Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 233 612
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
здравейте вие сте по опитни дайте съвет-значи косата ми не расте много-даже почти не расте на 6м я израсне 1см и също капе и то доста , та искам някакъв съвет кои са най подходящите витамини за мен и ноктите ми са зле, а за кожата си да не говоря много суха чак на ръцете ми стои като лущене, опитвах какви ли не кремове, лосиони е не става затова всички тези неща го отдавам на липса на витамини и искам подходящи таблетки -за коса, нокти , кожа, а не само да си хвърлям парите на вятъра и ефект да няма, ще ви бъда много благодарна за съветите ако решите да ми помогнете..!!! моляви нуждая се от вашите препоръки и насоки ...

# 316
Аз си купих Анакапс на Дюкре. Взех го по препоръка на фармацевтката от нашата аптека. Решаващо за избора ми беше, че не повишават апетита  Blush.
Аз съм доволна от този продукт. Мисля даже да си купя и други продукти за коса от същата серия.
После прочетох и други положителни отзиви. Peace

# 317
Аз от години пия водорасли. Сега съм на спирулина и съм много доволна. Много добре се отразява на кожата, косата и ноктите.
Ама кои водорасли? Аз писах за тези на Aquasource по-нагоре и не ми действат добре и на трите, въпреки че твърдят така естествено Sad

# 318
Аз от години пия водорасли. Сега съм на спирулина и съм много доволна. Много добре се отразява на кожата, косата и ноктите.
Ама кои водорасли? Аз писах за тези на Aquasource по-нагоре и не ми действат добре и на трите, въпреки че твърдят така естествено Sad

Здравей! И аз много време използвах водораслите на аквасорс, но ми писна от МЛМ структури и повече не поръчвам. Сега си взимам спирулина (хавайска) на таблетки или от Балевбио или от Златна ябълка. Но аз съчетавам водораслте със суровоядство и затова може би съм доволна като цяло. Всичко е много комплексно. Едно хапченце няма как да направи чудеса.

# 319
здравейте онзи ден от аптеката си взех Цинк-Биотин на ABOPHARMA -за коса, кожа и нокти ,пиесе по 1 на ден преди хранене а аз искам най вече нещо за подхранване на косата   
    !!!!!!!!-искам да попитам някой пил ли ги е и ефикасни ли са..моляви чакам вашите отговори и моля препоръчайте ми нещо свясно на нормални цени а не от рода на 50-70-100лв.....

# 320

Здравей! И аз много време използвах водораслите на аквасорс, но ми писна от МЛМ структури и повече не поръчвам. Сега си взимам спирулина (хавайска) на таблетки или от Балевбио или от Златна ябълка. Но аз съчетавам водораслте със суровоядство и затова може би съм доволна като цяло. Всичко е много комплексно. Едно хапченце няма как да направи чудеса.
[/quote]

Много благодаря, ще пробвам някое от препоръчаните, защото не съм доволна. И съм съгласна, че без подходящия начин на живот няма смисъл изобщо да се мъчим...

# 321
От около 2-3 седмици пия таблетки Фитовал, но имам чувството че ми се засили апетита от тях.Възможно ли е?Имала ли е някоя от Вас същия проблем?Видях в съставките, че съдържат медицинска мая(незнам точно каква е разликата с бирената).Дали може това да усилва апетита?

# 322
Аз съм пила Фитовал, но не съм имала проблеми с апетита и килограмите, но пък съм много доволна от ефекта:)

# 323
  • Варна
В момента пия Фитовал и нямам такъв проблем.

# 324
За мен най- добри витамини са Алайв на Natures Way USA. Те са 100% органични и съдържат смес както от водорасли , така и ненаситени мастни киселини плюс микроелементи и много други.Пролетно време вършат идеална работа за косата и ноктите.Поне при мен сезонния косопад винаги ме е подминавал до голяма степен благодарение на тях.

# 325
Алайв пия за подсилване на имунната система не съм се замисляла за ефекта върху косата .

# 326
здравейте вие сте по опитни дайте съвет-значи косата ми не расте много-даже почти не расте на 6м я израсне 1см и също капе и то доста , та искам някакъв съвет кои са най подходящите витамини за мен и ноктите ми са зле, а за кожата си да не говоря много суха чак на ръцете ми стои като лущене, опитвах какви ли не кремове, лосиони е не става затова всички тези неща го отдавам на липса на витамини и искам подходящи таблетки -за коса, нокти , кожа, а не само да си хвърлям парите на вятъра и ефект да няма, ще ви бъда много благодарна за съветите ако решите да ми помогнете..!!! моляви нуждая се от вашите препоръки и насоки ...

Храни се здравословно!  Peace Аз преди години имах разкошна коса, и като почнах да работя и да не ям, и ела сега да ме видиш, с коса наполовина, и с една и съща дължина сума ти месеци..

Аз пък исках да питам дали някой пие бирена мая?  newsm78

# 327
Маслото от ракитник /облепиха/ има много силен ефект върху косата.Който разбира руски може да попрочете из руските сайтове за това масло.Там се използва масово особенно в Сибир, сибирячките имат едни от най- здравите коси в света поради тази причина.

# 328
В момента ползвам Анакапс на Дюкре.

# 329
Аз пия на Nutrilite витамините коса,кожа,нокти.Те са 90 табл и се пият по 1 на ден и идва близо 3 месеца.Ноктите ми спряха да се цепят,косата спря да ми пада толкова много...Те съдържат биотин и комбинация от подхранващи вещества като колаген,витС,L-цистин,екстракт от гроздово семе,билков екстракт от хвощ,глицерин,аминокиселини...Много от моите приятелки ги пият и те са много доволни.

Общи условия

Активация на акаунт