МАРТенки сме ний красиви,чакаме бебчета здрави,игриви!

• 11 258
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте мами, и преди питах...ама и сега-дадоха ли ви обменните карти или картоните лекарите, или те по-късно се дават около термина, че забравих да питам мойто доки, тя ми даде само болничния newsm78

# 151
Ей така се прави като Славундер - кротува си, мирува си, не пазарува, ама като почне само хубави неща купува. Кошарката е в цветове по мой вкус.
Зори, бодитата са в страхотни цветове. За колко голямо бебче са? Вашата кошара също много ми харесва. Не мога да й намеря никакви косури. Много ми харесва, че прозрачния плат е бял и няма никакви надписи и рисунки върху него, защото аз като се оглеждах за кошари, все на такива попадах, дето не можеш да си видиш бебето и шаренийки.
chochka_nadik, говорих с доки и той каза, че обменната карта ще ми я даде през 37 г.с. Ако стане така, че родя по-рано, все до изписването ще има време да ми издаде, за да я представя.
Ането ми се губи два дни.

# 152
Здравейте мами, и преди питах...ама и сега-дадоха ли ви обменните карти или картоните лекарите, или те по-късно се дават около термина, че забравих да питам мойто доки, тя ми даде само болничния newsm78
Засега и на мен са ми дали само 45-дневния болничен, казаха ми, че е рано да ми пускат другите неща. Като имам по-ново инфо - ще кажа Simple Smile

Зори, радвам се, че ви хареса, и аз хвърлих око на вашата, може и да уговорим някоя трампа!

# 153
  • София
Белгия - Пловдив  ще е малко трудна трампата. Mr. GreenИначе на мъжо много му харесаха цветовете.

Дея,на мен също цветовете ми харесаха на бодитата - продаваха ги така 5-те.За 6 месеца са,не намерих по-малки,но пък то и за тази възраст ще ни трябват все пак. Grinning

# 154
Току що сведох избора на имена до 10 женски и 4 мъжки. Как ще избирам въобще не знам. Ако много ги пресея със сито, могат да останат 6 женски и 3 мъжки, но това никак не улеснява избора ми. Аз много се смях на моята приятелка, която от около 4-ти месец знаеше пола на детето, но така и не измисли име, а изчака ножа да опре до кокала и чак тогава взеха решение. В родилния дом се наложи сестрите да я плашат, че те ще кръстят бебето, та да се реши да даде име. Та смеех й се аз, пък сега съм на нейното дередже, а пък дори и пола не знам. Като наближи още малко март месец, ще взема анкета да пусна и да разчитам и на вашето мнение, че сама няма да се оправя. Rolling Eyes

# 155
Дея, предлагам ти да напишеш всички имена на по едно листче, да ги разделиш на мъжки и женски и да си избереш едно мъжко и едно женско. Няма да си разочарована, защото така или иначе всичките ги харесваш   bouquet

# 156
Дея, предлагам ти да напишеш всички имена на по едно листче, да ги разделиш на мъжки и женски и да си избереш едно мъжко и едно женско. Няма да си разочарована, защото така или иначе всичките ги харесваш   bouquet
Аз обикновено правя точно така, когато се колебая, а и често така си давам сметка какво ми харесва най-много, защото ако си изтегля листче с име, което не ми е съвсем по сърце, веднага ще си кажа "Е, защо не изтеглих другото" и готово, вече всичко ще е ясно. Ама тук го има и факторът баща, та ще видим. Ама явно наистина накрая ще избираме на лотариен принцип.

# 157
Добро утро мами и бебчета
Дея пак сте били нощтна смяна във форума, и аз неможах да спя и само се въртях в леглото , помислих си дали няма и някой друг като мене , ама ако бях станала да включа компа ... наистина ще ме обяват за луда
И на нас имената са ни болна тема, въпреки че ни казаха че сме  stork-boy обаче не са го потвърдили а и мъжо все още се надява да не са видяли добре и да сме  stork-girl и продължаваме да търсим две имена и за момче и за момиче , обаче мнооого е трудно

Хайде пожелавам на всички хубава седмица , много ритничета и само добри новини

# 158
  • Бургас
Добро утро на всички от нас!
Някой питаше за хълцането/Нефертити,ти ли беше?/,ами аз си мисля,че съм мама на най-хълцащото бебе от мартенките-не по-малко от 3 пъти,което значи,че може да хълца и повече пъти на ден и не под 10 минути.
За къпането-живот и здраве като се роди мъничето смятаме да го къпем в стаята,където ще спи.
Герчо,много се радвам,че бебчето е добре,дано и ти се почувстваш по-добре,за да се прибереш вече вкъщи и да стискаш кълки поне докато не влезеш в 9-тия месец.
Дея,лотарийния принцип,който предложи Били би ти помогнал,опитай какво ще излезе,а ако не харесаш дадено име,то поне така ще отсееш най-доброто.Аз ако имаше начин щях да кръстя нашето с по 2-3 имена,но няма,иначе избора за име не ни е бил труден.
Чочка,и на мен ми дадоха само болничния,а обменната карта явно ще е по-късно.
Добре дошла на мама Льо Пингвин!
Лек ден на всички и много ритничета от бебетата!

# 159
     Да е честит празника на нашите доктори и акушерки,да са живи и здрави и да имат нерви да изтрайват бременните ни изблици!
     Герчо,браво за добрите новини,доно скоро можеш да се прибереш в къщи!
     Славундер,може да си спретнем едно следродилно парти в "Селена" в края на февруари.

# 160
предлагам да пробваш първо с числата от тотото- ако спечелиш по описания начин, тогава избери печелившото име за бебето.  Laughing
имайте предвид, че това ще му е за цял живот. името носи послание и пожелание, и от родителите зависи то да е най- доброто!

# 161
записче и от нас!гледам доста сте изписали пак..Добре дошли на новите мами! леко бременеене до краяГерчо радвам се на хубавите новини около теб а за мамите купуващи колички имайте предвид че по светлите тонове мн бързо се цапат казвам ви го защото н а мен ми беше омръзнало да пера... айде слънчев и лек ден ви желая Hug Hug ние отиваме да разходим кг.... Whistling

# 162
здравейте!

Ние днес сме на преглед в Токуда, да видим как ще мине.
Герчо, хубави новини, само така Hug

За къпането да ви кажа ... при нас ще трябва да е в банята, защото в стаята има дървен паркет и ако се намокри  #Crazy

Забравих какво друго щях да пиша newsm78

# 163
Мами, мами, къде е Ани?

Аз от дете си знам, че ако имам момиче ще го кръстя на майка си - Юлия. Обаче мъжът ме се казва Юлиян Юлиянов и нещо много Ю-та се събират. Не е звучно. Пък и като започнах работа имах две колежки с това име, едната беше алкохоличка и всеки ден се напиваше, а другата имаше психично заболяване.  И аз абсолютно моментално забравих за това име. Добре че майка ми не е обидчива и старомодна, но ще видим как ще понесе името свекито, защото не смятам да е кръстено на никой, а тя може би се надява да е на нея.
Честит бабин ден! Пожелавам на всички акушерки да са много опитни и знаещи, любезни и усмихнати. На нас пожелавам да раждаме при най-милите и най-кадърните акушерки и лекари, за да мине всичко чудесно!

# 164
Между другото и аз от вчера се замислих за Ането - май откакто писа, че няма да може да дойде на срещата ни не се е отчитала, а иначе е доста редовна. Дано е проблем с интернета.

Лек ден на всички. Аз след малко се изстрелвам към Закрила, че те горките инфо за възстановяването на разходите по телефона не дават, а само в писмен вид по пощата  #Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт