължава тази така - при директорката, хич не ме интересува  Naughty Ето го - да има вид на плакал 3 часа  newsm78
Радвам се за Реа и Соничка  Hug
Мием зъбките с Ненедент без флуор  Peace
Ходих ей сега до пощата да пусна едни документи и само на ушите си дето не съм се окаляла  #Cussing out И съм със светъл панталон  ooooh! Прескочих и до Премаман, невероятни неща, но няма за Алекс за размера, имат супер намаления, до 70%, а са им много качествени нещата, но..късмет  Simple Smile
Бабълче, Алекс е точно обратният случай - трябва хуубаво да сдъвче всичко и тогава лапва следващата хапка, доста дъвче, което е добре де  Simple Smile

# 73
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet .

Момичета, почва се ремонта  ooooh!, сега приготвям багажа и се изнасяме при свекитата. Интернета ще го прекарат сигурно след седмица там , така че се погрижете да попишете , че да има какво да чета после.

По темите нямам много време да пиша, но само да спомена, че когато оставяме Ема някъде , все още се измъкваме тихомълком. Един път реших да и кажа чао и то бе рев , чудо. Така ми е малко гадно, изведнъж и се изгубваме от погледа, но не ни търсела.

Май последните ясленчета бързо свикнаха  Simple Smile

Ренка, ние най-вероятно ще ходим до Перник, но още не е съвсем сигурно, ще видим как ще вървят нещата с майсторите.

# 74
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet .

Момичета, почва се ремонта  ooooh!, сега приготвям багажа и се изнасяме при свекитата. Интернета ще го прекарат сигурно след седмица там , така че се погрижете да попишете , че да има какво да чета после.

По темите нямам много време да пиша, но само да спомена, че когато оставяме Ема някъде , все още се измъкваме тихомълком. Един път реших да и кажа чао и то бе рев , чудо. Така ми е малко гадно, изведнъж и се изгубваме от погледа, но не ни търсела.

Май последните ясленчета бързо свикнаха  Simple Smile

Ренка, ние най-вероятно ще ходим до Перник, но още не е съвсем сигурно, ще видим как ще вървят нещата с майсторите.

Общи условия

Активация на акаунт