Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 233 635
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
След една опаковка Ревалид минах на Фитовал и косопадът ми драстично намалява. Чудя се от смяната ли е newsm78 Успоредно пия Герикапс, Ескимо, Упсавит витамин ц и ползвам шампоан Фитовал.

# 301
  • Несебър
Пила съм на Пантогар, много съм доволна.
 последно една приятелка ми препоръча витамините на Талго, купих си ги от дистибутор козметичка.

Много съм доволна, хем изпих само една опаковка, спря ми косопада и започна да пониква нова коса. Минаха 3-4 месеца изобщо не ми капе. Смятам лятото пак да ги пия. От тях малко ми се увеличи апетита, но не напълнях, само 1 кг.

# 302
Много съм доволна от Цинк+Биотин на Абофарма.В тази тема някой го беше препоръчал и реших да си го взема,изпих две опаковки,сега правя малко почивка и пак ще започвам да го пия Simple Smile

# 303
вече свърших втората опаковка на мерц ефект има вурху косата и кожата, но без ноктите, те са си както преди- кошмар
нещо само за нокти да ми препоръчате

# 304
вече свърших втората опаковка на мерц ефект има вурху косата и кожата, но без ноктите, те са си както преди- кошмар
нещо само за нокти да ми препоръчате
При мен пък обратното. Аз пия едни с водорасли на Аквасорс, които са за коса и нокти, но ми помагат само на ноктите! Препоръчвам!  Simple Smile

# 305
Много съм доволна от Цинк+Биотин на Абофарма.В тази тема някой го беше препоръчал и реших да си го взема,изпих две опаковки,сега правя малко почивка и пак ще започвам да го пия Simple Smile
  и аз си ги взех днес  Simple Smile  как ти се отразиха  newsm78

# 306
Косопада ми намаля драстично.Преди да започна да ги пия,изпадах в стрес сресвайки си косата,както и при миене.Направих почивка от месец,месец и половина и в този период също не ми капеше повече от нормалното Simple Smile

# 307
  • София
Наближава пролетта. Кога според вас е време да се започнат превантивно някакви витамини за коса?

Аз имах силен косопад есента. Много съм доволна от Дюкре. Бях си купила шампона, ампулите + 3 месеца хапчетата.

# 308
  • Варна
bebsun, пия витамини през цялата година с почивки. Според мен не е нужно да се правят пълните курсове, ако няма косопад. Важното е продуктите да не се покриват като състав. Сега съм взела Ескимо, Герикапс, Фитовал и Упсавит. Витамин Ц и Ескимо пия почти през цяла година. Почивам след витамини от Б група и от витамин А.

# 309
От днес почвам да пия Пантогар в комбинация с лененото масло на Барлеанс,ще направя курс от 3 месец,а после ще видя към коя добавка ще се ориентирам.
Всъщност някой пробвал ли  добавката на Керастаз?  bouquet 

# 310
Аз от години пия водорасли. Сега съм на спирулина и съм много доволна. Много добре се отразява на кожата, косата и ноктите.

# 311
Мелиса, по мое скромно мнение, смени лененото масло с рибено, заради противоречивите мнения за фитохормоните в лененото...

# 312
Мерси много ,ще те послушам. Hug

# 313
  • Варна
MissNellie е права, но освен тази информация съм чела и за по - доброто усвояване на мастните киселините от рибено масло. Въобще тази вълна на заменяне на най - добрия източник на  незаменими полиненаситени мастни киселини с разни растителни масла за мен е меко казано смешна. Сега вегетарианците ще ми се сърдят, но това е мое твърдо мнение и си пия качествено рибено масло, а зехтинче в салатките Laughing

# 314
Аз си бях взела от ДМ някакви витаминчета за подхранване на косата - Haar Vital нещо такова с витамини от Б група и фолиева киселина и някакви други неща.
За косата незнам, но аз попринцип не се славя със здрави нокти, а в момента не ми се чупят и са дълги !  Grinning Никога не са били такива, винаги съм ги рязала до дъно, защото бяха много меки.

Общи условия

Активация на акаунт