Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 234 559
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Аз лично си ги поръчвам от сайта от който съм посочила снимката и ми ги доставят до офиса в който работя. Просто нямам време да ходя и да ги търся по аптеките, но съм ги виждала да се продават в някой.

# 661
  • sofia
От тези на Солгар и аз виждам ефект ако ги пия редовно  Embarassed
Те действат чрез натрупване.

# 662
Втори месец на биотин+цинк - резултат нулев. Особено ако говорим за въздействие върху кожата при мен няма никакво. Върху ноктите и косата не наблюдавам никаква промяна.
Не ми увеличават апетита.

# 663
Втори месец на биотин+цинк - резултат нулев. Особено ако говорим за въздействие върху кожата при мен няма никакво. Върху ноктите и косата не наблюдавам никаква промяна.
Не ми увеличават апетита.

a Vitamin C пиеш ли?

# 664
Този е, но имай предвид, че стига за 16 приема  Peace

...
Всъщност биотинът играе роля за въглехидратната обмяна, синтеза на мазнини и синтеза на витамин C. Витамин C e много важен, тъй като от неговия синтез, при други нормални функции, тялото си произвежда колаген, който е важен както за кожата, така и за почти всички други структури, в това число и косата. ....

Моля да споделиш по какъв начин повлиява въглехидратната обмяна, синтеза на мазнини и синтеза на витамин C  Blush    bouquet

Сега виждам въпроса. Най-лаишки казано: биотинът + витамин C = колаген, при нормални други функции. При приемането на синтезирана добавка колаген също е нужно приемането на витамин ц. Вече коя добавка колаген е отделно нещо - много зависи кои типове колаген съдържа и как са синтезирани молекулите. Може би поради тази причина на по-ранна възраст е хубаво да се стимулира естественото производство.

Как спомага въглехидратната обмяна и преобразуването на мазнини, може в интернет всеки да провери - по-дълго е за обяснение. Биотинът е другото название на витамин H (B7), с което излизат по-подробни резултати.

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 03:09 от becky bloomwood

# 665
Този е, но имай предвид, че стига за 16 приема  Peace

...
Всъщност биотинът играе роля за въглехидратната обмяна, синтеза на мазнини и синтеза на витамин C. Витамин C e много важен, тъй като от неговия синтез, при други нормални функции, тялото си произвежда колаген, който е важен както за кожата, така и за почти всички други структури, в това число и косата. ....

Моля да споделиш по какъв начин повлиява въглехидратната обмяна, синтеза на мазнини и синтеза на витамин C  Blush    bouquet

Сега виждам въпроса. Най-лаишки казано: биотинът + витамин C = колаген, при нормални други функции. При приемането на синтезирана добавка колаген също е нужно приемането на витамин ц. Вече коя добавка колаген е отделно нещо - много зависи кои типове колаген съдържа и как са синтезирани молекулите. Може би поради тази причина на по-ранна възраст е хубаво да се стимулира естественото производство.

Как спомага въглехидратната обмяна и преобразуването на мазнини, може в интернет всеки да провери - по-дълго е за обяснение. Биотинът е другото название на витамин H (B7), с което излизат по-подробни резултати.

Витамин С не знам от кога не съм пила...сигурно от години. Рядко си го набавям и от храни, биотина също. Което сега като ме питаш виждам, че е много глупаво. Ще се опитам да ги вмъкна и в менюто си, и отделно за по-бързо натрупване ще взема и някакви дражета.
Друга потребителка беше споменала и за въздействието на цинк върху кожа и коса.
Все си мисля обаче, че витамините като хапчета ако са в по-концентриран вид действат по-добре? Примерно само биотин, само цинк, само витамин С, а не както са смесени моите да речем - Биотин+Цинк. Оказва ли наистина влияние?

Нужна ли е почивка от прием на витамини, които организмът и без това има, макар и при всеки в различни количества? Не говоря за приема на по-агресивни добавки като Пантогар или Приорин, а за чисти витамини, като горе споменатите?

# 666
Нужна ли е почивка от прием на витамини, които организмът и без това има, макар и при всеки в различни количества? Не говоря за приема на по-агресивни добавки като Пантогар или Приорин, а за чисти витамини, като горе споменатите?

да , необходима е почивка ,
все пак кЛючът за човешкото съществуване е умереност - нито без витамини можем , нито да предозираме е поЛезно ...

# 667
Аз си взех  Maxi hair на Country life и токотриенолите Simple Smile
Не съжалявам нито за парите, нито за чакането. След, като започнах техния прием на третия ден вече имах новоизрастнали косъмчета. Доволна съм. Blush

A от къде си ги купуваш?

# 668
Витамин C не може да се предозира, излишъкът се изхвърля с урината. За биотина съм влизала в спор именно в тази тема. Има хора, които постоянно пият по 5 или 10,000 мкг, но не съм съгласна. Макар да не е определена доза за предозиране, има странични ефекти, някои много опасни. Около .3 мг е нормално, тази доза и до 1 мг на ден да се завиши, не е проблем, но 5-10 мг не е добре.
Цинкът в продукта на або фарма просто подсилва възстановителния ефект за организма.

# 669
Витамин C не може да се предозира, излишъкът се изхвърля с урината. За биотина съм влизала в спор именно в тази тема. Има хора, които постоянно пият по 5 или 10,000 мкг, но не съм съгласна. Макар да не е определена доза за предозиране, има странични ефекти, някои много опасни. Около .3 мг е нормално, тази доза и до 1 мг на ден да се завиши, не е проблем, но 5-10 мг не е добре.
Цинкът в продукта на або фарма просто подсилва възстановителния ефект за организма.

Благодаря ти за отговора и разяснението.   bouquet Приема на няколко витамина едновременно може ли да доведе до странични ефекти, или зависи и от витамините? Примерно биотин, цинк, витамин С чрез драже и отделно с храни?

# 670
Витамин С се изхвърЛя , но високите дози товарят бъбреците ,
точно Лекарка ми каза нещо такова - ''с какъв акъл преди сме препоръчваЛи тези гоЛеми дози витамин С .....''

# 671
Високите дози витамин C товарят и джоба, освен бъбреците. Съмнявам се наведнъж някой да изпие блистера или шишето цитросепт.

Цинкът е минерал. Фармацевтите ще ви консултират за дози и съчетаемост, но специално ако съчетаването на витамини е вредно, мултивитамините щяха да бъдат забранени.

# 672
Момичета,не е много по темата ,но не знам къде другаде да питам. Hug
Взех си тази добавка за хубава кожа http://organicsuperblends.com/products/organicsuperblends-skin-f … food-powder-blend  и се чудя как точно да я използвам.Мислих да си я слагам в сутрешния фреш,но се колебая дали е удачно да се комбинира с цитрусови плодове. Thinking
 Ще съм Ви много благодарна да споделите идеи.  bouquet

# 673
  • Belgium
Candy_girl то си е написано как се ползва - графата For Use In:

# 674
Мда,точно за цитрусовите ми беше мисълта дали ще е удачно или да го слагам в кокосово мляко. Thinking Едва ли има някакво значение ,просто от 1ви съм решила да почна да пия добавката и ми беше интересно да видя дали някой не  е ползвал тази добавка или нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт