Пухкав сняг и весели пързалки очакват БУРГАЗлийчетата малки

• 12 162
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
 Галка, наред ли е всичко при вас?

Днес някой щеше да ми се обажда. Crossing Arms

# 166
Има ли някой телефона в кабинета на д-р Аврамов/УНГ/, че нещо съм изгубила листчето ooooh!
Сега си намерих визитката от Ламбов , а те с Аврамов са в един кабинет. Номера там е 801882

# 167
  • България
А като стана въпрос за бурканчета - вие какво ги правите бурканчетата от пюретата? С тея капачки май за нищо не стават и аз само ги трупам, трупам... Не, че ще се юрна да правя нещо в тях ама ми е жал да ги изхвърлям.
Aз ги давам на комшийката, носела си кафе в тях  Grinning, а някои слагам в един кашон  с др. буркани и като ходим на село им ги носими , понякога и изхвърлям като ме домързи да го мия .

# 168
А като стана въпрос за бурканчета - вие какво ги правите бурканчетата от пюретата? С тея капачки май за нищо не стават и аз само ги трупам, трупам... Не, че ще се юрна да правя нещо в тях ама ми е жал да ги изхвърлям.
Aз ги давам на комшийката, носела си кафе в тях  Grinning, а някои слагам в един кашон  с др. буркани и като ходим на село им ги носими , понякога и изхвърлям като ме домързи да го мия .
Рени, а вашите на село какво ги правят? Те за консервиране не стават. Защо взеха да ги правят с тея еднократни капачки да се чудиш.  newsm78. Майчето хапва ли си пюренца или й готвиш? Кога смяташ да я записваш на кухня?

# 169
  • Бургас
Честито на клои!

# 170
Честито бебче на Kloie. Нека носи много радост на цялото семейство!
Да е жив и здрав, а на мама бързо възстановяване!
  bouquet
Честита месечинка на Пламъчето! baby_neutral

# 171
  • България
Рени, а вашите на село какво ги правят? Те за консервиране не стават. Защо взеха да ги правят с тея еднократни капачки да се чудиш.  newsm78. Майчето хапва ли си пюренца или й готвиш? Кога смяташ да я записваш на кухня?
Краси, наистина ли не стават за консервиране, ми аз тогава за к'во да им ги нося  newsm78 Мая си хапва добре - да Simple Smile , не е капризна. А и по цяла нощ суче и през деня де. Вчера бяхме на консултация - 9.300кг, 70 см. Напоследък все по-често й купувам готови, защото нямам продукти и домашно месо. На кухня мисля като навърши 9 месеца - след 1 месец. То какво трябва да се носи освен бурканите , които нещо не разбрах какви трябва да са, какви са тези комплекти?

# 172
Краси, наистина ли не стават за консервиране, ми аз тогава за к'во да им ги нося  newsm78 Мая си хапва добре - да Simple Smile , не е капризна. А и по цяла нощ суче и през деня де. Вчера бяхме на консултация - 9.300кг, 70 см. Напоследък все по-често й купувам готови, защото нямам продукти и домашно месо. На кухня мисля като навърши 9 месеца - след 1 месец. То какво трябва да се носи освен бурканите , които нещо не разбрах какви трябва да са, какви са тези комплекти?
Бурканчета от пюрета не стават за повторна употреба/стерилизация/, освен от марките: Ам Ам, Мандев, Хело. Те стават и за детска кухня. За първа група от детската кухня трябват 2 такива бурканчета/без етикети/ + едно тип "конфитюрено"  - пак с капачка на винт

# 173
     Честито бебче на Клои, много голям се е родил юнака

Честита последна месечинка и на малкия Пламен!

Момичета пазете дечицата от грипа много е коварен, от 5 дена сме на АБ и ставаме по зле и двамата  Sad   

# 174
Какви са първите симптоми на грипа, който върлува в момента?

# 175
Леле, Рени, колко сте големиии! Ние на последната консултация бяхме 7,200кг. Верно, че декември бяхме болни и с разтройство. Ама и по-добре за мен, че както все ми е в ръцете не знам как ще издържа.
 Браво на Мая, че си хапва, а Деница като стисне устата и не, та не. Даже и днес си въртеше главата отрицателно. Аз вече искам да я пробвам на кухня. Май почваме да се захранваме педагогически. А капачките на бурканчетата от повечето пюрета като ги натегнеш и почват да превъртат и не стават за консервиране.  А тези конфитюрените са обаче от по-широките.
mousy,  а какво друго е необходимо за записване в ДК?

# 176
4ЕСТИТО НА КЛОЕ.  ylinfant

# 177
Честито на kloie  bouquet

# 178
Моите синковци и давамата изкараха грипа.
От два три дена са добре.

# 179
  • Burgas, Bulgaria
Дими развам се че вече сте добре
ние тежим 10.100 и 72см. оле (        х     ю++-з ж бжб н илж ъц ц   -x  t-това е от Ники за вас

Общи условия

Активация на акаунт