Какви обичаи или бабини методи против уроки..?

• 36 513
  • 71
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Никакви. Stop

# 61
Аз също измивам очичките на детето.

Може ли някои да ми каже казват ли се някакви думички, когато се гасят клечки във вода?

# 62

Може ли някои да ми каже казват ли се някакви думички, когато се гасят клечки във вода?

Да ! Но аз не мога да ти ги кажа .

# 63
Това са пълни глупости. Не вярвам в подобни неща.
и аз.
свекито и мъжо подпалиха апартамента за 4 мес. Mr. Green

# 64

Да баба ми бае и всеки път казва Бого пази Богородица освети.     

# 65
Червено конче задължително - когато имаме гости или сме навън.

# 66
Червено конче задължително - когато имаме гости или сме навън.

хайде, кажи ми как действа червеният конец?

# 67
  • София
Червено конче . Даже и мен ме нагласиха с червен конец като разбраха , че съм бременна.
[/quote

даааааааааа и при нас така Laughing

# 68
  • София
И без конци, мъниста и баене порастих детето си. Не вярвам в бабини деветини и затова никой не ми е урочасвал детето. Когато е ревяло съм търсила реална причина, а не свръхестествени. Бебетата лесно се превъзбуждат и затова често реват.

За вярващите в бабините деветини - а от таласъми и караконджули как си предпазвате бебетата?

# 69
  • София
Никакви! Надявам се никога да не научи за съществуването на подобни езическки глупости.

# 70
Поредната тема, която доказва, че не живеем в християнско общество, а в някакво полуезическо състояние с методи от преди няколко века. За интересуващите се, моля погледнете и някоя книга по Средновековна история, там има цял набор от суеверия и предпазване от таласъми, змейове и дяволи.
Само не знам как ще изберете най-правилните суеверия, че те през вековете много са се меняли  Laughing

# 71

Общи условия

Активация на акаунт