Бременни чужбински мами - 17

• 25 038
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ германките,вие сте супер.При нас до третия месец никой не те смята за бременна #Crazy А за УЗ ни се полага един към 19г.с.Аз имах късмет с тая ниска плацента,та ме гледаха три пъти на УЗ ooooh!Абе цивилизация  Joy
Усмихнат ден ви пожелавам Grinning
и тука като забременях ми казаха да отида чак в 12-тата седмица,ама аз не издържах и отидох в 8-мата Mr. Green

# 151
Ели, браво че всичко е минало така добре!
Хи хи, аз преди няколко седмици ги направих за майтап всичките таблици, половината ми дадоха момиче, половината - момче. Така че може да се каже, че са точни  Joy.
Аз бях вчера на ехо, така че е потвърдено, момче е! Важното е, че всичко си му е наред, има си и ръчички, и краченца, и очички.....

# 152
Добре дошли на новите мами  Grinning

Ели много се радвам че всичко е минало леко и безпроблемно.

Бебинщайн аз сигурно щях да откача ако ми се полагаше само един ултразвук през цялата бременност  Shocked То сега един път в месеца пак ми се вижда малко  Laughing

При нас накенфалтенмесунга също не го поема касата и ще ми струва 123 евро. Още си чакам сметката  Confused

# 153
Ели, радвам се, че всичко е наред и с Ема и с бебето.  Hug Само дето аз пак не разбрах, момче ли е?  Wink

И аз бях вчера на преглед. На мен ми каза, че не вижда да е момче, но чак при следващия преглед ще ми каже нещо сигурно.  Rolling Eyes

И при предната бременност и сега само 3 УЗИ са по здравната каса. Другите си ги плащам по 26 евро. Когато възникна проблем обаче са ми правили ехо без да плащам.

# 154
Майра, да те питам, че си ми паднала на дамар - колко УЗ плащат сега здравните каси при нас? Преди ме гледаха всеки месец, ама знам, че има промени след промяната в здравния закон.
Питам как е нормалното, защото при мен нещата ще са малко по-различни, заради възрастта.

Здравей Кате,
касите плащат само 3, затова аз си доплатих 50 евро за цялата бременност.  Thinking Явно всеки лекар сам си определя цената.

# 155
АЗ пък сте платя 150 За ултразвук през цялата бременност (по 50 на триместър), 175 За пренаталната (Nackenfaltenmessung), 15 За теста За кръвна Захар, около 50 За други неста... Абе, Здраве да е  Peace

# 156
Поздрави и от мен,
Ели, Радвам се ,4е вси4ко е минало добре с Емката !Тя е мъжко моми4е браво!Много хубаво и за бебето , 4е вси4ко е ОК.
И на мен няма да ми правят амниосинтеза,теста излезе ОК и няма смисъл.
Ина4е за таблиците какво да ви кажа - на мен във Фр-я ми казаха мом4е(аз нали писах ) ,после като си дойдох в БГ ми казаха , 4е не са 100 процента сигурни,но залагат на моми4е....и да ви кажа едната таблица излиза мом4е ,а другата моми4е, та сега незнам ,ще си 4акам ,настроена и за двете... Laughing
А за ехографиите - във Фр-я имаме 3  даължителни , и зависи къде ги правиш са рембурсирани.Аз ги правя в един център за ехографии - и понеже там надвишават тарифите по здравната каса , ми се връща само 45 процента мисля , от платеното...Първата беше 45евро,втората 90евро , и третата ще видим през април...
Хайде до скоро,

# 157
  • Лондон

Хей, Ейа   bouquet Как така ти даде сърце да зарежеш Бостънските потайности /тайничко и аз се надявам да ги сменя за Лондонски някой ден, ама засега е мечта  Praynig/ !?! А иначе снимката е от пред нас в Уотъртаун... напуснахме ние любимия ми Кембридж и аз още мрънкам и лея крокосълзи  Crossing Arms

И аз все се надявах да ги сменя като бях там... ама сега много ми липсват - особено любимия ми и на мен Кембридж! Норт енд също... Заради мъж стана смяната... И засега не съжалявам Simple Smile Но ми липсва много бостана и особено някои приятелски дини там Simple Smile То Уотъртаун не е толкова далеч... Имаше един ресторант в ARSENAL мола - Руби Тйусдей - с огромни Маргарити - добре за поливане на мъката по Кембридж! Simple Smile

Видях това нещо днес във вестника и мисля да си го купя... http://www.babykick.com/Product.html
Можеш да измерваш колко е активно бебето, за колко време извършва 10 движения, а също и контракциите... Дали е поредната безмислена глупост? Какво мислите?

# 158
Аз си спомних една страхотна схема за смятане какъв ще е пола на бебето.
Към рожденната година на бащата се прибавя 4 и така до днешната година. Към рожденната на майката се прибавя 3 и така до момента. Схемата идва от един факт, че на всеки 4 г. мъжа си сменя кръвта, а жената на всеки 3 г. Към датата на зачеване се гледа кой от двамата е с по-млада (по-чиста кръв).

# 159
Ейа
много интересно това уредче... но идея нямам дали има файда от него, ако го пробваш, да пишеш как е  Wink

И аз да кажа че УЗ в ЦЗто са също 3.бр задължителни, и са абс. безплатни  Grinning както всичко останало около бременността де...

# 160
Вечернице
ей това ли е всъщност това което описваш
http://www.ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl
и тук е 50-50
при мен щото не е вярно това дето го пишат в линка... трябва да видя ако го смятам сама както го описваш.
Всъщност от всички таблици който съм гледала какво кое, само 1-2 са ми дали момиче, другите дават момче, за Емата - пак горе долу фифти-фифти... Голяма е вероятността да познаят, и за това ги има безброй изглежда...

# 161
Аз пак да кажа, че тия таблици не са верни. По всички го правихме бебето момче - и по кръв, и по месеци и по не знам какви още Crazy а излезе момиче Wink

# 162
Ели, смятам го така
Таткото е роден 60+4=64+4=68+4=72+4=76+4=80+4=84+4=88+4=92+4=96+4=00+4=04+4=08 (последната смяна на кръвта е била октомври 2004 г.)
Аз съм на 69+3=72+3=75+3=78+3=81+3=84+3=87+3=90+3=93+3=96+3=99+3=02+3=05+3=08 (последната смяна при мен е била октомври 2005, т.е. по-късно от мъжа ми и от това следва, че съм с по-млада кръв и затова трябва да е момиче)

# 163
Смятах, той 2005 е сменен, аз 2007 - демек момиче нали, е верен е  Mr. Green

Майра
нищо, трети опит имате за поправка, или си посадете златна ябълка в двора  Wink Grinning

# 164
Смятах, той 2005 е сменен, аз 2007 - демек момиче нали, е верен е  Mr. Green

Точно така! Много е важно смяната при теб да е станала преди зачатието (не помня кога ти е РД)

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 13:26 от Вечерница

Общи условия

Активация на акаунт