TFK Buggster в България

• 54 838
  • 790
  •   1
Отговори
# 270
  • Габрово
Добре де! Разбрах каква е разликата между TFK и QUAX (въпреки че тази разлика в цената заради едната материя.... не ми се връзва... пък и с гугъл по-зор намерих официален сайт на QUAX отколкото на TFK), а някой знае ли каква е разликата между TFK и VALCO? Щото и VALCO имат бъгстър... че ми прави впечатление, че на на всички бъгстъри надписът е еднакъв, на едно и също място, с един и същи шрифт... Та, освен че Валко ги има само в Щатите и си имат козирка на гюрука нещо друго като разлика? Че цветовете им по ме кефят  Mr. Green

# 271
3-te...ki,  VALKO имaт ли сайт, къде мога да ги погледна?

# 272
Аз ползвам столчето CarGo от май и съм малко разочарована.......Главичката на бебето някакси е по ниско от тялото,защото самото столче се клати леко напред назад (не стои неподвижно на адапторите) и когато бебто натежи  столчето (коша)  му се накланя напред...и се налага да слагам чантата му в другия края за да балансирам ooooh! Освен това самото столче е доста тежко,все по-трудно го нося до 4-тия етаж, а аз точно затова го взех,защото нямаме асансьор......но все пак може би е по добре за самото бебе да е в такова столче отколкото в кошница Thinking иначе към него дават и дъждобран Wink

Това описание нещо хич не ми харесва  Thinking Това клатушкане напред-назад не ми се нрави...
Май пак ще трябва да мисля друг вариант.
Гръбчето се вдига, има полулегнало положение.
А коша се клати ако дръжката е вдигната, ако е свалена не се клати(или обратното беше Thinking Днес мисля да излизаме и ще ви кажа кое как беше. Та клатенето е с цел, тоест люлеене Peace).
На мен лично коша за кола ми харесва много повече от обикновения зимен кош.

# 273
Момичета, много ме запалихте по тая количка! Peace Опитах се да изчета цялата тема, но може и да съм пропуснала нещо. Та, въпросът ми е: няма ли я във Варна тази количка? Едно момиче беше писало, че има по-скъпия вариант Quax в Премаман, но срам не срам,  Embarassedаз не го знам къде се намира. А и определено съм заставена да избера по-евтиния вариант. Моля за помощ!!! Благодаря!  bouquet

# 274
Момичета, много съм доволна от количката си, но материята нещо не ми допада на външен вид.

Evy, Премама във Варна е на ул. "Княз Николаевич" 2А (до червения площад, срещу Хепи).

# 275
Момичета, много съм доволна от количката си, но материята нещо не ми допада на външен вид.

Evy, Премама във Варна е на ул. "Княз Николаевич" 2А (до червения площад, срещу Хепи).

Ами за теб тогава е Кюакс варианта  Peace Там материята изглежда значително по-добре. Има идни много хубав метален блясък.
Но на мен не ми се дават още 300лв за това  Money

# 276
Linofrina, много ти благодаря за информацията!  bouquet

# 277
И аз съм с Бъгстъра и съм много доволна. Но днес сгафих и направо не мога да се побера в кожата си. Изпрах си количката и нищо не става от нея. Пуснах я в пералнята и се накъса. Пускаала съм и преди и нищо и нямаше. Обаче днес какво стана не знам и сега не става за нищо. Цялата е накъсана. Ако някой знае от къде мога да си взема само тапицерия ако е възможно де, нека да пише. Търсих в продавалник, но там я продават в двата варианта, което мен не ме устройва. Направо ще се побъркам.

# 278
Ей, че неприятно, съчувствам ти Cry
Сега погледнах в моето упътване и според него избеляла или повредена след пране и/или сушене тапицерия не се покриват от гаранцията. Драскотини и износени колела също.
Ако искаш, обади се в м-н "Пакостник" и ги питай можеш ли да си купиш нова тапицерия. Телефонът е 0899 118 220, а в сайта им имаше и скайп.
Успех!

# 279
  • София
Много неприятно наистина. Sad Аз съм прала всички текстилни части в пералнята и до сега всичко е било наред.  Thinking Ще внимавам обаче, май е по-добре на ръка. Дано да успееш да си купиш нова тапицерия.  Praynig

# 280
  • Габрово
Пак аз... вече май се спрях окончателно на бъгстър... сега малко се двоумя между tfk и quax ... какво толкова й има на материята? По-тънка ли е? По-прозрачна? По-твърда? По-дразнеща (това последното, защото има една материя... не мога точно да я обясня, но ме е скомен от нея като я докосвам Simple Smile? Та какъв й е точно проблемът на tfk-то? И още... ако някой продава само адаптори за макси кози Simple Smile... да свирне!

# 281
А моя бъгстър се счупи и незнам какво да го правя- използван е 3 месеца, и то не активно, от колата в парка или в мола и това е. Там където са адаптерите, където се свива количката като се прибира-както си карам и сама се откопчава и се накланя коша - още сме със зимния кош. Незнам дали той  е тежък или просто толкова е стабилна количката. Ще опитам да я върна, но се съмнявам, въпреки че има 2 год гаранция  Sad Cry ooooh!

# 282
Непременно пробвай!!!!!Това си е много много неприятно, даже е опасно за детето!

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 23:44 от Aгата ®

# 283
А моя бъгстър се счупи и незнам какво да го правя- използван е 3 месеца, и то не активно, от колата в парка или в мола и това е. Там където са адаптерите, където се свива количката като се прибира-както си карам и сама се откопчава и се накланя коша - още сме със зимния кош. Незнам дали той  е тежък или просто толкова е стабилна количката. Ще опитам да я върна, но се съмнявам, въпреки че има 2 год гаранция  Sad Cry ooooh!

Мисля, че трябва да ти я сменят. Настоявай за това  Peace

# 284
какво толкова й има на материята? По-тънка ли е? По-прозрачна? По-твърда? По-дразнеща (това последното, защото има една материя... не мога точно да я обясня, но ме е скомен от нея като я докосвам Simple Smile?

Според мен нито едно от трите. Не е тънка и твърда, в никакъв случай не е прозрачна. За мен не е дразнеща на допир, материя като материя. Просто е по-различна, все пак е по-евтина от тази на quax-а.

Общи условия

Активация на акаунт