Звездни компромати - 20 част

• 78 871
  • 480
  •   1
Отговори
# 285
Чак дебела не е. Не, че ми е симпатична, но в никой случай не е дебела, просто първия "корсет", в който се е нацедила и е много малък. Обаче има ужасна кожа на лицето.
Точно на бременна си има вид момичето Peace....но наистина има гадна кожа на лицето и е малко опъпчивена Shocked....по принцип е нормално след като е бременна Peace....аз я харесвам Peace

# 286

e, не тази рокля не мога да я преживея  Sick те вече съвсем на ... се обърнаха  hahaha

# 287
снимките на Емилия за уникални  Hug, не приличат на тези в списанието - много бяха прекалили с фотошопа Naughty

# 288
Дааа, тази снимка няма нищо общо с тези, необработените... Или пък тази.

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 16:12 от Балу

# 289
Много  добре е играл фотошопа   перфектна  работа   Laughing  Поздравления за  компромата   bouquet

# 290
http://smaxnatniko.web.data.bg/gallery/displayimage.php?pos=-2067
това е любимата ми снимка - харесва ми как са и изрязали корема даже повече от нормалното hahaha

# 291
Цитат
Неуморимият Азис е решил да произведе и други звезди в родата си. След като снима в клиповете си сестра си Матилда и я направи перкусионистка, дойде ред и на братовчедка му. 18-годишната Александрина Владова стана първа в конкурса на мъжкото списание FHM - Bulgaria's Next Top Model
1.
2.

Златка Рай … 86;ва
Цитат
Искам да ме гледат как го правя на бара в дискотека
Потискам мъжете в ежедневието, затова ги оставям да водят в секса. В леглото съм тиха.

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 16:39 от Балу

# 292

Това вече е компромат.  bouquetЛеле ужасна кожа има.И точно прилича на дебела,нито един от комплектите бельо не й е подходящ.От всякъде й изкачат тлъстини.Толкова ли е нямало по-големи размери. newsm78 Sick

# 293

Това вече е компромат.  bouquetЛеле ужасна кожа има.И точно прилича на дебела,нито един от комплектите бельо не й е подходящ.От всякъде й изкачат тлъстини.Толкова ли е нямало по-големи размери. newsm78 Sick

Е все пак не забравяйте, че е бременна, нищо, че е в началните месеци още. Пък и фотошопа е за това, да прикрие малките недостатъци, въпреки всичко, тя е много красива и поддържана жена.  Peace

# 294
  • София
За подържана, много не личи или поне като съм я срещала не ми прилича на такава. Инече за бременна в нейните месеци изглежда добре, наистина! В нейния случай фотошопа не само е прекрил малките и недостатъци, а направо я е превърнал в друга жена!  Laughing

# 295
Нямам нищо против,че е напълняла,но можеше да сложат друго бельо,не от прашки и сутиени да й изкачат месца.Е, чак красива и поддържана не бих казала  Naughty,особено след тия снимки. Sick

# 296
# 297
това е любимата ми снимка - харесва ми как са и изрязали корема даже повече от нормалното hahaha

То си личи фотошопа ужасно...вижте на леглото как е тапицирано, а до корема й как...

# 298
# 299

То си личи фотошопа ужасно...вижте на леглото как е тапицирано, а до корема й как...

Тоя дето е работил на фотошоп-а е забравил,че е бременна. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт