Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 233 783
  • 750
  •   2
Отговори
# 405
  • В къЩи.
*Л-и-я* , в таза Аспасия дозите са като за врабчета. Вземи нещо по-силно , за същите пари горе-долу, ще си вземеш макси хеър , например.

bouquet
Макси хеър  по-добро ли е от  Биотина/а?  newsm78

# 406
Макси хеър има биотин, + още доста други неща.

# 407
  • В къЩи.
Мис Нели ,   bouquet .

# 408
  • Orihuela Costa,Spain
Здравейте,и аз имах проблеми с косопада есента,купих си таблетки  Инеов Маса Капиляр,те са разработка на Лореал и Нестле,много съм доволна.Косата ми не само,че не пада,ами ми расте и нова.

# 409
    Ревалида може ли да се пие от бременни?

# 410
Аз съм от около 3 седмици на Биотин 5000мг..

От къде го поръчваш и колко време трябва да се пие?
http://nowfoods.bg/p/Biotin
Оттук го взех,малко скъпо ми излезе,но поне не се 4ака,идва на следващия ден!наистина има добър резултат!Да отбележа,4е и аз нямам никакви пъпки,хем е в "конска" доза! Peace

# 411
Вече един месец пия Мерц Спец. Косата ми за един месец порасна с 2см и повече Naughty

подстригах се на 1.02
Мерц-а почнах да го пия на 10.02.
сега сме 4.03...даже не е минал цял месец

(при положение, че нормално косата расте с 1см за месец)...
Никога не съм имала дълъг маникюр, защото ноктите ми се чупеХа и цепеХа много лесно, сега мога да имам видимо здрав и дълъг маникюр! За кожата си още не мога да кажа нищо, може би след още месец, два... Смятам да ги пия повече от 3 мес... зарибих се Grinning А за кг... на мен не са ми повлияли май, макар, че и да ми повлияят няма да имам нищо против понеже съм 50кг някой др. кг отгоре няма да ми се отрази зле, НО съм забелязала, че страшно много огладнявам от тях, въпреки, че ги пия след закуската и след вечерята... Айде  Peace

# 412
Мерц са много добри в тая област нищо чудно, че са ти повлияли добре. Аргановото и маслото от ракитник също имат много добър ефект в съчетание с витамините.

# 413
Момичета, мога да препоръчам ABOPHARMA ZINK-BIOTIN , мого ефикасни продукт-витамини за коса, и бих допълнила достъпен ....Имам дълга коса, есента започна да пада и дори си помислих че ще оплишивея  Shocked ....ефекта е поразяващ след първия месец....косопада почти спря, а от декември посдстригах два пъти  косата, расте като бясна  Laughing , за да не обяснявам на всеки, че нямам изкуствена коса  Laughing . Мого съм доволна, че отново имам здрава, блестяща и доста дълга коса....а и не се пълнее от витамините  Wink

# 414
Момичета, мога да препоръчам ABOPHARMA ZINK-BIOTIN , мого ефикасни продукт-витамини за коса, и бих допълнила достъпен ....Имам дълга коса, есента започна да пада и дори си помислих че ще оплишивея  Shocked ....ефекта е поразяващ след първия месец....косопада почти спря, а от декември посдстригах два пъти  косата, расте като бясна  Laughing , за да не обяснявам на всеки, че нямам изкуствена коса  Laughing . Мого съм доволна, че отново имам здрава, блестяща и доста дълга коса....а и не се пълнее от витамините  Wink
Пила съм ги многократно,при мен чак пък такъв ефект не е имало.На мен лично започна да ми никне нова коса,посгъсти се,а на самия растеж чак толкова не ми се е отразило.

# 415
  • София
Пила съм ги многократно,при мен чак пък такъв ефект не е имало.На мен лично започна да ми никне нова коса,посгъсти се,а на самия растеж чак толкова не ми се е отразило.
А колко време се пият?

# 416
  • в 1001-та нощ
    Ревалида може ли да се пие от бременни?

през 1 триместър не бива да се пие нищо, освен ФК и каквото е предписал лекаря  Peace

особено вит.А е опасен за плода - риск от малформации

през другите триместри - консултирай с лекаря  Peace

# 417
Концентрацията на биотин е 1 мг в таблетка. За цинк+биотин говоря. Добре ли е?

# 418
-Alien-, пих ги редовно 3 месеца....сега само когато се сетя, хубавото им е че се вземат по един път на ден....
dilandii , при всеки е различно, но моята коса по принцип ръсте бързо, а косопада  спря, защото беше мого неприятно....ръсшесе а с толкова дълга коса  ooooh! се налагаше през ден да чистя....Сега и аз имам доста нова коса, за около 3 месеца е пораснала с над 10 см...
За растеж на косата мога да препоръчам и стимуланта за коса на Икаров...., правих опит да сменям цвета на косата от черен ...на светъл, естествено не много успешен и фатален за косата ми...Тогава с този стимулант в рамките на 3-4 м. успях да я съживя...Като цяло съм против вземане на химия под форма на таблетки, само в краен случй.....

# 419
Концентрацията на биотин е 1 мг в таблетка. За цинк+биотин говоря. Добре ли е?
Еми аз сега пия Биотин 5000мг Mr. Green и разликата е от земята до небето! Peace

Общи условия

Активация на акаунт