Звездни компромати - 20 част

• 78 844
  • 480
  •   1
Отговори
# 255

Туй дали не е пипнато с фотошоп малко newsm78 чак па такъв эадник??? #Crazy Rolling Eyes

# 256
  • София

Туй дали не е пипнато с фотошоп малко newsm78 чак па такъв эадник??? #Crazy Rolling Eyes

Само за информация - тя отдавна роди и осъди Еди Мърфи да признае детето.

# 257
  • Cофия
Ето я пак Андреа с тъмна коса, ма толкоэ да е променена така ooooh!гледам и невярвам на очитеси Laughing
http://vbox7.com/play:e2193adb

Харесва ми с тъмна коса, но чак пък Моника Белучи ooooh!

# 258
# 259
# 260
  • София
Тая как прилича на Снежина Вълкова.

# 261
  • Някъде в Европа...

Момичето на снимката ми напомня малко на Снежина Вълкова.

# 262
Даже късно се случи. Това дългогодишно натрупване на подходящите гени и количества силикон трябваше да избие по-рано. Щото поп-фолкът е много софт вариант.

# 263
  • София
А дали пък не е тя... newsm78 Приликата е просто толкова голяма!

# 264
  • на село

Тъкмо и аз това щях да пиша, ама гледам доста хора са ме изпреварили  : Laughing

# 265

Тъкмо и аз това щях да пиша, ама гледам доста хора са ме изпреварили  : Laughing

Нищо чудно, тя напоследък се позагуби из медийното пространство, може би е намерила ново поприще за изяви  Mr. Green

# 266
# 267
# 268
  • Cофия

И на мен ми прилича на нея, ама тя не е ли по-голяма от 19 години newsm78

# 269
Незнам за Анелия на тези снимки ама скоро гледах нейно представяне на първото турне и падна голям смях hahaha.....както си пееше и започнаха да и падат  силиконовите цици от сутиена и докато се усети, hahahaполовината подплънки се бяха показали из под сутиена Joy...замалко да ги изтърве на сцената че се обърна докато пееше да си ги намушва Grinning

Общи условия

Активация на акаунт