Бременни чужбински мами - 17

• 25 029
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Майра
нищо, трети опит имате за поправка, или си посадете златна ябълка в двора  Wink Grinning

Винаги съм обичала много деца, ама трето не се навивам с тия липси на градини и ясли тук Sad Директно се обричам да остана мноооого дълго вкъщи, а пък с професията дето съм избрала и с 6м майчинство преди се чувствах много назад Sad

# 166
Смятах, той 2005 е сменен, аз 2007 - демек момиче нали, е верен е  Mr. Green

Точно така! Много е важно смяната при теб да е станала преди зачатието (не помня кога ти е РД)
април съм
но което ме подсеща, че Емата е зачената март-април 2004 преди р.д. то ми
Той си е сменил кръвта декемви 2001
аз април 2001, след това април 2004
т.е. при Емата тая формула не ми седи...  Crazy
Отказвам се от всякакви таблици, само тая на Амейка още ще изчакам  Mr. Green

Майра
вярвай в доброто бъдеще, може пък да направят  Wink Grinning

# 167
При мен този "кръвен" метод излиза верен за Мартин, а за новото бебе ми дава момиче. Както и всички други таблици, по които съм се тествала.  Laughing Само вчерашната руска на онзи сайт ми даде момче. Но тя ми изглежда доста смешна. Някъде дава резултати 50-52% да е от единия пол. Ами аз това и без сметки мога да го кажа.  Laughing 

Ели, при теб нали вече на 100% се знае? Ти сега ОТК на таблиците ли правиш?  Laughing

Майра, ти си млада още. Другото ще го направите след 5 - 6 години, като освободи Ясмин място в градината.  Heart Eyes

# 168
Аз се отказах от таблиците  Grinning В четвъртък съм на преглед, да ми стискате палци да не се крие бебчо и да разберем истината най-сетне  Laughing

# 169
Да кажа и тук един номер който научих скоро - чаша портокалов сок преди прегледа на ултразвук. Бебчетата се "размърдвали" много и така по-голям шанс да си покаже пола.  (Докторите, от друга страна, не оставали особено доволни защото така им е по-трудно да направят нужните измерения.) Mr. Green

И аз в четвъртък съм на преглед и се надявам да разберем.  Flutter

Тези таблици са пълни измишльотини.

# 170
Здравейте малки и големи тумбачета Hug Ние сме добре, наддаваме задоволително Simple Smile по разходки сме всеки ден и така ни минава ежедневието Simple Smile
За таблиците и аз много не вярвам на това ама си пресмятах и аз докато Даная беше в коремчето Laughing

# 171
Бебинщайн, виждам че големият ден наближава, и ти желая най -здравото и хубаво бебенце.
Тук термините които дават франсетата са с девет дни повече от бг термините, моят в бг беше на 18януари а френският ми на 27януари, значи тук броят точно девет месеца от деня на забременяване което  аз смятам за правилно.

# 172
В Германия броят месеците по състия метод като в България. Моят гинеколог ми обясни, че той лично изчислявал всичко по лунния календар, само че Забравих как точно...  Embarassed

# 173
Тук пък от датата на последния ти цикъл се вадят 3.месеца и се добавят 7. дни - равно дата на термина, така мисля че е и в бг.
 Къде се загубихте бе мацки

Днес в един бебешки магазин, четох за бебе-слинг

http://sling.beinsa.info/
http://estestveno.com/index.php?pageid=4&langid=0&itemid … 7000&cid=7001

Идеята като цяло е, че чувството за сигурност, продължаването по изкуствен начин на условията, в които бебето е живяло девет месеца в утробата, помагат на малкото дете да се адаптира по-добре в новата среда и, противно на нашите представи, по-лесно да развие чувство за независимост. и тн и тн

Имам и няколко познати който така се носят, та съм се замислила че и аз така ще нося бебока, много по удобно от държене на ръце...
Какво мислите по въпроса
И въобще какво ще кажете за естествената бебешка хигиена - ЕБХ
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=162198.msg3145022#msg3145022
http://estestveno.com/index.php?pageid=4&langid=0&itemid … 3060&cid=3067
иска ми се да опитам като начало, пък според зависи... дали ще се предам или ще издържа, не знам  Crazy Grinning
Дайте малко мисли по въпросите плииз  Grinning

# 174
Ели СЗ,
аз съм в БГ сега , и то4но миналия ден гледах едно предаване , Бебе ТВ или нещо от сорта , и един татко се изказа за този "метод" ,естествена хигиена...Каза , 4е много му помогнало и те с жена си били много доволни ,4е са го приложили...ще прегледам линковете дето даде..
А за слинговете в бг-мамма има цяла тема , и на4ини на носене , и ушиване...виж има интересни неща.. Peace

# 175
  • в шоки-land
Ели, не 3нам как да ти я пусна таблицата  Rolling Eyes, но при мен и всички по3нати до сега е по3нала Wink....
статията 3а ЕБХ е страхотна, но а3 поне не бих се решила с малко бебе на това....може би когато стане на около годинка, но не преди това....с Шокито нямам проблем пре3 деня, но при следобедното и нощното спане сме си с папмпа.....

а 3а слинга - препорьчвам ти го с 3 рьце Grinning....ако можеш на ди намериш и траге тух ще се родиш Peace( след малко ще се опитам да пусна линкове)...така сьм носила Шокито, докато стана 11 кг. и почна да ме наболява гьрба.....

отивам да се опитам 3а линковете  Crazy....

# 176
  • в шоки-land
  тук е така нар. слинг - с рингове, а тук http://www.didymos.de/cgi-bin/start-godt.pl?gclid=CJyZ4LHO05ECFQQGEgodVGu1bw ги има ра3личНИТЕ НАчИНИ 3а носене на кьрпата бе3 ринговете ( отиди на фотос и ги ра3гледай, 3ащото не може да се отвори точно та3и страница ).....

# 177
Амей ,както пусна линка , пусни и таблицата , моля те ,може пък твоята да се окаже вярна за мене.. Whistling
Хайде ето и две от мен, като доказателство за противоре4ие...с първата бебето излиза мом4е ,с втората Моми4е ...дали бг таблицата ,дали китайската е вярна... Laughing Thinking

http://img103.imageshack.us/img103/6936/tablicazapolanadetetofhkx8.jpg

http://img235.imageshack.us/img235/1615/cchartrf3.gif

# 178
Здравейте и от мен Grinning
Да се запиша и аз, чакаме номер две към края на Юли, термина ми е за 25ти. Другата седмица ще ходим да видим дали е момиченце или момченце Heart Eyes

Има ли някой който ще ражда с акушерка? Аз много се замислям за домашно раждане и се надявам да се намери някой да сподели опит.

Тук е много трудно да се уреди човек с акушерка, но пък според мен е много по-добре. За съжаление те ме поеха чак в 12 седмица и сега половината ми изследвания са при личния лекар, половината при акушерката и не си знам резултатите от пренатал скрининга ooooh! От два дни се опитвам да ги координирам, след като от един месец съм им казала да ми изпратят документите и нищо..

# 179
нека и аз да се отчета от прегледа-бебка вече е 2 кг. и 35 см.от ляво на пъпа само ме издува и мислехме че е дупето,а то били коленете и лактите.платих си на доктора и запазих легло за 9.04.но ако е по-рано няма проблем,чакат ме .обясниха ми всичко как е,ще ми дадат цяла чанта с козметика....много се радвам за всичко.сега ще ходя пак след 3 седмици и после през една.до после мамита,аз ще полегна.

Общи условия

Активация на акаунт