TFK Buggster в България

• 54 841
  • 790
  •   1
Отговори
# 735
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Много ти благодаря.Аз днес като ходих в магазина жената ми каза,че не се вдигало нагоре.Стана ми много чудно защото когато детето заспи крачетата много кофти ще висят надолу.Това беше продавачката от Сладури.Срамота.

# 736
Много ти благодаря.Аз днес като ходих в магазина жената ми каза,че не се вдигало нагоре.Стана ми много чудно защото когато детето заспи крачетата много кофти ще висят надолу.Това беше продавачката от Сладури.Срамота.
Da,правилно ти е казала,че не се регулира във височина поставката . Виж в това видео на 0:56 какво представляват двете позиции:
http://www.babygizmo.com/media/video_tfkbuggsters.php
Na Joggster-a има 3 степени на височина  на поставката

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 20:15 от АссолИ ВилАр

# 737
Така като го обясни май не сме се разбрали  Laughing Имах предвид, че поставката за краката може да се вдигне нагоре /все едно е прибрана, а не че се вдигат крачетата на детето. Правилно ти е обяснила продавачката. Не ни е създавало неудобство това, ако се притесняваш

# 738
Струва ми се,че при спане позата е малко затормозяваща(висящи крака).Само това взе да ме притеснява.

# 739
Te не висят свободно, както на други колички. Леко под наклон са и имат опора. При нас това не беше проблем.

# 740
Много ти благодаря.

# 741
Здравейте, имам количка Buggster S и бих искала да си купя зимен чувал за нея. Бихте ли ми препоръчали подходящи модели универсални чувалчета за тази количка? А ако някой продава червено оригинално чувалче моля да ми пише на лични.

# 742
Струва ми се,че при спане позата е малко затормозяваща(висящи крака).Само това взе да ме притеснява.
Аз обръщам бордът надолу и той си щраква,там всъщност опират крачетата на дребус..Той пък е тапициран,така че не е проблем.

# 743
Да ти кажа мина ми през акъла ама ми беше неудобно да го споделя с по-опитните.Благодаря ти.

# 744
  • София
Ще се възползвам от темата да попитам някой да има двойни предни гуми, които вече не му трябват и да ги продава? Баткото на няколко пъти щеше да обърне количката  Rolling Eyes

# 745
  • София
Ще се възползвам от темата да попитам някой да има двойни предни гуми, които вече не му трябват и да ги продава? Баткото на няколко пъти щеше да обърне количката  Rolling Eyes
Аз имам, седят си в шкафа, ползвах ги първата зима с коша за новородено в големите снегове, някак - не е много маневрена количката с тях, но определено е по-стабилна. С радост "ще се оттърва" от тях, ако ги искаш - подарявам ти ги  Hug
Пиши едно ЛС да се разберем

# 746
Moмичета търся употребяван Buggster S за приятелка.Ако на някоя то вас и е излязъл от употреба да пише едно ЛС.. Wink

# 747
Извинявайте,но някой ако има кош за новородено и естественно вече няма да смята да го използва да ми пише на лични.Благодаря.

# 748
Здравейте! Търся бъги борд който става за Бъгстър С. Гледам че в брошурата на количките TFK предлагат таково приспособление, но не съм сигурна дали е съвместим с Бъгстъра. Ако някой има опит споделете.

# 749
Здравейте! Търся бъги борд който става за Бъгстър С. Гледам че в брошурата на количките TFK предлагат таково приспособление, но не съм сигурна дали е съвместим с Бъгстъра. Ако някой има опит споделете.
Количката ни е Buggster S, купихме я от м-н Сладури, пак оттам купихме и бъги борд, върши ми перфектна работа, децата ми са с малка разлика, както се вижда от лентичката.Марката на борда е Ла Скала.Много съм доволна от количката, управлява се буквално с една ръка, нищо че има закачена платформа, много е маневрена.

Общи условия

Активация на акаунт