...Сливен - подготовка за СРЕЩА ...

• 13 004
  • 306
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Здравейте!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНННИЦИ!

Лони  на мен ми е майка Катя Кънева...Сигурно ти е била учителка???? newsm12
Не, беше ми колежка в 8-мо. Работих там една година. Поздрави я от Илонка.  Simple Smile

Приятен ден!

# 32
ЗДРАВЕЙТЕ мамчетаЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ УСМИВКИ И МНОГО МНОГО ЗДРАВЕ   bouquet Мойта щерка накашля от вчера.Давам иСИНЕКОДкапки имам под ръка.ДА МЕ ПОСАВЕТВАТЕ какво мислите да ги сменя с нещо друго или да я водя на лекар newsm78

# 33
  • Под Сините камъни
Здравейте и от нас.Днес мъжо е именник та да почерпя скромно че незнам как ги качвате тия вкусотии newsm38 Wine Glass.Искре за качването на количката тя и нашата не бе от най леките и за това първо бебето качвах и после се връщах за количката нали входа се заключва та няма проблем да оставиш количката във входа.А ако искаш се обаждай ще ударим едно рамо. Grinning.Радвам се че всичко със София е добре.За разходки и аз съм навита че вкъщи вече луднах,а и сменихме количката с по лека та сега е по лесно излизането.Но първо нека малчо се оправи времето се затопли и навън.За среща да решаваме вече Hug

# 34
момиета, здравейте:))
честит имен ден на всичкиименници..жияви и здрави да сте..

може ли да ви помоля да ми препоръчате компания..най-изгодна за застраховка на кола.. става дума за голф2 Simple Smile мерси предварително;0 искам на лизинг да е застраховката

# 35
момиета, здравейте:))
честит имен ден на всичкиименници..жияви и здрави да сте..

може ли да ви помоля да ми препоръчате компания..най-изгодна за застраховка на кола.. става дума за голф2 Simple Smile мерси предварително;0 искам на лизинг да е застраховката
Здравейте и от мен.Честит именник на Peca1218 Simple Smile и на всички празнуващи днес  bouquet
Гергана мога да ти препоръчам"Български имоти", като застрахователна компания.Има и застраховки на лизингови вноски.Съседката ми е застраховател там и ако се интересуваш мога телефон да кажа.

# 36
ОК!Ще й пратя много поздрави!
KIKI13 и аз давах на моята СИНЕКОД само че кашлицата й стана по-задълбочена....Сега й давам АУГУМЕТИН и ПРОСПАН за кащлицата....
Днес казаха по радиото че е обявена грипна епидемия....но забравих в кои град.....

# 37
Здравейте.
Сутринта ни изписаха от болницата. Митко вече е доста по-добре, но пък Пламен има доста обилно разстройство и сега се притеснявам за него  ooooh! Ще се побъркам вече.
Отивам да правям тортата на Митко за утре, че няма време.

# 38
Люсии,скоро даже се видях с майка ти като водих детето из училището да я заведа до стаята,където има шах,че се обикаля цялото училище,а тя не може да се оправи.Та точно преди коледната ваканция тъкмо я бях оставила на шаха и тръгнах да се връщам и на стълбите срещнах г-жа Кънева.Погледнах я ,ама си викам сега какво да я спирам жената...беше ми класна преди....  Thinking колко станаха вече.....15 години са станали.Сега го изчислих.Та стигнах до нея и подминавам вече,когато тя ме погледна и ми казва...Теб аз откъде те познавам?    Shocked  Shocked Grinning Grinning Grinning Мнооооого драго ми стана,честно...та като се заобяснявах коя съм що съм откарахме 10-ина мин. сигурно  Grinning  Скоро даже разправях на моя за тази случка и още не мога да се начудя как ме е познала..та аз бях още дете   Grinning
Да я поздравиш много.Много добра класна беше....никога не ни се караше  Laughing И и бях нещо като любимка  Grinning
Лелеее...ако знаеш какви спомни се отприщиха в мене  Grinning

Да ви кажа също,че днес се видях с Катето(Сливен).
Изписани са,детенце вече е по-добре и утре ще празнуваме  newsm59

# 39
Кате,изпревари ме   bouquet  bouquet  bouquet
Липсваше ни  Hug

# 40
  • Под Сините камъни
в Сливен не споменаха да има грипна епидемия.Ние днес още не сме вдигали температура.Аз за кашлица давом на моето чори ФЛУДИТЕК и съм доволна

# 41
в Сливен не споменаха да има грипна епидемия.Ние днес още не сме вдигали температура.Аз за кашлица давом на моето чори ФЛУДИТЕК и съм доволна
Уффф,не знам дали има в Сливен още епидемия,или не,ама щерката от вчера яко се разсополиви,а от днес започна и да понакашля  ooooh!.Пък утре се каних да ходим към Карандила да я повозя на шейна.И сега се чудя какво да правя  Thinking

# 42
Здравейте мами!

Честит имен ден на всички празнуващи! Да са живи и здрави и много щастливи!

Аз съм на лекции в Бургас! Вече започна да ми омръзват нещо, но вече му се вижда края! Hug

Всички болни дечица да се оправят възможно най - бързо Praynig

Аз да чукна на дърво моята щерка е здравичка(дано не дръпна опашката на дявола).

Мног целувки на всички!  love001  love001  love001

# 43
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

# 44
Честито на именниците !!!!!! Весело Party

Аз също чувам че има много болни. дано е по лек и да минава. Crossing Arms

Рени ние това с хремата го минахме за два дни без нищо само с парацетамол. и много витамини.

Кате - изпреварвам малко - да ти е жив и здрав и много да ви радва момчетата, и да не ги оставяте само братя  да им създадете и сестричка. Laughing

Ние утре решихме да отскочим да Хасково при баби не и стягам багажа.

Чао и да няма повече болни  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт