TFK Buggster в България

• 54 859
  • 790
  •   1
Отговори
# 345
И аз поръчах от Пакостник и имам гаранционна карта!

# 346
Колко месеца е гаранцията според вашите гаранционни карти? Става въпрос за ходовата част, доколкото знам, гаранцията не се отнася за текстилните части.
Аз нямам нито гаранционна карта, нито касова бележка, абе никакво доказателство, че количката е купена от Пакостник #Crazy

# 347
  • София
Линофрина, гаранцията би трябвало да е две години на всички колички вече. И текстилната част се покрива от гаранцията за една година обаче. Това ми е инфо от КЗП след разправия с моята гаранционна количка /друга марка, не ТФК/

# 348
  • под жаркото слънце
Да си похваля пак количката - може да минава през пясъка на плажа, но НА ЗАДЕН ХОД!
Просто е едно БЪГИ  Mr. Green
Това мисля е голям плюс  Peace

# 349
Amaryllis, това лято на морето така се придвижвахме по плажа - с дърпане на заден ход, много лесно и бързо ставаше. Peace Peace

# 350
Дааааа Mr. Green Ние също ходихме и така по-лесно се движи. Но всички колички така вървят Peace

# 351
Дааааа Mr. Green Ние също ходихме и така по-лесно се движи. Но всички колички така вървят Peace

Да, защото се влачат Peace

# 352
  • София
Защо не прочетох темата преди 2 дни!

Днес ходих до Пигис да се запозная "на живо" с бъгстъра - влюбих се и ще си го купя, обещавам  Mr. Green
Обаче момчето в магазина беше много НЕ в час с това което продава явно, защото ми каза, че на бъгстърите можел да се слага само Car-Go коша или кошниците на Romer (които не са най-евтините възможни на пазара) и ако този Car-go не беше толкова тесен и най-вече ТЕЖЪК щях да си купя комплекта веднага...а сега разбирам, че кошчетата и кошниците на Maxi Cosi ставали с адаптори, които самоте Пигис продават  #Cussing out винаги ли трябва да съм подготвена за некомпетентни продавачи!
В крайна  сметка мисля да си взема количката с коша за новородено (не dreamy-то, а на самия бъгстър) и кошница макси кози.
Имам още един въпрос към купилите си наскоро бъгрстъри - в цената на Пигис 449лв какво влиза? Само количката ли (така каза момчето е магазина)? Също и към кошовете какво влиза (имам в предвид дъждобранчета, комарници, такива неща)

Още нещо - някой купил ли си е раницата към количката (поне въпросното момче каза, че е към количката) - 99лв, изглежда като най-обикновена раница, не знам защо не проявих интерес към нея на място...поне да я разгледам като разпределения...

# 353
Аз имам един въпрос не съвсем по темата,но вссе пак:
Мислите ли че мога да взема бъгстъра в самолет? newsm78 Дали ще ме накарат да плащам допълнително?Някой да е летял с такава количка?
Обадих се в авиокомпанията и питах, а те на развален английски ми отговориха че ако е малка -може.Но колко малка не можаха да ми кажат.(ще летя с Myair).

# 354
Имам още един въпрос към купилите си наскоро бъгрстъри - в цената на Пигис 449лв какво влиза? Само количката ли (така каза момчето е магазина)?

Да, само количката. Комарник, дъждобран и др. аксесоари се купуват отделно.

bambimama, би трябвало да можеш. В сгънато състояние бъгстърът става доста компактен. Доколкото знам, доста авиокомпании позволяват да не си чекираш количката, за да можеш да си я вземеш с теб в самолета.

# 355
Аз имам един въпрос не съвсем по темата,но вссе пак:
Мислите ли че мога да взема бъгстъра в самолет? newsm78 Дали ще ме накарат да плащам допълнително?Някой да е летял с такава количка?
Обадих се в авиокомпанията и питах, а те на развален английски ми отговориха че ако е малка -може.Но колко малка не можаха да ми кажат.(ще летя с Myair).
Да със сигурност може, пътувала съм няколко пъти с бъгстъра и никога нищо не съм плащала. Съвета ми е да не я пускате по лентата защото може да се изцапа ,счупи или изгуби. Ние си я взимаме с нас до самия самолет там ни чакаше човек който я взима и я прибира някъде ,а когато слизаме ни я донасят до стълбичката на самолета  Peace

# 356
какъв е този адаптор за макси кози ?
това би трябвало да става и на x-lander тогава

# 357
Много благодаря за отговорите!  bouquet
Ще си взема количката с мен, че още не съм и се нарадвала,за да си купувам нова.А и 5 месеца без количка ми се вижда невъзможно все още.

# 358
Колко месеца е гаранцията според вашите гаранционни карти? Става въпрос за ходовата част, доколкото знам, гаранцията не се отнася за текстилните части.
Аз нямам нито гаранционна карта, нито касова бележка, абе никакво доказателство, че количката е купена от Пакостник #Crazy

Аз също нямам гаранция. Но никой не ми искал такава. Бях писала преди в тази тема как си окепазих текстилните части. Пуснах ги пералнята и за нищо не ставаше. Реших да попитам в Пакостник дали не мога да си ги закупя само тях понеже количката беше съвсем нова. Писах им имейл и на другия ден ми се обадиха. Момичето каза че могат да ми ги заменят, но със сив цвят /моята беше черна/ и аз само трябва да изпратя моите със същия куриер и да платя разноските. И цялата работа ми излезе 15,20лв в двете посоки. Не са ми искали гаранционна карта.

# 359
аз малко да подновя темата. Гледам от месец не е писано. Изчетох я цялата.
Разбрах за разликата м/у Бъгстър и Бъгстър С - поставката за крака и амортисьор на предната гума.
Въпроса ми ще звучи малко идиотски щото едва ли някоя мама има и двата модела. Голяма ли е разликата м/у возенето.
Аз досега бутах Куини бъз и няма такова друсало на тоя свят. Тя не е зле количката ама не за нашите разбити улици.
Сънът ми обаче сякаш си пада по тая екстра. И сега хем ми се иска по-комфортното да му купя, ама хем пък да не вземе да не иска да спи като друса по-малко. Значи казвате ако си взема и чувала зимата нямам грижи. За лятото мисля и сенник да си взема.
Мамите дето се чудят за летните кошове. Синът ми е роден юни и си изкара най големите жеги в Дрийми без проблем. Само едно чаршафче му слагах отдолу за по хладно. В Кабриото на дълги разходки е ходил само 2-3 пъти. Изглежда да му е удобно ама аз не го чуствах добре в него.

Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт