...Сливен - подготовка за СРЕЩА ...

• 13 016
  • 306
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от мен Simple Smile Да се запиша в темичката, че много сте напреднали. Стискам палци на всички боледуващи и не съвсем да се оправят бързо, а за останалите пожелавам здраве и да се разминат с грип и другите подобни гадости  Peace

# 61
ЧЕстит Рожден ден на Митачето Wink
Да е много весел, много щастлив и обичан!Безгрижно детство му желая!

Кате

Честит празник и на вас Лонка - да ти е жив и здрав мъжа, все така добричък и да те обича все повече и повече Wink

За среща - казвайте - 25-ти януари или 1-ви февруари...предлагам Златна Белка Wink

# 62

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!

# 63
За срещата предлагам да е на 25 т.к. на 1.02 е Трифон Зарезан.

# 64
 За мен е все едно кога,а "Златна белка" е много добра идея Дидка за подобно събиране Peace

Водите ли си дечурлигата на куклен театър,току що изпратих Мила и татко и да гледат "Мечо непослушко",надявам се да им хареса.

Хубав ден на всички!

# 65
Привет.
На куклен театър не съм го довила Митко, но от яслата ходиха 2-3 пъти. Но така и не ми казва после нищо и не мога да разбера дали му харесва или не.
За срещата все ми е едно кога ще е, само да сме здрави вкъщи, че Пламен и той зазля от вчера и като нищо може другата седмица да съм с него в болницата  ooooh!

# 66
Леле,Кате,съчувствам ти отвсякъде.Оправяйте се бързо!
Ужас изпитвам от болници,на Мила трябва да и направят една лека операция,която отлагам вече от година.Само като си помисля и откачам!

# 67
Добър ден!!!
Когато се роди малкта стояхме в болницата 23 дни.....защото малката не качваше....Направо...следродилни трески,нервни кризи какво ли не бях изкарала.... smile3555

# 68
Здравейте дами  Hug,

Аз съм в болница и с двамата, днес на смяна е позната лекарка и ни пусна да ги изкъпя,довечера се връщаме обратно....
Надявам се, че утре ще ни изпишат и ще Ви пиша повече Hug

# 69
  • Под Сините камъни
да се отчетем и ние за днес всички болни да се оправят.Ива направо ти съчуствам с двамата в болницата да оздравяват по бързо за срешата незнам за 25 може и да не мога да дойда (моя тати има рожден ден тогава)но още нищо не се знае  и ние с малкото мъж сме лежали в болница той беше на 14 дни но колкото и да е неприятно получаваш и някакво успокоение че е под лекарско наблюдение (е ние и лежахме в Стара Загора) айде успешен ден на всички

# 70
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=24093&AlbumId=110480
Ето момичета снимките от Истанбул.......най накрая.....
Здраве на всички ................

# 71
Вчера не можах да се включа,че насам-натам и не остана време.
Честит Рожден Ден на Митко на Катя !!!
Да е жив и здрав и много щастливо детство
  Hug

Иве,бъро да се оправяте   ooooh! Hug Hug Hug

# 72
много хубави снимкииии Simple Smile

# 73
Ох, Иве, Иве, бързо да се оправяте  Hug

# 74
Много болни дечица !!!  Ние все още удържаме фронта и дано не се разболяваме.

Бързо оздравяване на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт