...Сливен - подготовка за СРЕЩА ...

• 13 014
  • 306
  •   1
Отговори
# 45
момиета, здравейте:))
честит имен ден на всичкиименници..жияви и здрави да сте..

може ли да ви помоля да ми препоръчате компания..най-изгодна за застраховка на кола.. става дума за голф2 Simple Smile мерси предварително;0 искам на лизинг да е застраховката

Отиваш в SDI - застрахователни офиси. Там предлагат полици на 10 застрахователни компании и ще си избереш най- изгодната за теб. Аз работя там от време на време .
 Офиса се намира срещу Била на спирката на 20-та като отива към центъра до блокчето, където продават компютри.

# 46
Изписани са,детенце вече е по-добре и утре ще празнуваме  newsm59

За съжаление отложихме тържеството  Sad Оказа се, че 90% от гостите ни и те болни, та отложихме партито за сега.

# 47
Ееее,нищо де.Тъкмо нацяло ще се оправите вие,а и гостите ще се оправят  Hug

# 48
Приветче пак от мен !

# 49
Кате,много се радвам,че вече сте добре Simple Smile Simple Smile Simple Smile

И честит ти рожденик!  bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам му много здраве,щастие и безгрижни игри!!!

А на всички останали хубав уикенд!Ние ще ходим по магазините,ако видите по центъра двама бягащи след едно щураво хлапе - ние сме Joy

# 50
... добро утро - Катико и ние ще сме по центро - може и да се видим Hug

Кате, радвам се, че сте добре и че усмивката не слиза от лицето ти   bouquet много ведър човек си Peace

Приятен уикенд Wink

# 51
Добро утро!

Тази сутрин кафенцето и закуската са от мен:

Моя мъж има рожден ден, та да ви почерпя за негово здраве!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО! ПОЖЕЛАВАМ МУ НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВЕ И МНОГО ЩУРО ДЕТСТВО!

Кате, това е за теб:

Кате, добре завърнали се у дома! Дано на Пламен да му се размине бързо, Митето да се възстановява и болестите да останат зад гърба ви!

Приятен и релаксиращ уикенд пожелавам на всички!

# 52
  • Под Сините камъни
Лони благодаря зя кафенцето имам нужда от него.Честит ти рожденник да ти е жив и здрав и много щастие.Честит рожден ден и на Митето на Катя nbirthday  party023 Tada

# 53
Благодаря на всички за пожеланията.Да ви почерпя с тортата, току-що я довърших (много не я докарах, ама за набързо толкоз)

Лони, и на теб честит рожденик. Да ти е жив и здрав, и много да те слуша Simple Smile

# 54
Да ти е жив и здрав рожденника newsm51

# 55
момиета, здравейте:))
честит имен ден на всичкиименници..жияви и здрави да сте..

може ли да ви помоля да ми препоръчате компания..най-изгодна за застраховка на кола.. става дума за голф2 Simple Smile мерси предварително;0 искам на лизинг да е застраховката

Отиваш в SDI - застрахователни офиси. Там предлагат полици на 10 застрахователни компании и ще си избереш най- изгодната за теб. Аз работя там от време на време .
 Офиса се намира срещу Била на спирката на 20-та като отива към центъра до блокчето, където продават компютри.

mama sevi skoro 6te te posetia Simple Smile))moje vav vtornik..srqda Simple Smile

# 56
# 57
Лони да ти е жив и здрав рожденника! newsm67

# 58
Да са ви живи и здрави малкия и голям рожденници. Много здраве и щастие! newsm59 newsm59  party041

# 59
Здравейте на всички мамчета!!!Отдавна не съм влизала и гледам доста сте напреднали с темите Whistling Честито и от мен на рожденниците  bouquet да са живи и здрави!!! Прочетох че някаква среща се заформя, искам и аз Grinning, особено ако темата е за диети, аз уж май на фитнес все се каня да тръгвам, ама нещо... Rolling Eyes...не съм тръгнала още...

Общи условия

Активация на акаунт