Ноемврийчета 2005 №9

• 16 069
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Аз нямам много време да пиша напоследък,но в нашият двор дойде пролетта и не мога да не я споделя:

# 76
сердика, аз поръчвам ето от тук www.strawberrynet.com. има даже и специална тема във форума за този сайт. цените са съвсем различни от магазините тук. сега съм хареса един околоочен крем от твоята марка. не съм я пробвала досега, а чух само хубави неща за нея. ти какво ползваш като за нашата презряла възсраст. може и на лични, че аз не мога да се ориентирам кое е подходящо за мен. май превърнах темата в подходяща за Красива мама  Blush

# 77
Dior Capture R60/80- Prevention, First wrinkles ....
Нещо от сайта на Диор не мога да копна линк така, че ето от друго място картинки и описание:
http://www.escentual.com/christian_dior/anti-aging/cdskin2006_310801.html
http://www.escentual.com/christian_dior/anti-aging/cdskin2006_310802.html
Понеже има доста "консултантки" по магазините искам да спомена, че само тези 2 продукта от серията на Диор са за по-млади кожи. Всичко друго е за по-зрели кожи.

Сердика как не те е срам. Ей, сега бях в Испания и спокойно можех да ти купя. Към края на февруари ще ми е следващото излизане, така че ако дотогава не си купила ще купя. Сега ми идва и друга идея - нали постоянно имаме хора пътуващи по летищата, ако знаеш какво ти трябва кажи ще помоля някой да купи стига да го има във Виена или Прага, че основно там летят в момента.

жмо много красиви кокиченца Simple Smile

# 78
Е хайде сега на "Красива мама" сме го обърнали. Няма само за болести и кой какво научил да си говорим, я Simple Smile все пак жени сме, дрехи, козметика, пътувания и какво ли още не са ни в главите Simple Smile иначе голяма скука Simple Smile я вижте как се оживи темичката Simple Smile

# 79
Моите мостри са на Диор също, но не точно за този крем.
Имам "Dior capture totale" за лице и шия, но това сигурно е за по-стара кожа. И хидратантните им кремове нещо не ми понасят. Thinking
Благодаря Еххо, ще го потърся този крем за очи. Hug

# 80
тогава ще се осмеля да кажа, че точно този съм харесала на диор, но се чудех кой е по-подходящ дали 60/80 first wrinkles или 60/80 bi-skin. явно ще е първия. освен това ми похвалиха много и една хидратираща маска на диор. в кошницата са още нощен серум на есте, околоочен на siseido, pore minimizer-и и т.н. и т.н. гледам да не събирам много кремове наведнъж отворени, а не мога да се въздържа.
еххо, а какви са цените по нашите магазини на тези кремове на диор. в ягодката са по около 80 долара.

# 81
Pollia "Dior capture totale" се води за по-зряла кожа. Поне така ми обясниха. Точно затова взех тестер от превенцията за да видя как ми понася. Много съм доволна. Последно ползвах козметика на Ести Лаудер. Да доволна съм, но има какво да се желае.
Юка не съм питала, но утре като го купя ще знам повече и ще ти пиша на лични.
Чувала съм много добри отзиви за нощния серум на Ести Лаудер, но нямам преки впечатления. Преки и не добри впечатления имам от Future Perfect на същата марка. Мои приятелки, които също са ги пробвали също не са доволни.
Много е добра хидратиращата серия на Ести Лаудер - очен и флуид за лице, но са ми малко леки за зимата, а и свършиха.

# 82
Знаех си аз, че сигурно в крема е проблема, но като не съм се консултирала с никой. Outta Joint
Ще потърся такъв като твоя.
Хе-хе хубаво е, че се говори за това. Видяхте ли, поне 3 сме обърнали внимание на почти един и същи крем. Grinning
Еххо, пак благодаря. Grinning

# 83
божкеее, к'ви неща само знаете. аз едно червило имам и си е едно и също от училищните ми години. при това го ползвам само по сватби. да не говорим, че спиралата ми за очи сигурно за нищо не става, защото е ползвана един единствен път и то беше за моята сватба, което пък беше преди повече от петилетка. не че съм я отваряла, де, но предполагам  hahaha а за крем мога да говоря едиснвено за крем здраве, който плескам обилно, ако съм си забравила ръкавиците в къщи  Mr. Green и въпреки тез ми пропуски, пак има разни гражданки, които ми подвивкат на девойче или момиче въпреки белите акценти по косата ми - сиреч 30-тте не ми личат. фук bowuu

еххо - намалих грешките на 2-3. даже имам една бройка и без попадения  bowuu

# 84
majceto - сутринта гледах по Нова тв някакъв нов метод за обучение на кандидат-шофьорите със симулация на пътна обстановка на екран. Беше много интересно, даже зрители се включиха и шофьори със стаж от 20-30 год направиха грешки Mr. Green, но какъвто и да е метода на обучение съм съгласна с
Майче на листовките цаката им е повторение и така до откат. Докато не назубриш някои безумно тапи въпроси май няма как да стане Simple Smile споко Simple Smile
jmoto благодаря за пролетното настроение, което внесе Hug

И аз като majceto не си падам по козметиката (ходя от време на време на козметик), но все още неполагам усърдни грижи - със спирала и червило решавам проблема. А за възраста исках да кажа, не че цифрата след 3 има значение толкова , колкото че когато сложиш 3 отпред малко се депресираш, но мъжът ми ме успокои, че като сложа 4 пак ще е същото така че да свиквам Mr. Green

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 17:04 от Sissa

# 85
Честита рожба  на Микки !  bouquet
Да е живо и здраво ,усмихнато и спокойно детенце малкия Ангел!

Аз не се чувствам стара.
За това ,вероятно,обърквам и другите.

Алекс също много говори по телефона.
Разказва истории- какво яла,какъв филм гледала и
кого срещнала в парка.Така разговаря с братовчедка си.
Понякога ,ако  са в настроение ,си пеят една на друга песнички.

# 86
  • Пловдив
Лелее какви теми на раговор  има  Simple Smile
аз трябва да си призная , че на 31г не се отнасям много по козметика - червило, молив, спирал - нещо леко; за кремове - ползвам си нивеята - и аз и Пламен и Росен;
Днес лелята в яслата ми каза, че детето било много чувствително, което хич не било добре, но какво да се прави - ами вчера дошло ново дете, което в началото било спокойно, но после се разплакало и големи крясъци, а Роската стоял, стоял и ревнал и той, та не могли да го успокоят Joy; ами какво да правя просто не е свикнал на шум от този род Shocked забелязах, че реагира емоционално и на сцени от филми по ТВ Shocked, а досега не се беше заглеждал по нищо

# 87
Анеле, това с чувствителността ми е познато. Ако съседчето ни види Поло да плаче, ревва и то на секундата и аз после се чувствам кофти, все едно че аз съм го разплакала. След, което идва и почва да гали Поло по главата. Crazy Много е добричко.

# 88
Ей, момичета, супер сте!
Линкът е много полеzен, юка, само дето не мога да видя да предлагат make-up серията, която полzвам newsm78
Еххо, много благодаря zа предложението и срам не срам, май ще се въzполzвам, ако не иzлиzам и аz преz февруари Embarassed
Иначе zа бръчки май няма да имам грижи поради добър ген и добра подплата Grinning

# 89
  • София
Ей ме тук посред нощ (е, рано е още) сама с чаша вино.

Да се включа в темата за козметиката - и аз съм назад - използвам Apothker Scheller от известно време с пълното съзнание, че са под средния клас козметика. Новият хидратиращ крем на Виши ми допада, приятен е, не съвсем ефективен.
Не съм ползвала кремове против бръчки досега, а може би е време, не знам. Имам мимически около очите, когато се смея, и около устата, които остават за по-дълго. Освен това кожата ми вече не е толкова еластична.
Ползвам розова вода всеки ден, приятна ми е. Гримирам се рядко. За случаи и излизане слагам ФДТ, леки сенки, червило и спирала. Иначе ходя без прическа и почти без грим, нещо, което сигурно трябва да променя по-нататък. Ще разгледам линковете.

Това беше моят постинг за Красива мама.
Иначе, завиждам на бременните, обичам да съм бременна  Crazy, въпреки че не ми е до това сега.

Майче, дръж се, наистина повторение му е майката при листовките!
И още не съм сменила аватара, знам!

Общи условия

Активация на акаунт