Казанлък

• 17 666
  • 277
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте малки и големи,

Фея, браво бе жена! Аз се чудих как толкова си снимала улица Искра, даже си помислих, " Може заради мен да го е направила", ама не го вярвах, понеже наистина си си направила труд и снимките са страхотни! Аз казах за Аквариума понеже там съм изкарвала много весели пиански нощи, имам голяма носталгия като се сетя Wink Иначе ей това са моите последни снимки, пуснах ги в чужбинския , изкараха ме 16годишна. Щях да падна! Сега да не почнете и вие, че ви изглеждам като детенце Wink Всичко е някакво заблуждение, ама се радвам, че не ми дават 40, хихих.

Как така театърът е с продънен покрив? Това нещо ново ли е?

Оф, ние така се бяхме настроили, че ще караме Коледа и НГ в Казанлък, че сега сме едни омърлушени и даже не се радваме на празниците. Ей, блазе ви хора! За мен България си е само Казанлък. Дано поне лятото успеем.

# 211
Абе аз съм голяма шматка! Забравила съм да сложа линка, ето го : http://family.webshots.com/album/551884673XhXuES?start=36

# 212
и аз съм мама от Казанлък.Имам бебче Николай на 7 месеца.
мила препълнена ти е пощата и не си получаваш л.с

# 213
Mила феьо,никъде не заминавам, но ми е много празнично,едно ми е такова еуфорично............Просто така,реших ,че и на вас трябва да ви е такова
Въпреки,че тези дни се поотръсках с подаръците за децата(маята кукла,беба-братовчетка и батко братовчед)още ми е празнично,пък било то и с поолекмал джоб.о Misc Baby Bottle santa2  madnoel People Santa Close-mas: Nature Snowman Nature Snowman santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2

# 214
Здравейте момичета
inka аз съм от Ямбол но се омъжих в Казанлък.Да бебка е мъничка още но се справям с помощ от свеки. С нетърпение чакам да мине зимата че да почнем да се разхождаме а и тя да поотрасне, че само в къщи направо ужас. Хич не съм свикнала така.... Докато беше по хубаво времето излизахме за час два ама сега...
Момичета/тези които живеят в К-к/ искам да ви питам при кой педиатър ходите и дали сте доволни от него.И още нещо - водили ли сте децата си на ортопед.
айде спирам че има гладно човече
Ние сме записани при д-р Бинева.А когато беше на 3,4 месеца я водих на ортопед в Ст.Загора при д-р Дармонов мога да ти дам координати ако искаш

# 215
  • Розовата долина
Ние сме при д-р Дончева,много съм доволна от нея.А иначе и аз,както пумба, водих малката при д-р Дармонов.Първо в 2-3 месец за локсацията ,а после след годинката преди да проходи.Хубаво е да сезаведе детенцето,особено ако е момиченце.

# 216
  • София
Ние сме при д-р Дончева,много съм доволна от нея.А иначе и аз,както пумба, водих малката при д-р Дармонов.Първо в 2-3 месец за локсацията ,а после след годинката преди да проходи.Хубаво е да сезаведе детенцето,особено ако е момиченце.
И аз да си кажа мнението за Казанлъшките доктори...При Бинева съм ходила няколко пъти да наваксваме разни ваксини, който не бяхме направили в София. Малко е хард, но като лекар е много добра, Дончева е мила и внимателна. И двете са идеални за лични лекари.
За по-сериозни неща ходим при д-р Рашева(дори от София и звъня по телефона за съвет, когато се налага)

# 217
Ей, браво, много хубаво е станало! Честито ви нов център!  bouquet
Аз съм ходила в Казанлък последно преди 4 г. Сега гледам съвсем различно е!
Радвам се, когато българските градове показват съживяване, обновсление и стават по-красиви!

# 218
Здравейте момичета
inka ние също сме при Дончева ,както казва doroty мила и добра е но настоява да започна да давам сокчета а аз мисля да започвам по късно да захранвам , незнам ще видим какво ще правя...

pumba,inka благодаря за инфото за ортопеда сигурно ще ви търся за негови координати когато решим да ходим че сега е малко студено за такива разходки. А и още нещо - при ортопеда с направление ли ходихте или си платихте прегледа.Аз питах Дончева за направление но тя смотолеви нещо че са едни специални и отклони въпроса.

doroty д-р Рашева педиатър ли е?

Ох извинявайте че така разпитвам ама много не съм наясно с тукашните доктори все още.

mystic наистина изглеждаш страхотно като на 18  Stop. Между другото Аквариума е любимото заведение на моя мъж,той и друго в К-к не признава.Все още след всяко домашно а и не само събиране се ходи там /като се повиши градуса/

Да Казанлък стана един много красив град. Горска фея много са хубави снимките, ама то хобавото няма как да стане лошо newsm10

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 17:41 от Angeliha

# 219
  • София
doroty д-р Рашева педиатър ли е?
Рашева е завеждаща на Детско отделение в болницата (естествено дано на никого не се налага да ходи там)

Що се отнася до сокчетата...тя нека си настоява, а ти си прави каквото си знаеш и както смяташ з,че е най-добре  Wink

# 220
Ние сме при д-р Атанасова.Хиляди пъти вече съжалявам,че съм при нея.абсолютно безотговорна и не обръща внимание на децата.Много имам да я оплювам,ама няма да ми стигне времето #Cussing outгруба и вечно е в лошо настроение.
Pumba,имах само три съобщения в пощата,но вече ги изтрих.Целувки на бебоците!

# 221
Хайде банда, минавам и аз да се "сбогувам" за празниците Laughing

Весела Коледа и незабравими празнични моменти!

До скоро от мен  Hug

# 222
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

В СВЕТЛИНАТА - РАДОСТ, В РАДОСТТА - ЛюБОВ, В ЛюБОВТТА - ТЪРПЕНИЕ, В ТЪРПЕНИЕТО - СМИРЕНИЕ, В СМИРЕНИЕТО - БЛАЖЕНСТВО!

МНОГО ЛюБОВ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ ВИ МИЛИ МАЙЧЕТА НА ВАШИТЕ МАЛКИ СЪКРОВИЩА И СЕМЕЙСТВАТА ВИ!

# 223
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

# 224
Момичета, безпроблемно минаване в Новата 2007 и да внимавате с алкохола  Wink

Ние ще празнуваме с приятели, бебето ще остане при майка, за което ми падна камък от сърцето. Най после ще мога да се отпусна и да не се притеснявам. Дано 2007 да е по-добра от тази и на всички пожелавам много изненади през НГ!

Хайде  Hug

Общи условия

Активация на акаунт