Ноемврийчета 2005 №9

• 16 070
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
сердика, това разгледа ли: http://www.strawberrynet.com/makeup.aspx?BrandId=289&goChar=S
аз се гримирам винаги с фон-дьо-тен, сенки, спирала, пудра и т.н. повечето сте ме виждали всъщност, какво ли обяснявам  Laughing въпреки многото неща гледам гримът да е лек и свеж. а за кремовете винаги съм ползвала само най-висок клас козметика. ако нямам пари, бих ходила с едни и същи дрехи 2 сезона, отколкото да си купя по-евтин крем. всеки луд с номера си. 

# 91
 Joy
явно аз съм най-дива в себе-отглеждането  Mr. Green

# 92
Майче, не си. Аз също нямам много червила. Имам едно от бала си и няколко мостри. Имам и едно подарък от майка, но и то така стои. Слагам сенки рядко. А фон -дьо -тен имах само на бала и на сватбата. Спира само безцветна. и молив за очи слагам. Стига толкова. Но това се случва рядко. А сега даже имам забрана от лекар, защото направих алергия и не съм слагала нищо от две седмици. Дори и крем за лице. В началото ми беше много гадно, но сега вече, явно кожата ми свикна и не е толкова суха, че даже стана и мекичка. Ама явно това ще да е едно от многото обратни неща на зодията ни.
Днес съм на преглед при специалист за бъбреците. Да видим какво ще каже.

# 93
buba_katinka стискам палци за прегледа. Дано няма повече камъни....или поне скоро да няма Simple Smile
Козметика и алергии имам доста познати, които са алергични към различни видове козметика и гримове. Моята кожа също не понася всякакъв вид козметика. Затова не купувам нищо без предварително да съм го тествала. Правилото ми е 3 дена да тествам. Ако се налага взимам допълнителни тестери, за да съм сигурна.

Иначе нищо интересно при нас. Открих една Боаронска хомеопатка от която са доволни 2 мои приятелки (не се познават една друга) и мисля да я посетя.

# 94
Еххо, да раzкажеш zа хомеопатката, че ми е интересно Simple Smile За теб или zа Ния?
юка, аz полzвам ето таzи пудра, тъй като кожата ми още бори по-скоро тийнейждърски проблеми, отколкото да е суха Crazy Пудрата покрива много добре и напълно спестява ф.д.тен, който така и не се научих да слагам така, че да иzглежда естествено. Червило полzвам много рядко, zащото устните ми са бая големички и иzглежда странно, но беz спирала не съм човек. Много ми стана приятно да се раzприкаzваме на такива теми Laughing

# 95
микки, честито второ бебче!   bouquet Да расте здрав и щастлив малкия Ангел за радост на всички вкъщи! Очакваме подробности.

Темичката наистина се е поусмихнала след новината за бебчето, само така! Wink

еххо, и аз искам да споделиш повече за въпросната хомеопатка, може и на лични.

Ние сме добре, отложихме заминаването за вилата и сме все още в Казанлък, но пък времето тук беше чудесно, вчера почти цял ден Юлиана беше на вън.

Търся стихотворение или песничка за тати, някой яко се сеща да помага. Имаше нещо "татко, татко, име сладко.." (макар че Юлиана не казва "татко"). Отдавна ми пее "Мила, моя, мамо" и днес каза, че иска да научим и песничка за тате. Heart Eyes Сега се опитвам да открия нещо подходящо.

# 96
  • Пловдив
Майче, и аз съм в отбора на дивите, но пък ми стана интересно, тва което обсъждате всички за козметиката и с любопитство разгледах сайтовете:)
 Бих искала да споделя нещо, което ми се случи днес - просто споделяне - ами пламен подаде молба за напускане на работа по взаимно съгласие, но пропуснал да вкл уговорката, че ако работодат н е е съгласен, същата да се счита за предизвестие - съответно цял ден се чуваме, коментираме какво да прави, а аз не се занимавам с трудово право и реших да отида при колежка, която се занимава само с това и има стаж повече от 25 г. и е работила с майка ми и баща ми , баща ми й беше пратил доста солиден клиент ( росен беше малък и не можах аз ), та консултира ме жената - всъщност да й кажа какво съм намислила да правим и тя си ме таксува за консултацията, като натърти, че все се чудела как да таксувала колеги като идвали при нея. Съответно си палтих и тръгнах, а тя праща поздрави на нашите, но ми стана гадно - случало ми се е да помагам аз, на мен да ми помагат, но за първи път ми се случва адвокат да таксува адвокат за един въпрос.
дано сега не ми скочите на веждите, просто ми стана много странно
а проблемите продължават, надявам се другата седмица да започне с добро; не съм предполагала, че един работодател може да толкова гаден, но не мога да разкажа, че не тав за нет

# 97
Сердика - инетересува ме когато ползамаш тази пудра, дали неличи т.е естествено ли изглежда. изхождам от това което казваш за фдт. аз все си мисля, че последното по естествено изглежда, а пудрата по личи. не съм ползавала пудра и за това питам, не се смейте Embarassed приемам съвети ако някой може да ми препоръча качествена пудра. (понякога ми трябва), но винаги ме е спирало факта, че не съм добре запозната какъв продукт точно да си купя.
aneleto - много неприятно, немога да си представя, някоя колежка в моята професия (позната) да ме таксува за такова нещо...а аз често питам. явно вицовете за давокати са вярни (въобще не визирам теб, не се засягай)
Сисии интересно - песен за таткото- май няма такава newsm78

# 98
  • Пловдив
ДУ!
Пожелавам Ви хубав у ползотворен ден!

# 99
има:

ой, ти татко, татко,
що не си кат мама

и още имало, каза филков, но това било есенцията  Mr. Green

# 100
Майче при вас винаги е весело Simple Smile
Хомеопатка ще ходя за мен и Ния, но е малко висящо във времето. Когато имам новини ще споделя тук, че може да има и други заинтересувани. Аз много съм разпитвала за нея и мога да разкажа, но е по думите и впечатленията на мои приятелки. Ако някой го интересува да пита.

# 101
Сиса, според мъжа ми, който е..хм...чувствителен към неестествено иzглеждащ грим, пудрата не седи иzкуствено. Специално таzи, която полzвам аz, се води даже ф.д.т., но наистина седи добре. Ако не ти е много суха кожата и иzкаж да пробваш беz риск, мога да ти препоръчам да си вzемеш някоя от обикновените пудри на прах (не компактни, те иzискват малко повече опит в нанасянето), например на Манхатън таzи. Така можеш да пробваш как ще иzглежда, а ако не ти хареса, няма да се ядосваш, че си дала много пари Simple Smile

# 102
Sissa аз също използвам основно пудра. Рядко при по-официални случаи слагам фд, но пак отгоре винаги матирам с пудра. Да допълня, че кожата ми е смесена, т.е. има мазни участъци и без пудра не става.
Ползвам пудра на Клиник от няколко години, обаче доста се чудех, дали да не пробвам Ести Лаудер, защото пък от техния фд (един от видовете им) съм страшно доволна.
http://www.clinique.com/templates/products/sp_shaded.tmpl?CATEGO … RODUCT_ID=PROD540

# 103
ох, ще ме заразите накрая  Rolling Eyes
я ми кажте, ква козметика да накупя за перу - освен високия слънцезащитен нещо друго трябва ли ми. ще хаванем Т от 0 до 40 градуса. моля за по-еФтинки варианти, че 100 кинта за мазило няаа дам нивгиш. и шампоан някакъв кажете, че нали до скоро кърмих и си и фъцнах малко косата на чупки, та положението в главата е малко по-различно сега.

# 104
Майче, аз съм доволна от слънце предпазната козметика на Piz Buin. Ползвам я и на морето и в планината. Не е по 100 кинта кремчето, споко Simple Smile Имат за лице, за тяло и стик за устни. Най-високият фактор е 50. С него обаче дори при силно слънце на ски не почернявам, така че е напълно достатъчен. Моя приятелка, която е много бяла го ползваше също на ските и въобще на почервеня.

Общи условия

Активация на акаунт