TFK Buggster в България

• 54 891
  • 790
  •   1
Отговори
# 390
На твое място не бих рискувала да я пера в пералнята.  Sad Преди време едно момиче се оплака, че е изпрала текстилните части и те се накъсали. Shocked
Сенникът не виждам как ще се разглоби, понеже железата са вкарани в плата и е зашито отвън. Но само като се сетя за моя опърпан сенник... не, по-добре се опитай на ръка. Ако имаш подвижен душ, ще стане много лесно. Peace

# 391
  • София
Аз абсолютно всички текстилни части на количката съм прала в пералня - ръчна програма на 30 градуса.  Rolling Eyes И твърдата текстилна част на гръбчето, и сенника (въпреки че с доста зор го набутвах в пералнята  Joy). Може би 3 пъти до сега съм прала всичко, няма поражения никакви.  Може и въпрос на късмет да е ...  Rolling Eyes Все пак не съветвам и аз да се пуска всичко в пералнята, защото си е голям риск. Аз, ако бях прочела предварително за тези проблеми едва ли щях да се престраша.

# 392
Пускам ти мой цитат за изпирането на текстилната част.

И аз съм с Бъгстъра и съм много доволна. Но днес сгафих и направо не мога да се побера в кожата си. Изпрах си количката и нищо не става от нея. Пуснах я в пералнята и се накъса. Пускаала съм и преди и нищо и нямаше. Обаче днес какво стана не знам и сега не става за нищо. Цялата е накъсана. Ако някой знае от къде мога да си взема само тапицерия ако е възможно де, нека да пише. Търсих в продавалник, но там я продават в двата варианта, което мен не ме устройва. Направо ще се побъркам.

На твое място не бих рискувала понеже си изпатих, добре че от магазина ми я смениха.  Ако не ти се пере на ръка може да разпиташ за някоя автомивка. Тук във Варна има такива които перат колички.

# 393
Аз да споделя, че продавам коша Карго, бебка порастна,  вече ни е малък и не ми трябва. Ако някой се интересува ще напиша подробности и снимки.

# 394
Благодаря, момичета  Hug

Явно ще я "къпя" на ръка за по-сигурно  Rolling Eyes

# 395
  • София, център
Аз всичко и сенника си набутвам в пералнята на 40 градуса и нямам ник`ви проблеми! Прала съм я многократно!!!

Моята е от Германия купена, ако има значение, но пак си е китайска...

# 396
Присъединявам се към всички родители, които не са доволни от Buggster s

Кошът за новоредоно на Buggster s, който стана причина да купим тази количка (защото може да се монтира и в кола) е твърде малък и на четири месеца бебето вече стърчеше от всички страни. Да не забравя да отбележа, че
а) кошът се счупи 2 пъти за тези 4 месеца и подмяната му в магазина беша доста трудно начинание;
б) количката е изключително нестабилна с коша за новородено и много трудно преодолява и най-малкото препятствие.

Проблемът на Buggster s в седнало положение е, че бебето не може всъщност да легне напълно - екстра, която имат и най евтините колички, т.е. извън дома си бебето трябва да спи седнало.

Гумите на количката са твърде малки за пейзажа в България, в Германия сигурно не биха били проблем.

Дано тази информация да бъде полезна на родителите, които се колебаят каква количка да си изберат.

не знам за кой от двата коша говориш - кошницата или големия кош, но аз бутах куини преди бъгстара и точно на толкова месеца умаляха и моите кошове. От други познати чувам, че с всички модели е така.
За счупванети и нестабилността не мога да коментирам.
За седналото положение - сина ми седна в нея на 5 месеца и спи перфектно. Както е казано по-нагоре - новите и по-скъпи марки нямат пълно легнало.
За размера на колелата и друсането - ами няма пълно щастие щото големите гуми не друсат, ама пък тежи количката. Тва е горе-долу добро съотношение "друсане-килограми".
Не се чуствай прекарана, дай му шанс да ти хареса без бебешките кошове Peace

# 397
И аз я сложих мойта мома от 5 месечна, не я ползваме всеки ден, но си й е удобна и си спи без проблем. Много съм доволна от избора си за количка Simple Smile
Да не пренебрегваме факта, че е много малка като се сгъне. Един таксиметров шофьор се изказа, че тази била от "хубавите колички", като трябваше да я прибере в багажника Mr. Green

# 398
Само да споделя моя резултата от прането з други чедущи се, като мен  Grinning
Първо, за проба пуснах само багажника и черната подложка на коша с другото пране на нормална програма, но на 40градуса. Нищо му няма  Peace Дори кенгуруто на багажника не се изтърка.
Събрах смелост и после пуснах и коша и сенника на програма за деликатно пране на 40градуса с най-ниската центрофуга /при мен е 400 оборота/. Всичко си е ОК и количката се изпра перфектно  Peace
Така, че ми се струва, че при подходяща програма за пране, не би трябвало да има проблем  Grinning

# 399
 Flutter
Здравейте, мами!
Да се включа и аз, макар и с една молба. Страшно харесах този вид колички и много ви моля, ако някоя от вас има и вече не ви трябва, свържете се с мен! Знам, че не пиша на правилното място, но търсих в продавалника и няма  Cry
Ако някой може да ми помогне, пишете ми :e-mail: dani_shtukova@abv.bg  Praynig
Предварително БЛАГОДАРЯ!!!
 Hug

# 400
  • Sofia
 и аз си търся бъгстър втора ръка, защото ще ми е трета количка  Embarassed и не ми се купува нова, та ако някой има и иска да продава моля да се свърже с мен на ЛС,влизам всеки ден.  Rolling Eyes
За прането на частите спокойно,гаранцията не важи,но могат да се купят като резервни части, питала съм в пигис хаус.
Подложката е на цена 30 лева.

# 401
# 402
Здравейте мамчета,

понеже търся TFK Twinner Twist, можете ли да ми кажете къде освен в Piggy's House мога да проверя??   bouquet

# 403
Oт къде мога да си купя само сенника на Бъгстъра,ние сме с 4ервена а сенника достя избеля...може би от прането а може би от миналото лято newsm78
Ина4е не си я давам за нищо Heart Eyes след 4 колички тя ми е най-удобна и спим безпроблемно в нея Heart Eyes

# 404
Oт къде мога да си купя само сенника на Бъгстъра,ние сме с 4ервена а сенника достя избеля..

И мен ме интересува абсолютно същото  Thinking Само сенник и задължително червен.

Общи условия

Активация на акаунт