Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 234 605
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Чудесен избор, успех!  Hug

# 631
  • София
Мерси. Като изпия дозата, може да мина на твоите.  bouquet

# 632
a.l.e.n.a е обяснила по-нагоре за токотриенолите и максито.
Ако някога ти се отдаде възможност ги вземи, препоръчвам ги с две ръце.  Hug  bouquet

# 633

А от тях доволни ли сте,има ли ефект? Че са бая пари....  Rolling Eyes

# 634
пих приорин 2 месеца, имаше страхотен ефект - порастване и оттам сгъстяване, но трябваше 3

# 635
  • София
А аз пих приорин 1 месец и на следващия цикълът ми доде 3 пъти! БЕше Приорин упен от Бългаия. С германски Приорин такова нещо не ми се беше случвало. ПРеди години от Анакапс на Дюкре имах подобен инцидент...

# 636

Пия ги вече почти 2 месеца, но честно казано не знам какъв ефект да очаквам от тях... Rolling Eyes
Който ги е пил какво по-точно забелязахте да се промени в косата ви?

# 637

Пия ги вече почти 2 месеца, но честно казано не знам какъв ефект да очаквам от тях... Rolling Eyes
Според мен с такива добавки ефекта се вижда след време, удължават живота на анагенната фаза, стимулират и увеличават активността на фоликулите. Това ще се види след време и е абсурдно някои да пишат тук, че след 3 дена се вижда ефекта. Това просто е смешно!!!

# 638

Есента направих 4-месечен курс с Анакапс, заради обилен косопад, след втората опаковка косопада драстично намаля, а след 4-тата падаше в рамките на нормалното само при миене на косата. Имах и много нови растежи. Сега пак съм със силен косопад, и си взех 3 опаковки, но съм още на първата. Моля се и този път да има същия ефект  Praynig

# 639
Наистина ли сте доволни от Приорина,четох,че някои напълнявали от него?  Rolling Eyes

# 640

Есента направих 4-месечен курс с Анакапс, заради обилен косопад, след втората опаковка косопада драстично намаля, а след 4-тата падаше в рамките на нормалното само при миене на косата. Имах и много нови растежи. Сега пак съм със силен косопад, и си взех 3 опаковки, но съм още на първата. Моля се и този път да има същия ефект  Praynig

По колко се пият?

# 641

По колко се пият?

По едно на ден Peace

И само на вметна, че от Анакапс не се пълнее, нито апетита е увеличен.

# 642
Жаки е отговорила, и аз потвърждавам, че не се напълнава Peace

# 643
Помня, че ми прилошаваше от тях, случвало ли ви се е ?

# 644
От Анакапса ли? На мен никога не ми е прилошавало, пия го сутрин след закуска  Peace

Общи условия

Активация на акаунт